Jaký máte názor na plně kojit do 1,5 roku?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7797
24.10.12 14:11

@alisee
Naprostý souhlas s tebou. :palec:

• načítám...
24.10.12 20:24

Takže nakonec jsem mě povolil dát aspoň nutrilon…

• načítám...
sad 1
24.10.12 20:31
@Kristina belecka píše:

prosím tě a to když ti partner řekne, nech dítě o hladu, tak to uděláš? Tak snad máš svůj rozum a mateřskou lásku k dítěti, ne? Mně, kdyby partner řekl, abych dítě nepřikrmovala, tak mu řeknu, jaké rizika to pro dítě znamená a udělám si po svém. Přece je to taky tvoje dítě ne, navíc, co může chlap asi tak vědět o výživě dítěte…

• Upravit
17565
24.10.12 20:34

@Kristina belecka proč zrovna Nutrilon, když jsi schopna kojit? :nevim: :lol: hele, pošli chlapa na ty stránky kojeni.net, ať si trochu ujasní, co takové mimino potřebuje, a pak ať ti dává rady :-)

• načítám...
60142
24.10.12 20:35

Sem to jen tak prolítla, nečetla sem všechno.
Knedla byl plně kojený asi 15 měsíců, z mé strany zcela nedobrovolně, ale on byl takový mammafil, že radši hladověl, než by vzal do pusy něco jinýho než MM.
Podvyživený nevypadal, krevní testy měl sice hraniční, ale v pořádku, než přišlo na zkoumání jeho psychiky - praktická nás chtěla poslat k psychologovi :D, tak se rozjedl sám. Tímto vyvracím tezi, že se tak dlouho kojené dítě učí špatně kousat. Knedlovo první jídlo, co snědl fakt dobrovolně, byl hovězí steak :)

Zakladatelko, na názory přítele se vyprdni. Až bude on kojit aspoň šestinedělí, pak do toho může kafrat :roll:

• načítám...

Bohužel jsem slabá osobnost než on :( a když se pohádáme tak je to hrozný :(

• načítám...
2017

Moc teda nechápu, proč dávat jako příkrm nutrilon, když kojíš a malé bys klidně mohla dávat příkrmy - zeleninu, maso, ovoce… a začít jí zvykat na normální stravu…

@Kristina belecka píše:
  • načítám...
60142
24.10.12 20:36
@Kristina belecka píše:

Cože? 8o On povolil? :zed: Páneček je pašáááááák. Laktační liga v mužském vydání :jazyk:

• načítám...
sad 1
24.10.12 20:39
@Kristina belecka píše:
Bohužel jsem slabá osobnost než on :( a když se pohádáme tak je to hrozný :(

hele ale do tohohle fakt nemá co kecat, já bych Nutrilon nedávala, kdybych mohla kojit, dítě potřebuje prostě zeleninu, ovoce, maso…jako fakt nebude zdravé, měla bys přikrmovat normálním jídlem a u toho kojit.

Příspěvek upraven 24.10.12 v 20:40

• Upravit
lucenka
24.10.12 20:39

@Kristina belecka hele ale celý den ho doma nemáš ne? Tak začni normálně se zeleninou na oběd, chlap nemusí nic vědět. Může si klidně žít ve své iluzi, že dítě je jenom na mlíku. Záleží hlavně na tobě. Matka je s tím dítětem většinu času a její instinkt pozná co je pro dítě nejlepší.

• Upravit
sad 1
24.10.12 20:41

Anebo bych mu řekla, že pediatr tě prostě posílá s dítětem do nemocncice a že na jeho pokyn musíš přikrmovat, když je takový…

• Upravit
24.10.12 20:41

Já bych nejraději dala třeba mrkvičku a pomalu přidávala další zeleninu a do toho ych dala 1 lžičku olivového oleje samozdřejmě kvalitního :) ale ona na to:to ji jako bude strát zeleninu s olejem jo???nutrilon stačí

• načítám...
24.10.12 20:42

Teda on na to :)

• načítám...
17565
24.10.12 20:45

Sákryš, a co takhle chlapovi dávat k jídlu jen rohlík s margarínem? Aspoň týden? Protože v margarínu má všechny potřebné živiny, říkali to v reklamě, tak nic dalšího nepotřebuje :P Jak se na to bude po tom týdnu tvářit, hm?

Příspěvek upraven 24.10.12 v 20:45

• načítám...
9578
24.10.12 20:45

@Kristina belecka mě to teda k smíchu moc nepřijde. Je smutné, že s tebou takto manipuluje a myslím, že bude patřit k těm, co doma „velí a psych. týrají“. na to rada asi není, toto není o příkrmu. Vem ho sebou k Dr., ať se mu zmíní o rizicích. Co by podle něj mělo dítě jíst? Co si nastudoval, nebo jak k tomuto došel? Že nedávat nic, pak jen Nutrilon a ještě to změní po pár hodinách - to řiká, podle aktuální nálady? Docela tě teda lituju :|

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová