Jaký mobilní telefon?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2202
2.2.19 09:22

Mám xiaomi za 2000 a jsem naprosto spokojená, manželovi se, založil tak si ho pořídil jako služební do těch 5 tis. a už ho má i soused.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.2.19 09:26
@Anitramm píše:
https://m.alza.cz/…-a1-lte-64gb?…;)

ten je dobrej, ty jo displej pěkný rozlišení, RAMka4 gb a paměť 64, to je super. Za ty peníze, to má můj Samsung 3×dražší. Tak to asi zkusím, jen ta značka, nemáme s ní zkušenosti, ani nikdo v rodině ho nemá. Jen se mi prostě nechce kupovat nový drahý telefon, je jí 12, do toho stávajícího jí spolužáci hodili sníh před Vánoci, od té doby zlobí, drahý byl jak mrcha. Takže jsem řekla, že jen něco levného. Ale zase aby to mělo nějaký výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.19 09:28
@Šáruší píše:
ten je dobrej, ty jo displej pěkný rozlišení, RAMka4 gb a paměť 64, to je super. Za ty peníze, to má můj Samsung 3×dražší. Tak to asi zkusím, jen ta značka, nemáme s ní zkušenosti, ani nikdo v rodině ho nemá. Jen se mi prostě nechce kupovat nový drahý telefon, je jí 12, do toho stávajícího jí spolužáci hodili sníh před Vánoci, od té doby zlobí, drahý byl jak mrcha. Takže jsem řekla, že jen něco levného. Ale zase aby to mělo nějaký výkon.

Tenhle presne mam, ma ho i kamoska a jeji manzel…a vsichni spokojeni :palec: ja ho mam skoro rok, oni teda od Vaboc, takze oni nemaji ozkouseno az tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.2.19 09:37

@Kukacka123 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.2.19 09:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.19 10:34
@Šáruší píše:
Prosím, nemáte někdo zkušenosti, jako jsou telefony značky Huawei nebo Xiaomi. Potřebuji koupit dceři nový mobil, tak do 5000 max. Já jedu v Samsungu, manžel v Applu, takže to je mimo, nehodlám jí dávat majlant za telefon, a když porovnám cenu Samsungu kolem těch 5000 s výše uvedenými značkami, tak ty nesamsungové mají prostě nepopsatelně lepší výkon, paměť, displeje, prostě poměr ceny/výkon je to nesrovnatelné, Samsung jsou za ty peníze jen takové „osekané chudinky“.....ale fungují ty telefony? Běží to všechno jak má? Děkuji

Co se týče Xiaomi, tak mohu jen doporučit. Máme 2× Mi A1 doma již rok a jsme všichni velmi spokojeni. Krásný display, prémiový vzhled, telefon je svižný a fotí slušně. V noci a šeru nic moc, ale kdo by čekal zázraky v této cenové hladině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.2.19 12:56

@kapitanpejsek děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.2.19 13:22

Já si pořídila Huawei p20 lite.. Nejlepší telefon co jsem měla..
Teď se dá pořídit za 6 tisíc.. Což za telefon tohoto typu je hodně dobrá cena..
Já ho kupovala před časem za 9 tisíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák