Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Bože můj, já se ptala zas na moji postavu, ne? Úplně na něco jiného🙂 Přečti si pořádně moji otázku. Jo a nejdřív mysli a pak něco piš. Jsi upřímný to ano, ale občas se zamysli nad tím, co napíšeš 😀 nebo, co říkáš, jak tady v diskusi tak i v osobním životě.
@JOHNDENVER píše:
Neřeším tvojí povahu ani charakter, diskusi jsi založila kvůli postavě, tak se drž tématu, jak píše admin a nespekuluj.
Ale ona se neptala na to jak vypadá nebo jestli má dát fotku na net. Ale na typ postavy. Takže v tom úvodním příspěvku sis mohl/a odpustit zbytečné rýpání.
Chce někdo vidět ve spodním prádle mě? Jsem zvědavá co se dozvím za hejty ![]()
@holka_z_hor píše:
Chce někdo vidět ve spodním prádle mě? Jsem zvědavá co se dozvím za hejty
Já bych chtěla vidět ve spodním prádle nějakého chlapa, abych řekla pravdu ![]()
190 cm, široká ramena, tmavý typ, zarostlá hrud, copak pořád ty ženské tady dokola… ![]()
@holka_z_hor píše:
Ne. nechce…
![]()
@holka_z_hor píše:
Ani ne.
@holka_z_hor píše:
Jestli se chceš svlikat na přání, tak na to jsou vhodnější stránky
@Zelvicka23 píše:
Naprosto souhlasím. Kdykoliv se jdu podívat na nějakou diskuzi, objeví se tam tento člověk a má potřebu jen zraňovat.
Já si myslím, stejně jako Mutlice, že jakákoliv normální žena nemá potřebu druhým psát tak hloupé a zraňující odpovědi. Je třeba si uvědomit, že tato osoba možná ani žena není. Neumím si totiž představit, že by jakákoliv žena měla potřebu druhé tak necitlivě srážet a to především ve věcech týkajících se mateřství. Podle mě tento člověk možná ani děti nemá, pokud ano tak doufám, že to nejsou děvčata. Mít takovou „mámu“, která by měla být vzorem ale je to jen nádoba plná jedu, je mi jich líto. Nedej bože, aby si za ní jednou přišly pro radu.
Ona se dá pravda sdělit mnoha způsoby, ale to si uvědomí jen člověk, který se dokáže zamyslet. Nejhorší podle mě je, být chytrým ve svých vlastních očích. Podívejte se na její příspěvky, vždyť to co píše.. Dokonalý manžel co nikdy neselhal, dokonalé děti, dokonalý život. Nezdá se vám to divné? A přesto má potřebu sedět každý den na tomhle webu.. se statusem „závislačka“. Tohle přece není dokonalá máma. Takže ženy, nenechte se vyvést z míry, neberte si její slova k srdci. Jste úžasné jaké jste, žádná nemá dokonalý život! Máte úžasné děti a jste skvělé mámy! I když vám děti brečí, manžel je nechce hlídat, máte problémy s tchýní, nemáte dokonalou postavu, nemáte hromadu peněz, děláte si hromadu těhotenských testů, toužíte po miminku, používáte látkové vložky (ano i takovým měl Johndenver potřebu sdělit pravdu). Jste skvělé! Jste osobité a originální![]()
A zakladatelko! Máš úžasnou ženskou postavu, neřeš typ. Jsi taková jaká jsi, jsi to prostě ty
A ty Johndenver se z mého příspěvku třeba pozvracej, vysměj se mi, urážej. Ale můžeš mi věřit, že jsi to ty z koho tu je lidem na zvracení, komu se lidé smějí a kdo nestojí ani za tu urážku.
@DanielaD píše:![]()
to jsou medy a že toho tolik víš a máš pouze 3 příspěvky, statust závislačka
Jestli to nebude druhý nick zakladatelky, nedivila bych se tomu… ![]()
@admin píše:
Dobrý den ještě jednou.Znovu jsem si přečetla celou diskusi, příspěvek po příspěvku…
Neřešme to přes sz, vyřešme to tu…
Bez jakýchkoliv skrytých smyslů: můžete mi poradit, jak bych tuto situaci měla vyřešit podle vás?Já za mě - jako admin - říkám, že především je třeba ukončit OT diskusi. Nikam nevede, nemá smysl, nemá nic společného se základním příspěvkem.
Pokud jde o vaši výměnu názorů s @JOHNDENVER, veřejně uznávám, že se chová nepřístojně. Vy jste se ale chytla a začala s ní taky „bojovat“
Nedokážu vás rozsoudit, jako admin zasahuji pouze v nejnutnějších a extrémních případech (ano, někdy jde o věc značně subjektivní, adminování není zrovna „exaktní věda“![]()
). Zde vidím „pouze“ velmi vyhrocenou výměnu názorů…
Děkuji
Petra
tak to je síla ![]()