Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wifi.. píše:
To, že by někdo toto zkusil, neznamená, že je narušenej. to byste koukala, co všechno maj lidi rádi, aniž by byli narušení. a v čem porušuje pravidla? diskuzi jsem četla nestranně, v ničem mě nepobuřovala, neb jsem člověk tolerantní, a hádky vyvolával úplně někdo jiný než zakladatelka.
Schválně jsem si diskusi přečetla celou od začátku a souhlasím se vším, co jsi napsala
Nechápu ty důležitky tady, když kromě debilních připomínek nemaj nic k tématu, ať jdou do pérdele ![]()
@Dabera píše:… na ten kaviár
Schválně jsem si diskusi přečetla celou od začátku a souhlasím se vším, co jsi napsala![]()
Nechápu ty důležitky tady, když kromě debilních připomínek nemaj nic k tématu, ať jdou do pérdele
Tak jsem si predstavila tuto praktiku u nas a s tim mym prujmem bych po*rala krome chlapa i cely byt a museli bychom malovat..leda, ze by to slo pres trychtyr ![]()
@1.zizi píše:
Tak jsem si predstavila tuto praktiku u nas a s tim mym prujmem bych po*rala krome chlapa i cely byt a museli bychom malovat..leda, ze by to slo pres trychtyr
Ty jsi hustá (řídká) takto navečer ![]()
@KPKristy píše:
Ty jsi hustá (řídká) takto navečer
si delej z ciziho nestesti srandu…nemuzu ani diteti na nocniku ukazat, jak ma tlacit… ![]()
@1.zizi píše:
si delej z ciziho nestesti srandu…nemuzu ani diteti na nocniku ukazat, jak ma tlacit…
Neboj se, že jsem to nikdy nezažila ![]()
Holky, kdo je šmoulinka zač, že ji tak sháníte:-) to mě zajímá ![]()
Jinak Wifi, tohle nemá se sexuální praktikou nic společného, ale už je to obecně úchylka… Nebo máš dojem, že např. pedofilie není úchylka, ale jenom sexuální praktika?
![]()
@vendulaaa píše:
@1.zizi![]()
tak to je masakr! To bych nedala ani omylem!!!
mne to poprve ukazala sppoluzacka na gymplu a od te doby me to strasi
![]()
@Lejaa píše:
Holky, kdo je šmoulinka zač, že ji tak sháníte:-) to mě zajímáJinak Wifi, tohle nemá se sexuální praktikou nic společného, ale už je to obecně úchylka… Nebo máš dojem, že např. pedofilie není úchylka, ale jenom sexuální praktika?
![]()
taky by me zajimalo, proc se je po ni takova shanka…asi se v tom vyzna… ![]()
@1.zizi píše:
jinak nahlasuj jak chces, ale je to k tematu…jestli se neumis bavit jako dospela, tak mezi dospele nechod
Ty jsi tu chyběla
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat