Jaké nosítko pro miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3959
26.2.15 13:01

@Terkel92 ještě se dá koupit noiga a paní ti do ní ušije i novorozeneckou vložku. Je cenově dostupnější než manduca a mě i víc vyhovovala. Manduca mi přišla hodně tvrdá, nepoddajná a do noigy mi malá pěkně „zapadla“. Každopádně nejlepší pro tak malé mimi je šátek a možná by se ti líp vázalo s pevným šátkem a ne elastickým.
odkaz na tu noigu
 http://www.maggion.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.2.15 14:08

@Novire V šátku nosíme ve vertikální poloze - horizontální (kolébku) už vůbec nesnesl a hrozně se vztekal - myslím, že mu i dost vadí látka přes hlavičku (i s čepičkama máme boje :D )
@saadet pokouknu po tom, díky :kytka:
@Aries6 Čenda má dnes měsíc, takže prcek a jestli to opravdu není dobrý, tak ho do toho už nevložím, i přes to, že v tom tak krásně usnul :roll:
@Ladie já teda zkusím zabojovat s tím šátkem a do budoucnosti pořídíme nějaký ergonomický nosítko - nosí se velmi rád:)
@aajulinka děkuji :kytka: kouknu na to

Ještě jednou díky - nakopli jste mě do toho šátku - takže dneska bude šátkové odpoledne a to by bylo abych ho hezky neuvázala :zed:…jen mám vždycky pocit, že ho tam nemám usazeného správně, sice kyčle a ramínka má ve stejné úrovni, ale přijde mi takový nestabilní a moc umáčklý :think:…jinak nožky mám dávat pořád do žabičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.2.15 14:09

@aajulinka elastický šátek už doma mám a teď ho měnit nehodlám, docela jsem do něj zainvestovala - ale štve mě, je dost dlouhý a přijde mi, že prcek je v něm takový utisklejší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
26.2.15 14:23

@Terkel92 Tak šátek, ten je super. A děti jsou v něm takové hodně zmáčklé, to je ale dobře :D Tak uvidíš, co dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.2.15 14:33

@Aries6 ač je u mě rád, zmáčklý moc rád není - ale bude si to muset oblíbit, když jsem do něj investovala tolik :lol:
Už jsem ale přišla na chybku - vázala jsem elastik podle videí s normálním neelastickým šátkem, teď jsem se podívala na videa přímo s Boba wrap a zdá se, že to půjde :palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
26.2.15 15:06

@Terkel92 Tak to jo. Já s elastikem nemám zkušenost, ale už jsem tady četla, že se váže jinak. Tak hodně zdaru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.2.15 15:33

@Terkel92 Jestli ti roztahne nozicky, tak ho uz do zabicky nedavej. Je to lepsi bez ni.

• Citovat
  • Upravit
7
26.2.15 15:43

@Aries6 Díky:)
@Anielka už jsem se dostala k nosenideti.cz a čtu - ale i tak moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
4.3.15 15:14

Kdyby mel nekdo holky zajem, tak prodavam Manducu (nosena pouze na uspavani) v zaruce za 2000kc new style cerna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 11:01

Dobrý den, mám v plánu kupovat nosítko a podle diskuzí je Manduca oblíbená. Máte ji ještě na prodej? Odkud jste? můžete poslat foto? můj mail: janabrnova@seznam.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.7.15 19:00

Ahoj holky, potřebuji poradit, máme 5m holčičku a přemýšlím jaké nosítko na ni použít :mrgreen: v šátku totiž vydrží tak 20minut, asi se jí nelíbí jak je tam na mě připláclá nebo nevím

ale chtěla jsem se zeptat, když bude třeba hodinu v nosítku…tak jaké nosítko…jsou nutná ta ergonomická jako je Manduca, Ergo nebo Beco nebo můžeme koupit nějaké obyčejné (Babybjorn), malá drží hlavu, má osm kilo a chtěla by čučet při nošení ven

může být třeba v Manduce dítě obličejem ven…?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
29.7.15 19:08

V žádném ergonomickém nosítku nemůže koukat obličejem ven, visítka jako např. Babybjorn nejsou vhodná v žádném věku. Pokud chce koukat, zkusila bych už nějaký úvaz na záda v šátku, tam lépe uvidí. Nebo koupit nějaké ergonomické nosítko, ale nemyslím, že to vyřeší ten problém, nejlépe je to někde vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
29.7.15 19:10

@Conulka visítka (Babybjorn) nekupovat a čelem od nosiče nikdy nenosit, to radši nic
jestli nechcete investovat do nových kousků, tak mrkněte do bazárků, ale prosím kupte něco ergonomického, jde o zdraví vašeho dítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
29.7.15 19:15

Ahaaa, to jsem tušila, že ty visítka nejsou ok, akorát jsem marně doufala, že u starších mimin už to tolik nevadí
tak nic, tak pořídíme asi manducu a bude na zádech koukat přes rameno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.7.15 19:19
@Conulka píše:
Ahaaa, to jsem tušila, že ty visítka nejsou ok, akorát jsem marně doufala, že u starších mimin už to tolik nevadí
tak nic, tak pořídíme asi manducu a bude na zádech koukat přes rameno

v manduce ti jeste nejakou dobu pres rameno neuvidi, pokud chces dite nahorena zadech, tak v satku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí