Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Aglája75 píše:
Ale ja jsem se prece nikde nepsala, ze chci zazrak a byt ve 46 dvacitkou, to si asi projektuji do meho jednoduchehi dotazu nektere damy… Vidim, ze jsi vyzkousela kde co:) a tak jsem to prave myslela… abych preskocila neco co vetsine nefunguje
. Je toho silene moc vseho od kazde firmy milion druhu… a proto ten dotaz:). A jak jsem psala, lamaradky se maxaly kde cim na strie a stejne je mely… ja skoro nicim a nemam… stejne tak prsa, 2× 1,5 roku kojeni a zadne vycucle visici pytliky… plet taky dovela fajn, ale tohle me posledni pul rok prekvapilo, protoze se nijak moc neopaluju, mazu kremy na oblicej, jakstak hydratuju…0
Tak kdyz si vzpomenes na to poreferovat:).
Většině nic moc nefunguje zejména proto, že kosmetika jakožto neinvazivní zákrok skutečně nedokáže již vzniklé vrásky úspěšně eliminovat. Z hlediska dlouholetých výzkumů je v tomhle ohledu asi nejlepší retinol, ale stejně jen na jemnější vrásky. A to už vůbec nemluvím o syslich tvářičkach, dvojitých bradach, apod. V určitém věku se prostě bohužel i ty největší krásky na emiminu, a že jich tu je, těch, co vypadají pořád minimálně o 10 let mladší, musí buď smířit s porážkou nebo to zkusit dohnat faceliftem ![]()
@Magda77 píše:
Většině nic moc nefunguje zejména proto, že kosmetika jakožto neinvazivní zákrok skutečně nedokáže již vzniklé vrásky úspěšně eliminovat. Z hlediska dlouholetých výzkumů je v tomhle ohledu asi nejlepší retinol, ale stejně jen na jemnější vrásky. A to už vůbec nemluvím o syslich tvářičkach, dvojitých bradach, apod. V určitém věku se prostě bohužel i ty největší krásky na emiminu, a že jich tu je, těch, co vypadají pořád minimálně o 10 let mladší, musí buď smířit s porážkou nebo to zkusit dohnat faceliftem
Připadám si jako ve zvláštní škole…kde je psáno o hlubokých vráskách, kde je psáno, že je někdo chce zázrakem vymazat…Aaaaach bože…Prostě dekolt nevypadá tak jak dřív a chtěla jsem radu těch kdo mají zkušenost a řeší nebo řešily, jestli něco fungovalo…Myslím, že děti v první třídě by dokázaly podstatu pochopit…Jinak ano do 43 jsme vypadla o deset let mladší, 43 by mi určitě nikdo nehádal…Každý to má jinak, někdo je starý hlavně hlavou a myšlením:-) a tam ani facelift nepomůže:-)
Příspěvek upraven 03.07.22 v 17:07
@Aglája75 píše:
Připadám si jako ve zvláštní škole…kde je psáno o hlubokých vráskách, kde je psáno, že je někdo chce zázrakem vymazat…Aaaaach bože…Prostě dekolt nevypadá tak jak dřív a chtěla jsem radu těch kdo mají zkušenost a řeší nebo řešily, jestli něco fungovalo…Myslím, že děti v první třídě by dokázaly podstatu pochopit…Jinak ano do 43 jsme vypadla o deset let mladší, 43 by mi určitě nikdo nehádal…Každý to má jinak, někdo je starý hlavně halou a myšlením:-) a tam ani facelift nepomůže:-)
proč tak zhurta ![]()
@Burj Chalifa píše:
proč tak zhurta
Zhurta? Dle mě přesný popis…2 odpvědi z asi 20 k věci…jinak takové „lékařské pindy“ zcela mimo…Ale jo asi jiná sociální bublina…ve které je považováno za normální, mluvit a mluvit, sice úplně mimo, hlavně, že mluvím… ![]()
@Aglája75 píše:
Připadám si jako ve zvláštní škole…kde je psáno o hlubokých vráskách, kde je psáno, že je někdo chce zázrakem vymazat…Aaaaach bože…Prostě dekolt nevypadá tak jak dřív a chtěla jsem radu těch kdo mají zkušenost a řeší nebo řešily, jestli něco fungovalo…Myslím, že děti v první třídě by dokázaly podstatu pochopit…Jinak ano do 43 jsme vypadla o deset let mladší, 43 by mi určitě nikdo nehádal…Každý to má jinak, někdo je starý hlavně hlavou a myšlením:-) a tam ani facelift nepomůže:-)Příspěvek upraven 03.07.22 v 17:07
To víš že jo, kup si arganový olej ![]()
@Aglája75 píše:
Zhurta? Dle mě přesný popis…2 odpvědi z asi 20 k věci…jinak takové „lékařské pindy“ zcela mimo…Ale jo asi jiná sociální bublina…ve které je považováno za normální, mluvit a mluvit, sice úplně mimo, hlavně, že mluvím…
co to meleš o sociální skupině