Jaký máte názor na plně kojit do 1,5 roku?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7257
24.10.12 10:35

Myslím si, že tu na celém emiminu nenajdeš nikoho kdo s tebou bude v tomto směru souhlasit ;) že ty jsi nás chtěla jen vyprovokovat, přiznej se :mrgreen:

• načítám...
4099
24.10.12 10:35
@Kristina belecka píše:
No to je fuk…ještě jsem chtěla dát článek o očkování ale to by dopadlo asi stejné že?? :lol: :roll: jinak chci kojit plně do 1,5..dokud dr. neřekne že už musím zavést…to samo sebou začnu, ale když přibejvá a je spokojená tak je snad vše ok ne??

FŮHA

• načítám...
4099
24.10.12 10:36
@cherubínek píše:
Myslím si, že tu na celém emiminu nenajdeš nikoho kdo s tebou bude v tomto směru souhlasit ;) že ty jsi nás chtěla jen vyprovokovat, přiznej se :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
31290

@Kristina belecka není to jen o pribývání! je to i o zdravé stravě, vyváženosti vitamínů a dalších látek. Přibývání je sice fajn, já když budu žrát jen bůček, nebo budu celé dny cucat litry sunaru, tak asi taky budu přibývat na váze, ale neodvážila bych se říct, že je to zdravé.

• načítám...
34322
@Kristina belecka píše:
No to je fuk…ještě jsem chtěla dát článek o očkování ale to by dopadlo asi stejné že?? :lol: :roll: jinak chci kojit plně do 1,5..dokud dr. neřekne že už musím zavést…to samo sebou začnu, ale když přibejvá a je spokojená tak je snad vše ok ne??

Pokud bys to chtěla dělat přesně tak, jak je to v přírodě nebo u přírodních národů, tak po bytě rozmístíš různé kousky jídla a necháš prcka to žužlat a zkoumat, stejně tak ho necháš jíst od tebe (bez koření a soli).
Běž si stoupnout před klec ke gorilám nebo mrnout na pastvu s koňma. Prckové poměrně brzo začnou žužlat a zkoušet dospěláckou stravu. Střeva si na to pomalu zvykají a učí se správně pracovat.
A ne JENOM mlíko a nic jinýho nedat ani šanci ochutnat.

• načítám...
1311
24.10.12 10:37

Já nechápu jak může ohlídat, že dítě do 1,5roku nic nesní :nevim: mám stejně starého klučíka a když vezmu, že jdem na procházku a každá druhá sousedka mu něco dá a když to schovám, tak šílenej řev nebo na oslavách, kde jsou mraky jídla, že by si samo nic nevzalo, a když vidí dospěláky a bráchu jíst…no tohle by mě zajímalo, jak ví, že fakt nikdy nic nesní jiného

• načítám...
9454
@Kristina belecka píše:

asi nema smysl ti to vyvracet…ono nejde jen o pribyvani…myho manzela krmila jeho babicka (u ktere vyrustal) take jen zahustenou smetanou s moukou od 3 mesicu a nedavala mu nic jinyho..pribyval krasne…mel v roce 23 kg…prezil to…ale kdyz se clovek zamysli obycejnym selskym rozumem tak dojde na to ze to asi uplne nej neni.

• načítám...
102677

Evidentně zakladatelko chceš pouze názory, které s tebou budou souhlasit, opačný názor ti vadí. jenže souhlasu v tomto se tu těžko dočkáš ;), protože to opravdu v pořádku není!

• načítám...
4099
@cherubínek píše:
Myslím si, že tu na celém emiminu nenajdeš nikoho kdo s tebou bude v tomto směru souhlasit ;) že ty jsi nás chtěla jen vyprovokovat, přiznej se :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
9622
24.10.12 10:38
@Kristina belecka píše:

No tak to sou diametrálně odlišný věci…A pokud se zajímáš o očkování kvůli zdraví svýho dítěte, měla by ses zajímat i o výživu svých dětí…Protože to, co praktikuješ, je teda celkme hazard se zdravím :roll: Nevím, proč jsi založila diskuzi :think: Pochybuju, že se tu najde někdo s podobnou filozofií „hele, dyť přibejvá, šecko je óká, neeee“ :roll:
Doufám, že tvé děti jsou odolní jedinci :roll: :(

• načítám...
13770
24.10.12 10:39
@Kristina belecka píše:

No napadla mě jedna skutečnost. Lidé, kteří třeba přibírají a jsou třeba i obézní, můžou být nutričně podvyživení. To je docela známá věc ;)

• načítám...
25959

Nějak nechápu smysl… proč myslíš, že drtivá většina dětí má první zuby do roka? Aby mohly žvýkat mateřské mléko? Všechna mláďata začínají přijímat normální stravu, jen co jim narostou zuby a projevují o ni zájem. Nechápu, proč by to u lidí mělo být jinak. Co budeš dělat, až malá začne projevovat zájem o vaše normální jídlo? :nevim: Co přesně ti přijde na zelenině s masem špatného?
Většina kojených dětí má nedostatek železa. A to se bavíme o malých kojencích. Je i vědecky dokázané, že po půl roce už není MM dostatečně výživné a dítěti prostě nestačí pokrýt potřebu všech živin. A pochybuju, že ti to pediatr posvětil.
Dělej jak myslíš, ale nechápu co si čekala, že ti tu napíšeme :roll:

• načítám...
9090

@Kristina belecka přijde mi, že sis z nás akorát přišla udělat srandu, stejně tě naše názory nezajímají, tak k čemu tahle diskuze je?
Mateřské mléko je samozřejmě pro dítě to nejlepší ale jak už bylo psáno, v určitém věku už samo MM nestačí, neobsahuje všechny živiny, které dítě potřebuje ke správnému vývinu. Ty si myslíš, že pro děti děláš to nejlepší ale opak je pravdou, abys později neplakala, až budou mít děti potíže proto, že jim jako malým nebylo dopřáno dostatek vitamínů, mineralů a dalších látek.
A fakt by mě zajímalo, který pediatr by tento postup schválil, buď si vymýšlíš a nebo tvá pediatrička byla nalitá a totálně mimo, to je na udání, tohle žádný normální doktor nemůže schválit…

• načítám...
31290
24.10.12 10:40

@Lucie_Sx souhlas, my chovali ovečky a to by měla zakladatelka vidět, jak sotva měsíční jehně, ač je na mlíce do nějakých 4 měsíců určitě, už ožužlává kdejakej lísteček, i když ještě nejspíš absolutně netuší, co s tím dělat, a postupně se učí to jíst…

• načítám...
4099
24.10.12 10:41
@mikitaa píše:
asi nema smysl ti to vyvracet…ono nejde jen o pribyvani…myho manzela krmila jeho babicka (u ktere vyrustal) take jen zahustenou smetanou s moukou od 3 mesicu a nedavala mu nic jinyho..pribyval krasne…mel v roce 23 kg…prezil to…ale kdyz se clovek zamysli obycejnym selskym rozumem tak dojde na to ze to asi uplne nej neni. [/cit
TOHLE JE NAPROSTO TREFNÉ, NEBO SE DÁVAL VÝVAR Z VLOČEK ŘEDĚNÝ DOMÁCÍM KRAVSKÝM MLÉKEM S LŽIČKOU CUKRU A TO DO KAŽDÉ LÁHVIČKY A MYSLELY SI MAMINKY JAK JE TO VÝŽIVNÉ A NEJLEPŠÍ -DĚTIČKY PŘIBÍRALI, RODIČE BYLI SPOKOJENÍ :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová