Jaké reklamy na vás nejvíc působí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
26.12.16 13:15

Reklamy mě většinou nijak neberou. Nejvíc se mimi líbí letošní vánoční na Huawei a pak mám ráda na kofolu s prasatkem.

• Citovat
  • Upravit
5
26.12.16 13:18

Moc děkuji za reakce, ale špatně jsem se vyjádřila :( myslela jsem spíš jaké reklamy zaměřené přímo na rodiče a děti jsou teď populární, potřebuji se zaměřit přímo na text reklam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
26.12.16 13:27

Reklamy mě akorát se.ou. A ty zaměřené na potřeby našich dětí obzvlášť. Nejvíc nepochopitelná je pro mne ta na prací prostředek, kde jdou přes bezpečí našich dětí. Nevím, je to vůbec na dětský prací prášek??? Nebo veškeré pseudo vitamíny a šumáky na horečku :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.12.16 13:59

Tak už pár let na mě působí reklama na Alzu. Je tak neskutečně vlezlá a otravná, že bych si tam nic nekoupila ani kdyby to bylo zadarmo. I když je tam zboží levnější, radši ho koupím jinde. A nejsem jediná :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
5
26.12.16 14:03

Děkuji za příspěvek, ale opravdu hledám spíš ty zaměřené na rodiče či děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
26.12.16 14:05

@lol123 pro mě žádné, dobré věci nepotřebují reklamu. A pokud myslíš reklamu typu-„Po kom to má? Po sunaru.“tak to mi prijde trapné a sunar určitě kvuli tomu kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.12.16 14:09

@niki V díky za reakci, myslím právě takovéhle „trapné“ reklamy, nejde mi ani tak o to zda na zákazníky fungují, protože je potřebuji analyzovat v bakalářské práci :), ale žádné nemůžu najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
26.12.16 14:13

@lol123 a na you tube nic není? mrkni bude jich tam plno, na pampers bezi neustale reklama v tv, pak na mleko hipp na sunar, na bepanthen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.16 14:32

Nevim jestli se pocita jako zamerena na rodice a deti - na rodice predevsim zeny asi ano, ale pusobi na me naprosto opacne - nemam ji rada a prijde mi „vyderacska“ tim nemyslim uplne tu aktualni ale vsechny jejich natocene spoty. Mluvim o reklame Unicef - v predesle verzi reklamy mi prislo v prekladu - posli penize nebo kvuli tobe zemre dite!

Prispivam pravidelne mesicne jedno organizaci uz nekolik let, nemam s tim problem, kupuji vyrobky konkretnich neziskovek v okoli a prispivam jim do verejnych sbirek. Jsem rada kdyz muzu nejakou korunou prispet necemu dobremu, ale Unicefu NE z duvodu formy reklamy :( odpuzuje me, bohuzel.

Anonym J.

• Citovat
  • Upravit
14396
26.12.16 14:37

@Janli alza uz davno neni levna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.12.16 16:00

Potřebovala bych najít spíš něco tištěného