Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No díky za doporučení hned ušetříme a jdu do něj, snad ho hned nezničí ![]()
http://www.kniha.cz/…et/d-290603/
Holky, myslíte, že to má smysl nebo ne? Doprava je teď zdarma, takže cena supr.
Ahoj, ten jsme měli a vůbec nás neavil, je to jen polepené a když to malá zjistila, že to jen vydává zvuky, už jí to nebavilo, takže jsme darovali kamarádce, pokud není zvyklá na hýbací obrázky a klipy v mobilu, zkuste to, pokud už ale ví, co je mobil a neotebook, je to zbytečné ![]()
Moje dvouletá dcera umí ovládat dotykový mobil LG i a učí se bravurně notebook HP windous8 ty děti to mají v krvi… ![]()
Já malé nakonec koupila k vánocům Gogen s tím Maxipsem Fíkem a je to super, má ta různé logické hry, koukala jsem jak rychle je pochopila a opravdu když už je navečer a chci aby byla v klidu, teď i marodila, takže sí s tím hrála, tak u toho vydrží, má tam stažený i Mickeyho klubík a různé pohádky a písničky no vůbec nelituju že jsem ho koupila. Užili jsme i v čekárně u doktora, jindy by tam tu hoďku nevydržela a s ním v poho, je to smutné, ale hold když to tu mojí aktivní opičku na chvíli zklidní proč ne, ale ne na celý den když tak hoďku denně, zase z ní nebudu dělat závisláka ![]()
Ahoj, chtěla bych trochu oživit diskuzi, protože přece jen jdou hračky rychle dopředu tak jsou třeba nějaké novinky nebo aktuální akce
Babička malé koupila tablet od Albi, ale smí ho mít jen u ní tak jsem chtěla malé taky koupit jeden domu, ale jiný. Vyhlídla jsem si tento http://www.bambule.cz/…let/d-72016/ malé jsou dva roky, tak by se ted hodily ty barvy. Co myslíte? Nevíte o nějaké akci nebo podobném levnějším?
@Tečička Naše malá (2,5) dostala na Vánoce tento: http://www.hrackyhopik.cz/detsky-tablet?… a docela si s ním hraje. Víc než jsem čekala.
Já koupila dceři od Gogenu tablet Maxipes Fík, malé je 2 a půl roku a je super není na něm každý den, ale jen občas před spaním nebo když jdeme k lékaři, abych jí zabavila a jsou tam logické hry na přemýšlení třeba hledat mezi rybkami vybranou stejnou rybičku atd a stáhla jsem jí do něj Mickeyho klubík a jiné hry třeba Příšerky sro, Mickey Mouse atd a vejde se tam toho dost a vše stáhnete přes net, má rodičovský zámek takže jí ho musím zpustit a nemůže na něj jen tak sama, má pogumovaný kryt proti pádu, no já jsem max. spokojená a dcera taky ![]()
Můžu se zeptat jestli na ten tablet Gogen Maxipes fík jdou v pohodě stahovat hry a jestli jedou bez problémů?
Ahoj holky, také chci naší malé koupit nějaký dětský tablet, ale tak aby byl jen v češtině. Nejradši bych ten od Albi, ale všude uz je vyprodaný a nemuzu ho najit, kde objednat. Hlavne bych ráda, aby říkal nejake basnicky a pisnicky. Neznate nejaky podobny?
@cherrylady píše:
Ahoj holky, také chci naší malé koupit nějaký dětský tablet, ale tak aby byl jen v češtině. Nejradši bych ten od Albi, ale všude uz je vyprodaný a nemuzu ho najit, kde objednat. Hlavne bych ráda, aby říkal nejake basnicky a pisnicky. Neznate nejaky podobny?
Písničk ä básničky si můžeš stáhnout jakékoli do normálního tabletu, jako cd na poslochání, i pohádky a videa hraná