Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@JOHNDENVER píše:
@Anna766 to na fotce je zmalovaný koště, je mi jedno, kdo to jeale to je věc názoru. V každém případě @holka_z_hor je nevychovaný primitiv, bez ohledu na to, jak vypadá, chovat se neumí.
Je taková od rány, žádná sluníčková květinka, to máš pravdu.Ale to ty taky.
@mamina2017 píše:
Kde vidíš tu fotku?
Já ji smazala. Myslela jsem že ji posílám chlapovi.
Příspěvek upraven 14.05.21 v 22:10
@JOHNDENVER píše:
@mamina2017 hrdinka jí radši vymazala
Jako máš dojem, že se za sebe stydím nebo co?
nene, stejně kdo mi vleze na profil, mi může vlízt i na instagram. A tam mám taky fotku. ![]()
@JOHNDENVER píše:
@holka_z_hor ty mi budeš nadávat do debilů a mě budeš určovat, co stačí? Radši se podívej na net, kde se objeví ta tvoje fotka
@JOHNDENVER píše:
@holka_z_hor nevíš, kam zmizela fotka té přičmoudlé hvězdy, co má hokejky místo obočí?
@admin paní je asi rasistka. To je v pořádku?
@JOHNDENVER píše:
Já nikomu nenadávám do debilů a blbek, zásadní rozdíl. Přečti si celou diskusi.
Vyjadřuješ se jako hnůj úplně stejně jako já, jen nepoužiješ sprostý slovo. Tak na co si tu hraješ a koho označuješ za primitiva ![]()
@JOHNDENVER píše:
Tak proč jsi vymazala tu fotku, ty hrdinko? Adminovi si hlaš, co chceš, do debilů a blbek tady nedáváš ty, tak klídek
Myslím, že je ti po tom kulový. ![]()
@JOHNDENVER píše:
@holka_z_hor už nevíš, čeho se chytit, co
Jsi zlá. Je mi tě líto normálně.
@JOHNDENVER píše:
Ano, takový výrazy, co používáš ty, se používají v té vaší skupince
No nikdo mi tam nenadává do čmoudů minimálně. ![]()
@holka_z_hor píše:
Já ji smazala. Myslela jsem že ji posílám chlapovi. Ale tady…přičmoudlý, znalovaný koště s obočím jak hokejky. Mimochodem…to obočí nemám domalovaný.
Omluva za OT, ale vypadas, jako Arya ze Hry o truny ![]()
@JOHNDENVER píše:
Tebe, děvče, tebe. Protože jen primitiv reaguje jako ty, na odlišný názor odpoví nadávkou. Pak vyvěsí nějakou fotku, tvoje, nebo cizí, opět důkaz miziveho IQ. Na web, jako je tento a podobný, vyvěsí fotku jen primitiv.
@JOHNDENVER píše:
Tebe, děvče, tebe. Protože jen primitiv reaguje jako ty, na odlišný názor odpoví nadávkou. Pak vyvěsí nějakou fotku, tvoje, nebo cizí, opět důkaz miziveho IQ. Na web, jako je tento a podobný, vyvěsí fotku jen primitiv.
Za to ty jsi normální. Naprosto. ![]()
@holka_z_hor píše:
Ani, tu stovku ti půjčím![]()
Dík
až bude nejhůř, tak se o ni přihlásím.