Jaký účes by mi slušel?

5957
26.8.13 18:02

Jaký účes by mi slušel?

Ahojky všem.
Jsem nešťastná se svými vlasy. Jsou jemné, ale přitom jich dle kadeřnic nemám úplně nejmíň.
Strašně se mi lámou a třepí. Pokud ale nevyfoukám vlasy přes kartáč, jsem jak splihlá slepice. Vlasy mi lehnou kolem obličeje a každý trčí jinam.
Brala jsem i různé tablety na podporu růstu vlasů a bez účinku.
Momentálně už 3 roky nosím vlasy do delší podkovy, protože nejsem schopná si je nechat narůst :-( Prostě se tak lámou, že nedorostou…
Nosila jsem vlasy blond, melíry, hodně tmavě hnědé a i červené… Ještě jsem ale nepřišla na to, v čem bych se cítila dobře. Vždy se na něco těším a pak zjistím, že se mi to nelíbí.
Nejlépe jsem se cítila v blond a tmavším podbarvení. Což se mi celkem líbilo, ale zase je člověk dost nemoderní- takový 2 barevný skok :-(
Hodně lidí mi říkalo, že mi slušela tmavá hnědá (včetně manžela), ale v tom jsem se naopak necítla dobře vůbec!! Mám hodně světlou pleť a byla jsem jak smrtka :nevim: :nevim: :nevim:
Tak vás prosím o vaše názory a případné rady a obrázky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
26.8.13 18:07

@Janča1212 tákže, nejvíc se mi na tobě líbí účes na první fotografii, ale nevidím barvu :lol: a barva se mi líbí na páté fotografii. Ta podbarvená blond ti nesluší(4 fotografie) a ta tmavá taky ne(druhá fotografie) jako není to uplně hnusný, to ne, ale spíš ti sluší ta promelírovaná světle hnědé, nebo co to je.

• Citovat
  • Upravit
11514
26.8.13 18:08

@Janča1212 Mě se líbí barvička na posledních 2 fotkách :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
26.8.13 18:09

@Janča1212 fotka č. 5 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
@K-Black píše:
@Janča1212 tákže, nejvíc se mi na tobě líbí účes na první fotografii, ale nevidím barvu :lol: a barva se mi líbí na páté fotografii. Ta podbarvená blond ti nesluší(4 fotografie) a ta tmavá taky ne(druhá fotografie) jako není to uplně hnusný, to ne, ale spíš ti sluší ta promelírovaná světle hnědé, nebo co to je.

Takže první fotka je hooodně prostříhaná hlava s blond barvou.
Ta, co se ti líbí je hodně promelírovaná hlava, kde jsme stahovali tu hodně tmavě hnědou. Takže ve výsledku byla barva jako sláma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957

Fotka č.5 je blond melír s hnědým podbarvením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.8.13 18:12

@Janča1212 no prostě ti sluší světlé barvy ale ne blond ;)

• Citovat
  • Upravit
12505
26.8.13 18:14

První fotka:pankac: :pankac: Žadné prodbarvení, dej si jednotnou barvu
Jako světlovláska jsi byla nejhezčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
26.8.13 18:15

Mne se taky libis jako blond :palec: (fotka c.1)a jeste ta posledni fotka, na te mas fakt smrnc ;) Ta tmava mi prijde nejhorsi, promin :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.8.13 18:15

Mě se třeba hrozně líbí tón v tonu, ale vím, že by mi to zatím ani jedna kadeřnice, u které jsem byla nedokázala tak udělat…Byla bych klasicky jak zebra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.8.13 18:20

Tak určitě světlé vlasy. V těch tmavích vypadáš o deset let starší a o 10kg těžší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.8.13 18:21
@Janča1212 píše:
Mě se třeba hrozně líbí tón v tonu, ale vím, že by mi to zatím ani jedna kadeřnice, u které jsem byla nedokázala tak udělat…Byla bych klasicky jak zebra.

jj, to je ono, to by se mi na tobě líbilo, je to přirozený a hezký, máš pravdu že to umí málo kadeřnic.

• Citovat
  • Upravit
11514
26.8.13 18:21

@Janča1212 Mě se taky líbí barva co nosí Jennifer a třeba trochu zkrátit a provzdušnit jemné vlasy… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.8.13 18:22
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak určitě světlé vlasy. V těch tmavích vypadáš o deset let starší a o 10kg těžší. :palec:
:-D V těch tmavých mám o 10kg víc :-D Jsem tam totiž asi 5 dní po porodu :-D Já se v nich taky necítila dobře!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.8.13 18:25

Mě se líbí ty světlejší odstíny. Jinak mám stejný problém, vlasy podobné, jako ty. Už jsem také vyzkoušela hodně účesů a barev…i já se nejvíce cítím ve světlých vlasech, jenže mám je od přírody tmavé, takže rychle odrůstají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková