Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
sice se mi nechce, ale právník bude asi nutný. Ale teda jestli si berou kolem 20% z hodnoty majetku, tak to potěš koště
Ale prd.. neberou.. mají tabulkové částky za úkony, popř za zastoupení. zajdi na konzultaci.
@Anonymní píše:
sice se mi nechce, ale právník bude asi nutný. Ale teda jestli si berou kolem 20% z hodnoty majetku, tak to potěš koště
To si trochu pleteš, notář si bere % z majetku, ale určitě ne 20%. Fakt nevím, jak jsi na to přišla. Holky ti radí dobře.
@jita22 píše:
To si trochu pleteš, notář si bere % z majetku, ale určitě ne 20%. Fakt nevím, jak jsi na to přišla. Holky ti radí dobře.
Nevim, jen z doslechu, když slyším kdo kolik platí za právníka. A když si vezmu, že jen za sepsání kupní smlouvy chtěl právník 20tis. Tak kolik pak může chtít za návštěvu soudu a seslání nějaké rozumné dohody ![]()
@Anonymní píše:
A kolik si bere právník za komplet všechno - rozvod, péče, majetek? To bude kolem 20% z hodnoty majetku, ne.
To opravdu ne, tolik procent si nikdo nebere. Můj právník chtěl na začátku 15 tisíc za komplet služby. Pak nějak neměl čas a tak jsem se domluvila s dalším a ten chce tuším 1800 za hodinu, takže zatím jsem zaplatila cca 9 tisíc a za další stání to budou asi 3 tisíce.