Jaký je postup při rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.10.21 23:37
@Anonymní píše:
sice se mi nechce, ale právník bude asi nutný. Ale teda jestli si berou kolem 20% z hodnoty majetku, tak to potěš koště :roll:

Ale prd.. neberou.. mají tabulkové částky za úkony, popř za zastoupení. zajdi na konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11274
5.10.21 05:43
@Anonymní píše:
sice se mi nechce, ale právník bude asi nutný. Ale teda jestli si berou kolem 20% z hodnoty majetku, tak to potěš koště :roll:

To si trochu pleteš, notář si bere % z majetku, ale určitě ne 20%. Fakt nevím, jak jsi na to přišla. Holky ti radí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.21 07:40
@jita22 píše:
To si trochu pleteš, notář si bere % z majetku, ale určitě ne 20%. Fakt nevím, jak jsi na to přišla. Holky ti radí dobře.

Nevim, jen z doslechu, když slyším kdo kolik platí za právníka. A když si vezmu, že jen za sepsání kupní smlouvy chtěl právník 20tis. Tak kolik pak může chtít za návštěvu soudu a seslání nějaké rozumné dohody :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.21 10:41
@Anonymní píše:
A kolik si bere právník za komplet všechno - rozvod, péče, majetek? To bude kolem 20% z hodnoty majetku, ne.

To opravdu ne, tolik procent si nikdo nebere. Můj právník chtěl na začátku 15 tisíc za komplet služby. Pak nějak neměl čas a tak jsem se domluvila s dalším a ten chce tuším 1800 za hodinu, takže zatím jsem zaplatila cca 9 tisíc a za další stání to budou asi 3 tisíce.

• Citovat
  • Upravit
Ronnie123
6.10.21 15:19
@Šarlota4 píše:
Takze ivf neklapne?

O co šlo? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie