Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
v porodce bella happy a pak kikko čtverce, baby lucy, itti bitti, disany
Ajla píše:MarketaJ píše:a navic maji ten vyrez na pupicek
Jinak happy se doporučují, protože jsou široký, stejně tak babylove, je to lepší na kyčle. Pampersky právě ortopedové moc rádi nemají.
Výřez na pupík je k ničemu, plenu celou ohneš tak, aby byla pod pupíkem, on ten výřez totiž stejně nepasuje..
My používali Bela Baby Happy Newborn. Byly perfektní. Ale od větších čísel nedoporučuju kupovat, ty už dělaj na hov… Ale ty newborn jsou skvělý. Maj tam vykrojený místečko na pupíček.
Pájinka25 píše:
mátě někdo zkušenosti s pampers sleep and play?
Používáme na noc, jsou perfektní. Ale jsou parfémovaný, takže ne každý mimi to zvládne. vydrží mi v tom celou noc. A to musí mít výbuch hovínek, aby se to tam nevešlo
Normoš pampers mi pročůrávala vždycky. Sleep a play ne.
Ale já už mám tří měsíční dítko.
Prý na ty sleep and play, jsou děti hodně alergický jak je tam ten heřmánek, tak nevim..
veronika33 píše:
Prý na ty sleep and play, jsou děti hodně alergický jak je tam ten heřmánek, tak nevim..
jo jo „voněj“ až za roh, jak jsou parfémovaný, proto říkám bacha na to, ne každému dítku budou vyhovovat. Mou žabku ale asi neoprudí nic ![]()
Ajla píše:
ahojky ja mimi teprve cekam ale mam nakoupeny Happy 0 a 1 (0 jsou sice do 2 kil ale pry jsou do porodnice idealni) ty 1 jsou 2-5 kilo…oboji maji vyrez na pupicek…proto se doporucuji do porodnice. JEstli u nich zustanu i potom to nevim..Cena je OK 42ks stoji cca 150 Kc… KOukni na www.feedo.cz
veronika33 píše:
já taky teprve čekám:-), na to jsem taky koukala kvůli pupíku, kdy pak máš termín? že bys pak kdyžtak podala info
Ajla píše:
ahojky ja mimi teprve cekam ale mam nakoupeny Happy 0 a 1 (0 jsou sice do 2 kil ale pry jsou do porodnice idealni) ty 1 jsou 2-5 kilo…oboji maji vyrez na pupicek…proto se doporucuji do porodnice. JEstli u nich zustanu i potom to nevim..Cena je OK 42ks stoji cca 150 Kc… KOukni na www.feedo.cz
mam termin 15 brezna
prave mam tech 0 jen jeden balik a kdyztak bude manzel zaukolovanej je dokoupit…a tech vetsich mam 4 baliky tak nevim…tipuju ze malej bude mit neco do 4 kil… kdy mas termin ty? ze by si me mozna s tim pridanim zksuenosti mohla predbehnout
MirušeProdigy píše:Pájinka25 píše:
mátě někdo zkušenosti s pampers sleep and play?Používáme na noc, jsou perfektní. Ale jsou parfémovaný, takže ne každý mimi to zvládne. vydrží mi v tom celou noc. A to musí mít výbuch hovínek, aby se to tam nevešlo
Ale já už mám tří měsíční dítko.Normoš pampers mi pročůrávala vždycky. Sleep a play ne.
Tak ze mě naopak Sleep and play ne
Vyhodnotila jsem je jako nejhorší pleny, malého škrtí mi přijde, po porodu se z nich oprudil (pak už nikdy).A děsně mi smrdí..Na druhou stranu, když byl malej novorozeně, nepros*al žádnou značku, holt to ještě nebyly ty správné dělobuchy ![]()
Dnes střídám Active baby (prosere, ale máme zásoby, nějak se toho musím zbavit
), Toujours z Lidlu (ty nám vyhovují) a teď zrovna má na sobě Gaga premium (z Tesca?), ty jsou taky dobrý a navíc mě dostaly ty obrázky delfínů ![]()
Uvidíš, co vám bude vyhovovat, holt nenakupuj kvanta plen předem…
Myslím, že každýmu mimískovi vyhovuje něco jiného. Já osobně mám zkušenosti s Happy, Pampers Sleep & Play, Pampers Premium Care, Pampers Active Baby, Tesco - Gaga.
Nejlepší mi přišly ty bílé Pampers, ale mám ty v původní kvalitě (používám pouze na noc), s těmi novými nemám zkušenost. Happy - v porodce ok, později už jsem tak spokojená nebyla. Sleep and play - přes den v pohodě, ale fakt docela smrdí
. Na noc bych si je ale netroufla dát. Active Baby, Tesco - Gaga - oboje ok. Ale já nejsem nijak náročná. Občas proteče každá plínka, většinou mi to ale poberou. Malý není náchylný na opruzeniny, takže v tomto směru není co řešit. Teď už taky látkujeme a s tím jsem taky spokojená.
nevím jestli tu padly - CLEVER z Billy; musím říct, že postupem doby mě zklamaly Huggies, Pampers nejsou na moc dlouho, Sleep&Play od nich už vůbec ne a nemají gumičky
a pak co tu padlo Happy, DM Babylove - ty jsme měli v porodnici ![]()
já nedám dopustit na pampersky
Měli jsme je od narození do odplenkování s tím,že jsem občas vyzkoušela jiný (huggies-s těma jsem byla dost nespokojená, fixiesky-ujdou, tesco-taky se občas dají..) a zase se k nim vrátila..za mě pampersky nemaj konkurenci..Chce to hlídat akce, nakoupit do zásoby ![]()
Ale je to jako se vším..co člověk,to jiný názor.
Na novorozeně jsou nejlepší Bella Happy,mají ten výkroj na pupík a jsou tužší a široké mezi nožičkama kůli kyčlíkům,jako většímu dítěti-nedoporučuji,plena se sama rozlepuje,když se prcek v noci mele…pak jsme používali Huggies newborn a nebo žluté Pampers a obojí super,u Pampersek jsme už zůstali,ted máme modré Active Baby a spokojenost.Ještě jsou hodně dobré Pampers Sensitive Care,ale staré vydání,nevím jak ted nové v těch malých velikostech,ale ve velkých jako je 4,tak katastrofa a žádná kvalita.Malé nevím.
Jako ze všech nejhorší mi přijdou Pampers Sleep play-to je děs,nemají pružné zapínání,ve stehýnkách dost často škrtí jak se zařezávají,hrozně smrdí heřmánkem,který vyvolává alergie. ![]()