Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Možná štítná žláza
Tu mam pry v poradku byla jsem na krev
To znám moc dobře.pocit,že jsem něco spolkla a uvízlo mi to tam.Byla to zvětšená mandle a dostala jsem jednorázovku injekci a pomaličku to odeznívalo,ale ten pocit byl fakt příšernej. ![]()
@Anonymní píše:
Možná štítná žláza
Tu mam pry v poradku byla jsem na krev@Sona73 píše:
To znám moc dobře.pocit,že jsem něco spolkla a uvízlo mi to tam.Byla to zvětšená mandle a dostala jsem jednorázovku injekci a pomaličku to odeznívalo,ale ten pocit byl fakt příšernej.@Anonymní píše:
I na sonu?Na byla jsem na ORL a to se mi divala pres nos kamerou do krku tak ja nevim co jeste kam bych mela jit ?
@Sona73 píše:
To znám moc dobře.pocit,že jsem něco spolkla a uvízlo mi to tam.Byla to zvětšená mandle a dostala jsem jednorázovku injekci a pomaličku to odeznívalo,ale ten pocit byl fakt příšernej.
Ale kdyby mela zvetsenou mandli tak by to zistili prece .se bojim co to mam ![]()
@Sona73 píše:Ale kdyby mela zvetsenou mandli tak by to zistili prece .se bojim co to mam
To znám moc dobře.pocit,že jsem něco spolkla a uvízlo mi to tam.Byla to zvětšená mandle a dostala jsem jednorázovku injekci a pomaličku to odeznívalo,ale ten pocit byl fakt příšernej.
@devcenka30 píše:
Ale kdyby mela zvetsenou mandli tak by to zistili prece .se bojim co to mam
Jakoby me nekdo skrtil nebo nevim jak to popsat ![]()
Ja ten pocit mela asi mesic, nez jsem se dokopala k doktorovi, preslo to.
@girlime píše:a a co to bylo?
Ja ten pocit mela asi mesic, nez jsem se dokopala k doktorovi, preslo to.
Mám to občas taky tak…jak kdyby se mi tam něco zašprajclo… Většinou to do pár dnů samo přejde… Může být poškrábaná sliznice v krku nebo jen nějaký nachlazení. Počkej…třeba to přejde jako u mě …i když pocit není moc dobrý…zkus aspoň něco cucat
@devcenka30 Ten popis opravdu sedí na tu štítnou žlázu,tam ty pocity škrcení jsou.
@Sona73 píše:
@devcenka30 Ten popis opravdu sedí na tu štítnou žlázu,tam ty pocity škrcení jsou.
A kdyz mi to v krvi nezistily?
Zdravím, mám momentálně taky takový pocit. Už jsi zjistila co to bylo? ![]()
Muze byt psychickeho puvodu - uzkostny stav jako nasledek stresoveho obdobi nebo zatezove situace. Jedna z moznosti.
Možná štítná žláza