Jaké typy žen se líbí více chlapům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistalka1974
13.5.20 13:01

@wildcherry jé děkuji, jsi milá- mimochodem i Ty vypadáš moc hezky podle fotky v profilu. Já už prošla nějakou kosmetickou úpravou ( laser), bez ní bych fakt měla víc vrásek apod. Fakt je i ten, že jsem před lety přestala kouřit a pak ty peníze místo do cigaret dala do péče o pleť a omlazování u dermatoložky. Tím laserem mi před dvěma lety zpevnila pleť. Po úkonu to tak dva dny bylo citlivé a trochu oteklé, ale pak se to zase spravilo. A vlastně ten laser nastartuje znova tvorbu kolagenu v pleti. Takže to fakt pomáhá. Ceny jsou za to různé, mě to stálo 6000. A sezení se nemuselo opakovat, Má to vydržet cca 5-10 let, pak se má opakovat. Určitě lepší než botox, a může si to nechat udělat i žena, která má alergie, nebo sklony k atopickému ekzému, jako já. Hlavně ale holky, kdo do toho půjdete: nečekejte, že se to vylepšení hned po úkonu, to bude vidět až nejdřív tak po měsíci. Do půl roku je ten kolagenový rozběh největší. Jo a je dobré taky užívat kolagen v tabletách+ i klidně čistý kolagen je vtírání do kůže.
P S když jsem kouřila, a neřešila pleť, hádali mi můj věk a možná i víc trochu, a teď hádají míň- takže kdo kouří, zkuste ty smrady zahodit, prospějete zdraví i pleti..

• Citovat
  • Upravit
76059
13.5.20 13:23

@pistalka1974 Pěkné. Takhle porcelánovou pleť má moje tříletá vnučka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
13.5.20 14:56

@sirikit já myslím, že je vás víc, kdo má pěknou pleť, ženy. Když se o ni staráte a v nejlepším případě nekouříte, tak to bude i vidět.
Viděla jsem, jaké účinky má kouření po dost letech na pleť nejen na sobě, ale Američané provedli výzkum na dospělých dvojčatech- jedno kouřilo a druhé ne. Většinou to byly ženy. Ty rozdíly mezi nimi byly opravdu velké. Zatímco dvojče nekuřačka měla pleť jako alabastr, kuřačka měla tvář zešedlou a plnou vrásek..

• Citovat
  • Upravit
76059
13.5.20 15:19
@pistalka1974 píše:
@sirikit já myslím, že je vás víc, kdo má pěknou pleť, ženy. Když se o ni staráte a v nejlepším případě nekouříte, tak to bude i vidět.
Viděla jsem, jaké účinky má kouření po dost letech na pleť nejen na sobě, ale Američané provedli výzkum na dospělých dvojčatech- jedno kouřilo a druhé ne. Většinou to byly ženy. Ty rozdíly mezi nimi byly opravdu velké. Zatímco dvojče nekuřačka měla pleť jako alabastr, kuřačka měla tvář zešedlou a plnou vrásek..

No hele, v životě jsem nekouřila, mažu snad od pětadvaceti, pečlivě odličuju a po čtyřicítce to bez vrásek fakt nebylo. :think:
Holt jsi zázrak přírody a velká gratulka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
13.5.20 15:45

Jak se dělají ty filtry u fotek? Je videt, že jsem stará, když to nevím.

@pistalka1974 Co to bylo konkrétně za laser? Ono jich je strašně moc. Co bych dala za krásnou pleť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
13.5.20 16:34

@sirikit : já byla samozřejmě na profesionální úpravě pleti předloni. Jinak bych měla taky víc vrásek. A i tak, vějířky kolem očí mám stejně a i dolní čelist už povislá, není to jako zamlada. Jo, a taky by mě zajímaly ty filtry nebo co, tady ten foťák umí teda jako nastavení fotoaparátu „portrét“, to je jediný, co vím.
@Sára 1 : bylo to Laser centrum v Českých Budějovicích, a zákrok se jmenuje Ulthera. Já jsem osobně spokojená..

• Citovat
  • Upravit
76059
13.5.20 16:57

@pistalka1974 Jojo, ty „syslíky“ na dolní čelisti mě taky štvou, počítám, že to v létě zajedu zkonzultovat a na podzim to pořeším nějak rázněji. :cert:
Tak pak sem třeba taky budu dávat fotky ve stylu „zrcadlo zrcadlo…“ :P :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
13.5.20 17:07
@sirikit píše:
@pistalka1974 Jojo, ty „syslíky“ na dolní čelisti mě taky štvou, počítám, že to v létě zajedu zkonzultovat a na podzim to pořeším nějak rázněji. :cert:
Tak pak sem třeba taky budu dávat fotky ve stylu „zrcadlo zrcadlo…“ :P :P ;)

No, já jsem na ně měla jít letos v březnu, a díky koronakrizi z toho sešlo. To bylo právě domluvené loni na podzim..taky mě to štve. Právě i tohle řeší Ulthera, a líbí se mi i to, že to není tak drahé, účinky nastupujou postupně ale má to dlouhodobý efekt. Na botox se musí každý půlrok, prý to bolí jak čert a stojí to víc..

• Citovat
  • Upravit
76059
13.5.20 17:24

@pistalka1974 Já nechci na botox, uvažuju o quick liftu, dělají to v Brně a recenze vypadají fajn.
Ale tam se do desítky určitě nevejdu. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
13.5.20 17:34

@sirikit o tom jsem původně přemýšlela taky, vlastně jsem se rozhodovala, jestli quick lift, nebo Ultheru. Zatím vyhrála Ulthera, kvůli ceně, a je fakt, že pleť vypadá líp. Ty syslíky prý tím jdou taky řešit. Tak uvidíme- ukážu, až budu chvíli po zákroku, jak to dopadlo. Cena za syslíky a podbradek je tak kolem 4000. To, co mi dělali předloni, byl střed obličeje ( mimické vrásky smíchu- odstraněny), trochu i kolem očí (tam nějaké zbyly, ale už nejsou tak hluboké a je jich míň) a na čele ( ty zmizely). p. s. pak chci nechat udělat ještě krk a dekolt. Na krku se mi při nějakém pohybu hlavy vrásky dělají, dekolt je zatím v pohodě. Ale musím to rozložit, kvůli ceně hlavně.

• Citovat
  • Upravit
25897
13.5.20 17:37

@pistalka1974 A jak ten zákrok probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76059
13.5.20 17:41

@pistalka1974 Fááákt?? :think: :think:
Podbradek teda nemám vůbec, vadí mi, že se mi xicht sype o patro níž, ale jsem teda starší, než Ty.
Na tu Ultheru teda mrknu, jakým způsobem to dělají? Laser, nebo něco invazívního?
Na vzdálenost je mi v podstatě úplně jeno, jestli Brno, nebo Budějky.
Ale za invazi mi zase 4000 přijde strašně málo, ten Quick lift je cca za páďo. :roll:
V září budu mít takové nepříjemné půlkulatiny, tak si k nim chci nadělit nějaké to přežehlení, vyšponování a každá zkušenost dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76059
13.5.20 17:41
@divine woman píše:
@pistalka1974 A jak ten zákrok probíhá?

Přidávám se s dotazem. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.5.20 17:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76059
13.5.20 17:48
@divine woman píše:
@sirikit https://www.ilk.cz/ultraterapie/

Díky. Chm chm chm… :think: :think: :think:
Myslím budu v létě rajzovat místo po dovčách po konzultacích.
Když se dá člověku vybrat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová