Jakou encyklopedii pro téměř 4letou dceru?

27
17.11.10 21:43

Jakou encyklopedii pro téměř 4letou dceru?

Poraďte, jakou vybrat encyklopedii pro 4letou dceru. Měla jsem vyhlídnutou tuto, ale nezdá se mi: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mám ji teď doma půjčenou od kamarádky a když jsem se do ní víc začetla, nestačím se kolikrát divit. Špatná úplně nebude......
Klasickou encyklopedii - heslovitou s textem (máme doma) zatím zavrhuji. Představovala bych si něco, kde se zabrouzdá do různých témat, (nejen o přírodě)- kde jsou obrázky, nákresy… Napište svůj tip, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3960
17.11.10 21:55

Ahoj,
tak my máme tuhle . Emi ji dostala ke 3. narozeninám a hned si ji zamilovala. Nejraději má pojednání o sopce a drahých kamenech :lol: Je pro děti od 4 let. je fakt bomba! Obrázky jsou kresleny různými styly a to je na tom moc fajn…

A témata - různá - lidské tělo, u lékaře, ve škole, v tělocvičně, v servisu, hasiči, zvířata - hmyz, Afrika, Antarktida, dinosauři, rostliny - jak rostou, lesy, hory, ovoce, zelenina, sopka, jeskyně, drahokamy…no bomba!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.11.10 22:42

My máme právě tu, na kterou jsi dávala odkaz, a kluci ji úplně milujou. Čteme si v ní hodně často, jsou tam sem tam i nějaké úkoly, no prostě je to jedna z našich oblíbených věčerních knížek. Dobře se u toho pak povídá. Témata jsou myslím vybraná dobře, taková všehochuť. Zrovna včera jsme začli u savany a skončili u plození dětí, pěkně jsem se zapotila (hlavně u toho druhého tématu teda :mrgreen: ). A já jsem v ní našla dokonce i našeho strašáka „paní sociální“, kterak si na jednom obrázku vede chlapečka do nápravného ústavu :oops: :mrgreen: Prostě tam je fakt všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.11.10 20:25

Dagmar10, mohla bys sem vložit foto některé ze stran z té vaší encyklopedie Larousse?

Fifik - no slyšela jsem na ni (z toho mého odkazu)taky chválu. Někdy to je opravdu tak, že co se nelíbí rodičům, dětem ano. Mě zarazila třeba stránka 23 - Jak pan Rámus vydává zvuky - prdí…ale na druhou stranu je to vysvětleno po pravdě, jak to doopravdy je…

Myslím, že se rozhodnu pro jednu z nich, akorát bych potřebovala vidět pár stránek z té Larousse. Stačil by mi odkaz z nějakého obchodu, kde ji mají v náhledu. Zatím jsem na foto z vnitřku knihy nenarazila.
Jiné encyklopedie (s různými tématy) pro tento věk jsem neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
24.11.10 13:08

he, můžu poprosit o název té encyklopedie ? Na odkazu už není, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.11.10 13:11

Taky bych poprosila o název knížky, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.11.10 21:28

Ahojky,

tak jsem se nakonec rozhodla pro Malou dětskou encyklopedii z mého odkazu.

Tady je odkaz na tu druhou: Moje první encyklopedie, Larousse http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
10.10.15 22:18

Holky, ozivuji :) poradte prosim oblibene encyklopedie pro 4letaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.10.15 22:24

@habet Syn dostal ke 4 narozkám Larousse pro nejmenší a jsme spokojeni. Malému se líbí, je opravdu hodně obsáhla (od lidského těla až po jednotlivé historické epochy…), pěkně psáno i kresleno. Za mě doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí