Jaké koníčky byste chlapovi netolerovaly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2063
6.10.12 22:18

Vadí mi když smrdí alkoholem i když si dá jen jedno pivo (nedám mu pusu :x), takže rozhodně ne alkohol!!! Ale jednou za čas mu to povolit samozřejmě musim. Dále sledování erotických webů a chození do takových podniků - to fakt ne :! :! :! A pak taky koníček, co by ohrožoval jeho zdraví…Jinak já zase naopak musim mít chlapa co chová pavouky, bezobratlí, ještěry a hady :srdce:, vlastně jsem svého chlapa tomu naučila já :) :jazyk: A nedokázala bych si představit žít s chlapem, kterému by se hnusili pavouci či jiná mě milovaná havěť a nedej bože aby mi to zakazoval :! :evil:

Příspěvek upraven 06.10.12 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.12 22:20

Tak já bych netolerovala - chlastání, hulení, fetování, kurvení, obtěžování dětiček před školou, čumění na fotbal a hokej v TV :poblion:. Tolik výčet těch největších prasáren, jinak jsem tolerantní skoro ke všemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.12 22:27

Ty jo, dvakrát tu čtu o tom „ohrožení zdraví“ sakryš, to byste partnera nepustili ani na basket nebo běhat do lesa :think: :mrgreen: 8o Můj chlap je letec ale nejvíc se zranil, když hrál hokej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
6.10.12 22:28

@Gina108
Myslela jsem závody v motorkách, pravidelné skoky padákem a tak něco…na houby do lesa může :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
6.10.12 22:30

A můj má taky docela nebezpečný povolání, ale zranil se dneska, když jsem v kuchyni vařila a on mi přišel říct, jak mě má rád - jak se ke mě naklonil, rozbil si hlavu o digestoř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.10.12 22:31

Tak my dnes máme ukázkový den - manžel vstal už v osm, aby stihl postřílet online pár tanků (nemám ráda žrouta času v podobě počítačových her). Pak se odebral na turnaj v deskovkových hrách - to je hezký koníček, ale her máme už dvě plné skříně a náš byt fakt není nafukovací :zed: No a po skončení turnaje v půl sedmé zahlásil sms, že jdou na dvě piva a pak hned domů, a teď v půl jedenácté po něm není ani vidu ani slechu a v nejbližších hodinách ho ani nečekám :-(

Takže já bych manželovi netolerovala koníčky, které žerou moc času na úkor rodiny, které zabírají doma moc místa, a vysedávání po hospodách. No ale co mi zbývá, než tolerovat je všechny… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
6.10.12 22:32
@Jura007 píše:
@Helii

Rozumný názor, souhlasím :) a ten zmiňovaný bungee gauching - tak u partnera bych ho rozhodně netolerovala, ale pro mě by se mi líbil…při třech dětech je to ale Mission impossible. Pěkný večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696

Nečetla jsem všechny příspěvky, tak se omlouvám, pokud se opakuji. Když pominu „běžné“ věci typu - hospodování, milenky, pro mě nebezpečné věci typu motorka a věci typu padák/bungee/…(od narození malého jsem k těmto věcem fakt nepřístupná a přecitlivělá), jo nebo třeba taky safari do vnitrozemí Afriky (sen mého manži - no po infomacích od domorodého Tunisana - delegáta CK -co se všechno stalo a může stát, má manža přísný zákaz - jo ne že bychom na to i měli finance :lol: ), nesnáším za sebe rybaření. Chápu, že pro někoho je to koníček jako každý jiný, takže žádné rýpání, ale dělat to můj manža, pruty mu rozšlapu jak pepíček košíček.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063

@mahdalka
Muj málem jednou vykrvácel když krájel úplně zmrzlé maso proti sobě…TROUBA :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.10.12 22:35

Tak obecně: příliš časově a finančně náročné a pak nebezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.10.12 22:38

No jak tak sleduju, tak na emiminu jsou samé tolerantní ženské… :palec: Tak bych tady dal takový malý výčet toho, co jiným ženským dokáže zvednout tlak - jestli se i v tom některá poznáte…
Takže: modelaření na profi úrovni (až tak, že to časem přeroste v založení modelářské firmy…), sbírání a renovace autoveteránů, lobbing + neplacené angažování se v politice (na místní až celoevropské úrovni…), rekonstrukce pohraničních bunkrů, pravidelná cvičení aktivních záloh Armády ČR, účast na akcích klubů vojenské historie, horolezecké a jeskyňářské expedice po světě (čím míň probádané území, tím lepší…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
6.10.12 22:38

@mahdalka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to si me pobavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
6.10.12 22:41
@Jura007 píše:
No jak tak sleduju, tak na emiminu jsou samé tolerantní ženské… :palec: Tak bych tady dal takový malý výčet toho, co jiným ženským dokáže zvednout tlak - jestli se i v tom některá poznáte…
Takže: modelaření na profi úrovni (až tak, že to časem přeroste v založení modelářské firmy…), sbírání a renovace autoveteránů, lobbing + neplacené angažování se v politice (na místní až celoevropské úrovni…), rekonstrukce pohraničních bunkrů, pravidelná cvičení aktivních záloh Armády ČR, účast na akcích klubů vojenské historie, horolezecké a jeskyňářské expedice po světě (čím míň probádané území, tím lepší…)

to se všechno zahrne pod ty časově a finančně příliš náročné a nebezpečné… :-) Tady to jsou samé netolerantní ženské, ale umíme to tak hezky podat, že si muži myslí, že toleratntní jsme a velmi :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
6.10.12 22:41
@LadyAnnBH píše:
@mahdalka
Muj málem jednou vykrvácel když krájel úplně zmrzlé maso proti sobě…TROUBA :roll: :roll:

Chlapi, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
6.10.12 22:43

Moje drahá polovička je radioamatér… ano, čtete správně. Je to koníček časově a finančně náročný a někdy mi to vadí, když na víkend zmizí na kopec a jede závod - vysílá od rána do večera… všude doma máme spoustu vysílaček, drátů, nabíječek, kabely, pájky atd. Na jednu stranu jsem ráda, že má takovýto koníček (hodně se toho naučil a kdyby se o to nezajímal, tak nedělá tu práci, která ho tak baví a slušně uživí), ale na druhou stranu mě mrzí, když dá přednost víkendu s vysílačkama než aby byl se mnou. No holt to budu muset překousnout :nevim: miluji ho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová