Jaký máte názor na tohle téma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
16.8.24 11:38
@Anonymní píše: Více

Jenže ty potřebný o ně nestojí, chápeš to? Prodávají se přebytky. Nebo to mají skladovat roky, než si pro to někdo přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
16.8.24 11:59

Můžu říct, že s Charitou mám jisté zkušenosti, ale třeba to jinde chodí jinak. Konkrétně tam, kde jsem se angažovala já, přestali oblečení brát vůbec. Leželo to tam v krabicích ve skladu, padal na to prach a rozdalo se úplné minimum. Spíš by byl býval zájem o zimní oblečení a obuv pro muže, ale to tam zase nikdo nenosil a dětské věci se neudaly ani zadarmo. Tak bych se divila, kdyby je někdo prodával a ještě se ziskem. Tomu nějak nevěřím. Oni lidi taky na Charitu nenosí značkové, neobnošené věci, to spíš se rozdá po kamarádkách a až ten zbytek se odnese Charitě.
Jak tu byly zmíněny ty azylové domy, také jsem si myslela, že tam bydlí chudinky maminky, které utekly s dětmi od manžela s jednou igelitkou :lol: No, to jsem se ale spletla. Nabídla jsem jim jestli by si tam někdo nevzal hračky a oblečení po dceři, ale kdepak. Že staré nechtějí, takhle sponzorský dar nebo nové. Tak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
16.8.24 14:33
@Lojzísek píše: Více

Ke mě se několikrát dostaly super hadry, co maminky na azyláku odmítly. Kombinézy, zimní bundy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
16.8.24 14:50
@lleennttiillkkaa píše: Více

Zrovna dneska mi psala dcera z vlaku, prý jí paní spolucestovatelka pochválila kabelku a prý kde ji koupila… dcera popravdě odvětila že v bazaru za stovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
16.8.24 21:17
@Alušáček píše: Více

starý hadry nechce nikdo ani zadarmo, natož aby za to lidi platili,
roky už to nosím do „bílého charita“ kontejneru, dělají z toho hadry - aspoň na něco je to užitečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
16.8.24 21:18
@Sára 1 píše: Více

můj příspěvek včera 22.48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...