Jaký typ postavy mám?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Štofik
15.5.21 20:55

@JOHNDENVER já jsem odpad a ty krá. va. tímto to končím, ty duševní mrzáku. Jdi se léčit. :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
148108
15.5.21 21:01
@holka_z_hor píše:
@JOHNDENVER já jsem odpad a ty krá. va. tímto to končím, ty duševní mrzáku. Jdi se léčit. :palec: :mavam:

Vykašli se na ní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
15.5.21 21:02
@JOHNDENVER píše:
No asi jsi z těch zoufalých, co těžko nesou pravdu a umí neadresně pomlouvat. Tak pošli zakladatelce srdíčko a pochval jí, jak má překrásnou postavu :lol:

Budu se nadále držet své kategorizace ;) jak jsem psala, ty jedovatý sliny, co tu dlouhodobě pouštíš jsou odrazem problému sama se sebou. A do slabších já nekopu.

Btw. Neoznacila jsem ani holkuzhor, ackoliv jsem s ni souhlasila. A pravda v anonymni diskuzi? Tady neni co unaset. Tady tezko nekde posoudi, kde je pravda. Jen hlupak bez sebereflexe si mysli, ze ji vzdy na 100% ma. Ale treba jeste vyrostes nekdy. Tvemu okoli bych to ze srdce prala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.5.21 21:29

Tak se to tady tak semlelo, že zakladatelka už ani neodepíše. Už aby skončil ten covid, lidi jsou na sebe zlí. Jinak zakladatelko, to je hruška jak vyšitá 🍐 🍐 🍐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.21 21:32
@JOHNDENVER píše:
No asi jsi z těch zoufalých, co těžko nesou pravdu a umí neadresně pomlouvat. Tak pošli zakladatelce srdíčko a pochval jí, jak má překrásnou postavu :lol:
@Mutlice píše:
Děvčátka, já tady moc času netrávím, zejména poslední dobou, ale mám tady určitou skupinu uživatelů, které mám zařazené do kategorie NEREAGOVAT. Kupodivu to jsou často uživatelé, kteří třeba na první pohled nepůsobí nijak kontroverzně, netrolí, neprovokují, nepoužívají vulgarismy. Ale… mají (zřejmě z důvodu nějakých komplexů méněcennosti v reálném životě) tendenci psát absolutně bez empatie, pokory a sebereflexe. A skoro 100% příspěvků je založeno na tom, ne poradit, ale sestřelit zakladatele případně kohokoliv jiného a tím alespoň zde, když v životě to nejde, vystoupat „nad něj“. Lidé, kteří v reálu něco dokázali, jsou úspěšní, spokojení, tyhle ambice ovládat virtuální prostor a dávat najevo svou nadřazenost nemají. Je to tedy pouze a jen špatná vizitka, těch ponižujících. No a Johndenver je v této kategorii zařazená už dávno. Vždyť se někdy na ty reakce zaměřte. Ptá se zoufalá matka, že dítě nespí, dostane X rad, jen Johndenver plivne jedy, které mezi řádky mají jediné poselství „ona má děti skvělé, které spí na povel“ a kdo je nemá, je neschopný de*il, ptá se někdo na postavu, třeba má v plánu něco dělat, cvičit, hubnout, makat, od Johndenver se dozvíme, že je tazatelka tlustá, mezi řádky rozuměj „já jsem tady ta krásná“, ptá se tazatelka na nějaké nedorozumění mezi ní a lékařem, dozví se od Johndenver, že je hotentot. Ono i člověk, který není vulgární, může být ve skutečnosti toxin celé diskuze… No a s formou, jakou reagovala holka-z-hor nesouhlasím, s obsahem ovšem ano. K rasistické poznámce se už nebudu vyjadřovat vůbec, to je totálně pod úroveň. Radím vám, udělejte si také takové kategorie a budete mít svatý klid.

Naprosto souhlasím. Kdykoliv se jdu podívat na nějakou diskuzi, objeví se tam tento člověk a má potřebu jen zraňovat.
Já si myslím, stejně jako Mutlice, že jakákoliv normální žena nemá potřebu druhým psát tak hloupé a zraňující odpovědi. Je třeba si uvědomit, že tato osoba možná ani žena není. Neumím si totiž představit, že by jakákoliv žena měla potřebu druhé tak necitlivě srážet a to především ve věcech týkajících se mateřství. Podle mě tento člověk možná ani děti nemá, pokud ano tak doufám, že to nejsou děvčata. Mít takovou „mámu“, která by měla být vzorem ale je to jen nádoba plná jedu, je mi jich líto. Nedej bože, aby si za ní jednou přišly pro radu.
Ona se dá pravda sdělit mnoha způsoby, ale to si uvědomí jen člověk, který se dokáže zamyslet. Nejhorší podle mě je, být chytrým ve svých vlastních očích. Podívejte se na její příspěvky, vždyť to co píše.. Dokonalý manžel co nikdy neselhal, dokonalé děti, dokonalý život. Nezdá se vám to divné? A přesto má potřebu sedět každý den na tomhle webu.. se statusem „závislačka“. Tohle přece není dokonalá máma. Takže ženy, nenechte se vyvést z míry, neberte si její slova k srdci. Jste úžasné jaké jste, žádná nemá dokonalý život! Máte úžasné děti a jste skvělé mámy! I když vám děti brečí, manžel je nechce hlídat, máte problémy s tchýní, nemáte dokonalou postavu, nemáte hromadu peněz, děláte si hromadu těhotenských testů, toužíte po miminku, používáte látkové vložky (ano i takovým měl Johndenver potřebu sdělit pravdu). Jste skvělé! Jste osobité a originální :srdce:

A zakladatelko! Máš úžasnou ženskou postavu, neřeš typ. Jsi taková jaká jsi, jsi to prostě ty :hug:

A ty Johndenver se z mého příspěvku třeba pozvracej, vysměj se mi, urážej. Ale můžeš mi věřit, že jsi to ty z koho tu je lidem na zvracení, komu se lidé smějí a kdo nestojí ani za tu urážku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
15.5.21 21:32
@JOHNDENVER píše:
Jen jsi potvrdila, jaká jsi spodina, což bylo jasné z tvojí fotky i z tvého slovníku. :poblion:
🖕🏻 🖕🏻 🖕🏻
  • Citovat
  • Upravit
671
15.5.21 22:07
@Zelvicka23 píše:
Naprosto souhlasím. Kdykoliv se jdu podívat na nějakou diskuzi, objeví se tam tento člověk a má potřebu jen zraňovat.
Já si myslím, stejně jako Mutlice, že jakákoliv normální žena nemá potřebu druhým psát tak hloupé a zraňující odpovědi. Je třeba si uvědomit, že tato osoba možná ani žena není. Neumím si totiž představit, že by jakákoliv žena měla potřebu druhé tak necitlivě srážet a to především ve věcech týkajících se mateřství. Podle mě tento člověk možná ani děti nemá, pokud ano tak doufám, že to nejsou děvčata. Mít takovou „mámu“, která by měla být vzorem ale je to jen nádoba plná jedu, je mi jich líto. Nedej bože, aby si za ní jednou přišly pro radu.
Ona se dá pravda sdělit mnoha způsoby, ale to si uvědomí jen člověk, který se dokáže zamyslet. Nejhorší podle mě je, být chytrým ve svých vlastních očích. Podívejte se na její příspěvky, vždyť to co píše.. Dokonalý manžel co nikdy neselhal, dokonalé děti, dokonalý život. Nezdá se vám to divné? A přesto má potřebu sedět každý den na tomhle webu.. se statusem „závislačka“. Tohle přece není dokonalá máma. Takže ženy, nenechte se vyvést z míry, neberte si její slova k srdci. Jste úžasné jaké jste, žádná nemá dokonalý život! Máte úžasné děti a jste skvělé mámy! I když vám děti brečí, manžel je nechce hlídat, máte problémy s tchýní, nemáte dokonalou postavu, nemáte hromadu peněz, děláte si hromadu těhotenských testů, toužíte po miminku, používáte látkové vložky (ano i takovým měl Johndenver potřebu sdělit pravdu). Jste skvělé! Jste osobité a originální :srdce:

A zakladatelko! Máš úžasnou ženskou postavu, neřeš typ. Jsi taková jaká jsi, jsi to prostě ty :hug:

A ty Johndenver se z mého příspěvku třeba pozvracej, vysměj se mi, urážej. Ale můžeš mi věřit, že jsi to ty z koho tu je lidem na zvracení, komu se lidé smějí a kdo nestojí ani za tu urážku. :*

Hezkyyyy! :palec: A svatá pravda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.21 22:28
@Vanda 2 píše:
Hezkyyyy! :palec: A svatá pravda :kytka:
:hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.21 22:28

@JOHNDENVER co jsi vůbec za osobu? Soudíš lidi podle vzhledu?! Nejdřív se podívej sám na sebe, jak vypadáš! :andel:
Pak suď ostatní! Ty zřejmě nejsi taky dokonalý! Jo a děkuji za tvou kritiku ☺️️ já se z toho psychicky nehrotím, spíš mě to nakoplo, zůstat taková jaká jsem. Pošli taky fotku, ať všichni tady vidí, jak vypadaš☺️️ No to asi ne! Chtěla bych vidět zda by si tohle, řekl mě z očí do očí:lol: nebo někomu jinému? Krásný den☺️️
Jinak děkuji všem za odpovědi a krásné komentáře☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.21 22:34
@Animik píše:
@JOHNDENVER co jsi vůbec za osobu? Soudíš lidi podle vzhledu?! Nejdřív se podívej sám na sebe, jak vypadáš! :andel:
Pak suď ostatní! Ty zřejmě nejsi taky dokonalý! Jo a děkuji za tvou kritiku ☺️️ já se z toho psychicky nehrotím, spíš mě to nakoplo, zůstat taková jaká jsem. Pošli taky fotku, ať všichni tady vidí, jak vypadaš☺️️ No to asi ne! Chtěla bych vidět zda by si tohle, řekl mě z očí do očí:lol: nebo někomu jinému? Krásný den☺️️
Jinak děkuji všem za odpovědi a krásné komentáře☺️️

Přesně tak :hug: :srdce:.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.21 23:01

@JOHNDENVER děkuji za odpověď☺️️ já nečekala chválu :) chtěla jenom jasnou odpověď, na moji otázku! To ty spíš čekáš chválu! Nejdřív si přečti pořádně, co kdo píše! Zmiňují se tam, že chci chválu, nezmiňuji! Já mám aspoň, co nabídnout☺️️ no ale to je jedno :D to neřešme! Moji postavu nechme spát! Mysli někdy, když něco napíšeš! Zamysli se někdy nad sebou! No nevím, kolik let ti je ☺️️ mne je 22 let a nebojím se být odvážná a sebevědomá! Taková prostě jsem a budu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.21 23:21

Tu fotku berte jako srandu 😀 Takových lidí v životě je, co ve vás budou hledat to špatný! Hlavně zůstat takový jaký jste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.21 23:28

@JOHNDENVER víš, ty jsi zvláštní osobnost! Já tady jenom píšu upřímně, co si myslím, tak jako ty. Co na srdci to na jazyku i v osobním životě☺️️ jsem ráda jsi upřímný, to se cení☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.21 23:41

@JOHNDENVER ano to vidím! Ráda bych jenom věděla zda někoho odsoudíš i v osobním životě, jak vzhledově tak i povahou. ☺️️ Když ho vidíš prvně🙂 nebo ho nejdřív poznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
16.5.21 08:55

Dobrý den,

prosím všechny uživatele, aby se vrátili k podstatě založené diskuse a vyhnuli se urážení.
Uživatel @JOHNDENVER a @holka_z_hor byli již napomenuti a nadále problém budeme řešit v sz.

Pokud se tak nestane, budeme nuceni diskuzi uzamknout.

Věřím však, že to nebude potřeba.

Přeji hezký den,
Hani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!