Jako tělo bez duše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1830
24.10.24 18:47

Když to ženě řekneš, začne žárlit. Nebo ten vzájemný vztah zhoršíš.
Pokud se s tou novou dostaneš dál než k rozhovoru, uděláš si to ještě složitější. Jak by ses s ní chtěl vídat, když je daleko?
Na tvém místě bych se rozhodla pro rodinu, která tě ještě dlouho bude potřebovat s tím, že buď budete společně se ženou pracovat na tom, že jste dosud partneři se vším všudy nebo, pokud s ní promluvíš a zájem mít nebude, v tom případě to z tvé strany nebude nevěra, ale musí to mít pravidlo, že neohrozíš rodinu. Žena to bude muset tolerovat. Spát spolu jen na výročí a svátek a narozeniny…to asi není ten pravý manželský život. Takhle by asi chtěl žít málokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4353
24.10.24 18:59

No vida, dostal jsi varovani ze treba doma zamakat driv nez na tu neveru doslo, je jen na tobe jak s nim nalozis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 19:06

Ja si prošla nevěrou manžela a teď s tím bojujeme oba. Za mě. Kdyby mi řekl, tehdy, co mu chybi… proste mi to ani nějak nedošlo… byla jsem při tom, ze spolu budeme do konce života, ale i můj muž sklouzl k něčemu, kdy jsem se necitila jako žena. Bral mě jako obstaravacku domácnosti. Chyběla mi jeho touha po mě, pocit, ze jsem krásná a zadaná. Poradim ti, zkus 14 dni ženě dávat najevo jak ji mas rad, pohlad, potul, kup čokoládu, navrhni kino, popovidej si o prijimackach… jsou fakt peklo… já to loni řešila sama a bylo to těžké… manžel v hlavě jen milenku… i kdyby te to nebavilo… tvář se účastne. Netlac na ni se sexem. Naopak. Hlaď, pusu dej… ale musíš vycitit, kdy bude chtít více. Pošli jen tak zprávu z práce…. A až se bude divit, co se děje, tak ji jen řeknu, ze sis proste uvědomil, jak je skvělá. Věřím tomu, ze když tvá žena uvidí tohle… a hlavně. Žádná zenska nemá 100 chuti rozdávat si to vedle pokojicku pubertaku. Chlapi to neřeší, ale my ženy ano. Kup někde hotel na noc. Pozvi ji. Láká te cizi žena. Je to pochopitelne. Ale ta bolest, co po euforii budeš cítit a ten pocit, pokud nejsi primárně povahou ku..rev.nik, bude te to hlodat porad. Pak si představ dům bez ženy a bez děti. Protože pubertaci neodpousteji. Vím o čem mluvim.

• Citovat
  • Upravit
108
24.10.24 19:09

Nejdřív by bylo nejlepší pokusit se zachránit rodinu. Pokud se vám vztah s manželkou začne lepšit, nebudeš mít takovou potřebu hledat sympatie někde jinde. Teď se jevíš pouze tak, že už ti je rodina volná a těšíš se jen na novou známost. Vidíš teď na ní pouze klady, protože si máte o čem povídat. Ale i to se časem může vyčerpat. Na každém vztahu se musí pracovat. Nic nefunguje věčně, pokud se oba nesnaží. Zkus se nejprve zaměřit na rodinu. Pokud spolu nedokážete o problémech ve vztahu mluvit sami, zkuste společnou terapii. Neutrální prostředí s třetím pohledem nezaujatého člověka může dost pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
24.10.24 20:02

Já ti rozumím, po těch letech máš chuť na někoho nového… Myslím si, že spolu stejně skončíte v posteli. Ale začít žít v sešívané rodině, i když děti na obou stranách jsou už velké, taky od sebe bydlíte daleko… Dělení majetku. No nakonec bys zůstal nejpravděpodobněji sám a už bys rodinu neměl. Teď doma máš „jen“ nesoulad v sexu, pak bys měl doma peklo. Tak to začni řešit se ženou. Zkus se do ní vcítit, aby tě chtěla. Ale neřeš to jako chlap. Tj. sexuální narážky a oplzlé řeči, stěžování si, že nic není. Běž na to od lesa. To je asi ještě těžší úkol, než nevyspat se s kolegyní.

Mám na tohle takovou dobrou hru. Každý den JEDNOU přijď k ženě a něco hezkého jí řekni. Například jí dej 4 vteřinový polibek na krk a pak jí řekni, že krásně voní. Ale už vůbec NIC. Hlavně nic večer nechtěj. Další den ji chytni za boky a řekni třeba „miluju tvou pánev, co kdybychom si o víkendu udělali… (doplň nějaké jídlo, co se dělá na pánvi a máš ho rád)“. Já vím, takhle napsané to zní dost trapně, ale cílem je lichotit, ale zároveň vzbudit přes její počáteční podezření dojem, že NIC nechceš. Musí si být jistá, že je pro tebe přitažlivá, ale NIC NECHCEŠ - respektive jsi v pohodě s tím, že to je tehdy, kdy chce ONA. Jestli se ti tohle podaří, tak u ní vzbudíš zájem. Když to poděláš, vzbudíš odpor kvůli nátlaku. A můžeš si počítat, kolik dní trvalo, než to zabralo a chtěla tě do postele. Mírně s ní flirtuj, ale nic neočekávej. Jakmile s tím začneš, tak prvotní reakce budou „on to dělá, protože něco čeká a já nechci“. Ale ty musíš docílit toho, že NEBUDE vědět, proč to děláš a bude to chtít sama. Probudit v ženě ženu. Bohužel chlapi na to jdou ostře a netrpělivě, myslí si, že stačí pár dní blábolit a naznačovat, ale ženské hned dojde, kam to má vést a ještě ti chlapi vlastně jsou urážení nebo vyvolají hádku, že jim ten jejich průhledný plán nevyšel.

Buď chytrý chlap a poslechni mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 21:19

Přesně tohle jsem myslela.

• Citovat
  • Upravit
1396
24.10.24 21:40
@Anonymní píše: Více

Přiznám se, že jsem si tvůj příspěvek přečetla až teď - a jsem ráda, že někdo, kdo má tu negativní zkušenost, mi potvrzuje můj názor. Protože chlapi to nechápou, možná nechtějí. Že oni pořád melou o tom, že mají „nárok“, ale nechápou, že my máme také „nárok“ - na to, aby se k nám nechovali jako ke kusu nábytku, pečovatelce a matraci.

On ten „návod na ženy“ není vůbec složitý, ale myslím si, že ho dovede pochopit jen kvalitní muž jako kvalitní člověk. Ačkoliv nejsem zapšklá, tak si myslím, že předchozí generace rodičů vychovat kvalitní muže nedokázala. O co se posunuly ženy, o to jsou muži zpět. Nikdo je neučil fakt makat. Neplatí to pro každého, ale všeobecně ano. Navíc nemají z rodiny vůbec ponětí o tom, že je třeba se o druhého starat a že ta paní, co doma vaří a uklízí fakt není samozřejmostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.10.24 21:55

Děkuji všem za příspěvky. Není to o tom, že bych si sem přišel po posvěcení nevěry nebo že bych s manželkou vycházel špatně. Bude v tom spíš ten pocit nové osoby v životě, která nezná můj příběh a já neznám její, proto je to pro oba z nás přitažlivé. Máme oba své zásady a i když to tak možná nevypadá, nebudeme se pouštět bezhlavě do ničeho, co by nám rozbilo stávající životy. My bychom se totiž spolu už dávno vyspali, to jsme si tehdy narovinu přiznali.
S manželkou si nejsem jistý, zda se to ještě povede, každý máme své potřeby, ale za zkoušku nic nedám. Zůstávám pevně nohama na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
24.10.24 22:05

Nedělej si z toho, co děláš, těžkou hlavu. To, že se ti líbí jiná žena, je chyba tvojí ženy. Kdyby se tvoje žena chovala řádně, nikdy by se ti ta jiná žena nelíbila. Tady to holky píšou https://www.emimino.cz/…stvi-538910/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
26.10.24 14:24

Nová žena je nový podnět. Chcete ji, protože je neokoukaná, daleko spíš od ní dostanete to, co nemáte s manželkou. Všechny ty řeči okolo jsou jen pokusem ospravedlnit si to, co se nejspší stane… Proč si nesednete s manželkou a neřeknete jí, jak moc vám nevyhovuje to, jak žijete? Ono je docela možné, že jste nikdy nic neřekl a čekáte, že se sám od sebe stane zázrak, že? Nestane… Teď je otázka: Chcete to s manželkou vlastně ještě vůbec spravovat? Není to prostě tak, že byste raději úplně jinou? Protože mi to tak připadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.24 09:12

Pak si představ dům bez ženy a bez děti. Protože pubertaci neodpousteji. Vím o čem mluvim.

Jak píše anonymní tulipán.
Neodpouští.
Já si tím procházím. Stejný roky jsme spolu byli, dvě děti na SŠ. Děti s ním absolutně odmítají jakýkoliv kontakt. Už pět měsíců.
Já totálně v háji. Děti v háji. Vše zničeno během jediného okamžiku.

• Citovat
  • Upravit
153
28.10.24 13:58

Máš normální tělesnou potřebu sexu a doma se ti nedostává, tak to podvědomí řeší různě. Prostě jestli nechceš zničit manželství, oživ to se svojí ženou. Je jasné, že jestli spolu nemáte sex, přemýšlíš o jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí