Jaké máte zkušenosti s touto praktikou?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1536
4.2.14 20:45
@wifi.. píše:
To, že by někdo toto zkusil, neznamená, že je narušenej. to byste koukala, co všechno maj lidi rádi, aniž by byli narušení. a v čem porušuje pravidla? diskuzi jsem četla nestranně, v ničem mě nepobuřovala, neb jsem člověk tolerantní, a hádky vyvolával úplně někdo jiný než zakladatelka.

Schválně jsem si diskusi přečetla celou od začátku a souhlasím se vším, co jsi napsala :pankac: :pankac: Nechápu ty důležitky tady, když kromě debilních připomínek nemaj nic k tématu, ať jdou do pérdele 8)

• načítám...
46669
4.2.14 20:46
@Dabera píše:
Schválně jsem si diskusi přečetla celou od začátku a souhlasím se vším, co jsi napsala :pankac: :pankac: Nechápu ty důležitky tady, když kromě debilních připomínek nemaj nic k tématu, ať jdou do pérdele 8)
… na ten kaviár :think:
  • načítám...
1536
4.2.14 20:46

@KPKristy třeba…

• načítám...
Nejhodnější
4.2.14 21:09
@KPKristy píše: …defuckto…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :palec:
  • Upravit
1.zizi
4.2.14 21:11
@KPKristy píše:
Smrdí rybinou a chutná podobně :lol:

vis prd co je dobry :mrgreen:

• Upravit
1.zizi
4.2.14 21:14

Tak jsem si predstavila tuto praktiku u nas a s tim mym prujmem bych po*rala krome chlapa i cely byt a museli bychom malovat..leda, ze by to slo pres trychtyr :think:

• Upravit
46669
4.2.14 21:15
@1.zizi píše:
Tak jsem si predstavila tuto praktiku u nas a s tim mym prujmem bych po*rala krome chlapa i cely byt a museli bychom malovat..leda, ze by to slo pres trychtyr :think:

Ty jsi hustá (řídká) takto navečer :mrgreen:

• načítám...
1.zizi
4.2.14 21:17
@KPKristy píše:
Ty jsi hustá (řídká) takto navečer :mrgreen:

si delej z ciziho nestesti srandu…nemuzu ani diteti na nocniku ukazat, jak ma tlacit… :roll:

• Upravit
46669
4.2.14 21:18
@1.zizi píše:
si delej z ciziho nestesti srandu…nemuzu ani diteti na nocniku ukazat, jak ma tlacit… :roll:

Neboj se, že jsem to nikdy nezažila :mrgreen:

• načítám...
sophinka1
4.2.14 21:39

Mmch už tu byla? šmoulinka? takové téma a ona tu není. 8o

• Upravit
6027
4.2.14 21:45

@1.zizi 8o 8o tak to je masakr! To bych nedala ani omylem!!!

• načítám...
8959
4.2.14 21:45

Holky, kdo je šmoulinka zač, že ji tak sháníte:-) to mě zajímá :-)

Jinak Wifi, tohle nemá se sexuální praktikou nic společného, ale už je to obecně úchylka… Nebo máš dojem, že např. pedofilie není úchylka, ale jenom sexuální praktika? 8o ;)

• načítám...
1.zizi
4.2.14 21:49
@vendulaaa píše:
@1.zizi 8o 8o tak to je masakr! To bych nedala ani omylem!!!

mne to poprve ukazala sppoluzacka na gymplu a od te doby me to strasi :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
1.zizi
4.2.14 21:57
@Lejaa píše:
Holky, kdo je šmoulinka zač, že ji tak sháníte:-) to mě zajímá :-)Jinak Wifi, tohle nemá se sexuální praktikou nic společného, ale už je to obecně úchylka… Nebo máš dojem, že např. pedofilie není úchylka, ale jenom sexuální praktika? 8o ;)

taky by me zajimalo, proc se je po ni takova shanka…asi se v tom vyzna… :think:

• Upravit
Nejhodnější
4.2.14 22:06
@1.zizi píše:
jinak nahlasuj jak chces, ale je to k tematu :twisted:…jestli se neumis bavit jako dospela, tak mezi dospele nechod :mavam:

Ty jsi tu chyběla :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová