Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To abychom už začli:-)))Nemohla bys nějak zjistit jak se ten nátěr jmenuje? Byla bych moc vděčná.
Ahoj já právě taky řeším jaký (materiál) a jakou barvu obkladu do takovéhle kuchyně. Jsem si ji navrhla a teď řeším jak by vypadalo kdyby byl pás cca 55cm širokej po celý délce a jak to ukončit aby to nevypadalo nedodělaně, víc skříněk nahoru nechci a ani poličky.
Brokiana, pokud nezapomenu tak se zeptám ale myslím že když jsme se otom bavili tak říkali že si zašli do bauhauzu a chtěli omyvatelnej nátěr
ilca,
mám to relativně podobný a nahoře mám jen 2 skříňky.....mám tam desku barvy jako prac.deska a ukončený to mám poličkou (nebo spíš jen „prknem“) o hloubce 15cm.
Izz píše:
ilca,
mám to relativně podobný a nahoře mám jen 2 skříňky.....mám tam desku barvy jako prac.deska a ukončený to mám poličkou (nebo spíš jen „prknem“) o hloubce 15cm.
Já souhlasím, mě se to osobně nelíbí, ale z hlediska designu je to trendy ![]()
Izz píše:
ilca,
Mohla bych poprosit o foto?
GAZOLDA píše:Izz píše:Já souhlasím, mě se to osobně nelíbí, ale z hlediska designu je to trendy
ilca,
co se ti nelíbí to pokračování prac desky a nebo ta „polička“?
ještě jsme uvažovala o nějakých kachlících, podélných co by každej končil v jiný výšce, třeba jako že někde by jich bylo nad sebou 10 jinde 12 jinde 8… ale nevím jak by to vypadalo a ani netuším jakou barvu ![]()
To pokračování prac desky připadá mi to strašně agresivní na oči.
Ten vzhled lepeného dřeva, ale jak říkám je to in.
Burvu dlaždic můžeš zvolit jakou chceš(pokud je ta vizualizace přesná jako sama realizace)doplníš jí pak jen doplnky či dekoracemi, nebo oblíbeným obrazem.
A to umístění dlaždic to neni dobrý nápad ![]()
Kuchyn máš harmonickou tohle by byla pěst na oko.
GAZOLDA píše:
To pokračování prac desky připadá mi to strašně agresivní na oči.
Ten vzhled lepeného dřeva, ale jak říkám je to in.
Burvu dlaždic můžeš zvolit jakou chceš(pokud je ta vizualizace přesná jako sama realizace)doplníš jí pak jen doplnky či dekoracemi, nebo oblíbeným obrazem.
A to umístění dlaždic to neni dobrý nápad
Kuchyn máš harmonickou tohle by byla pěst na oko.
Ješte nevolila bych tmavé barvy spíš tzv teplé
Mě právě připadá to pokrač.prac. desky přirozenější…udělá to tu kuchyň útulnější
no já sama nevím co tam dát, taky bych nešla do tmavých barev ale tu prac desku nejsem ještě 100% rozhodlá jakou
ilca píše:
no já sama nevím co tam dát, taky bych nešla do tmavých barev ale tu prac desku nejsem ještě 100% rozhodlá jakou
pokud ještě nemáš desku tek bych jí možná volila tmavější a světké obklady
nemá vše je jen na papíře a v hlavě zatím čekáme až vyschnou podlahy a bude se pokládat plovoučka a dlažby …
ilca píše:
nemá vše je jen na papíře a v hlavě zatím čekáme až vyschnou podlahy a bude se pokládat plovoučka a dlažby …
dlažba se dá před linku?popř. by mohla mít stejný odstín jako prac. d.