Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dvoudílné
jednodílné jsem nosila max na škole na plavani, abych se mohla soustředit a neřešit, jestli někde něco neleze
ale špatně se do toho leze, ještě hůř vylejzá, jak je to mokrý a bylo mi v tom daleko větší zima a déle, mít na břiše a zádech tu mokrou plavkovinu.
@hospodki píše:
Tak to každopádně. A rada bych k tomu dodala i pro mladé krásne modelky, ze leginy nejsou kalhoty. Kdyby to byly kalhoty tak se to kalhoty jmenuje. A když už to musí na sebe natáhnout na neprůhledné. Tuhle jsem jednu maminku na hřišti upozornila, ze má leginky tak průhledné při ohýbání, ze je vidět až tam pac neměla kalhotky… i pánové chodici okolo hřiště se otaceli za tím jejím ‘sluncem’ jak slunecnice
Tak na to jít pod leginama na ostro musí mít člověk velkou davku sebevědomí
Nebo velký prázdno v makovici?
![]()
@hospodki dají se vybrat pěkné i na silnější. No, na 150 kilo už asi úplně ne, ale vloni jsem viděla, že měly přes to nějaký krajkový přehoz ty hodně silné a docela to šlo.
Ja dvoudilne, uz jenom proto, ze kdyz se z nich hned nesvlikam, tak ty v celku mi pak prochladi bricho a konci to nastydnutim.
@hospodki Jenže ono se to klepe i ve dvojdílných, fakt, to už není rozdíl ![]()
@boball Jsem na tom stejně, mám postavu přesýpací hodiny, jak na sebe vezmu nějaký rovnější střih nebo klasické jednodílné plavky, tak jsem jak válec a rázem vypadám o 20kg těžší
![]()
@PeBa12 píše:
Tak na to jít pod leginama na ostro musí mít člověk velkou davku sebevědomíNebo velký prázdno v makovici?
![]()
Nebo moc malých dětí. Pak člověk zapomene na kde co. ![]()
Jelikož na moji vysokou postavu (178 cm) jsem ještě jednodílné plavky nesehnala (vše mi končí v půlce prsou
), tak nosím pouze dvojdílné.
@unuděná píše:
@hospodki Jenže ono se to klepe i ve dvojdílných, fakt, to už není rozdíl@boball Jsem na tom stejně, mám postavu přesýpací hodiny, jak na sebe vezmu nějaký rovnější střih nebo klasické jednodílné plavky, tak jsem jak válec a rázem vypadám o 20kg těžší
![]()
Je to tak, máš pravdu, i rovný střih šatů to dělá. Naštěstí už to mám vychytaný, co koupit můžu a co ne.
@boball píše:Že bych si kvůli dětem zapomněla trcule?
Nebo moc malých dětí. Pak člověk zapomene na kde co.
@PeBa12 kalhotky jsem nezapomněla, ale namalovat se do práce jo. Ráno byl syn nemocný, dávala jsem mu kapičky a až v práci když se mne ženy ptaly, jestli mi nic není, že vypadám nějak divně, nenamalovanou mne nikdy neviděly, jsem si uvědomila, že nejsem namalovaná. ![]()
@g.sandova píše:
Jedině tankini
Už jsem asi fakt stará
To jsme ještě neslyšela? Co to je za druh? ![]()
Já musím mít dvoudílné plavky jelikož mám dost rozdílnou velikost vršku a spodku. Když někde prodávají plavky že to patří k sobě a nejde vybrat každý díl sám, tak do vršku se sotva dostanu a spodek mi padá. Nejradši mám tankiny s vysokými kalhotkami, ty totiž schovají dost a jako bonus ušetřím za opalovací krém. Jinak jednodílné plavky jsem na sobě měla někdy ve 13, pak mi narostla prsa a už jsem nikdy nesehnala plavky, které by byly pro velká prsa vhodné a neustály přes 4000. Teď jsem kupovala tankiny a velikost horního dílu mám 80H. Spodní díl je 44.
@PeBa12 že máš kalhotky plavky a k tomu tolik plavky. Dělá to mnohem lepší postavu než jednidilne
Mám ráda oboje. Ale když mám „tlustý“ období, tak z ohleduplnosti k ostatním návštěvníkům plovárny nosím jednodílný stahovací
Asi je jedno, jaký druh kdo nosí, hlavně, aby padla velikost. protože neni nic horšího než, mocné poprsí přetékající z titěrný podprsenky a špeky visící přes kalhotky, ideálně tangáče.