Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky všem.
Jsem nešťastná se svými vlasy. Jsou jemné, ale přitom jich dle kadeřnic nemám úplně nejmíň.
Strašně se mi lámou a třepí. Pokud ale nevyfoukám vlasy přes kartáč, jsem jak splihlá slepice. Vlasy mi lehnou kolem obličeje a každý trčí jinam.
Brala jsem i různé tablety na podporu růstu vlasů a bez účinku.
Momentálně už 3 roky nosím vlasy do delší podkovy, protože nejsem schopná si je nechat narůst
Prostě se tak lámou, že nedorostou…
Nosila jsem vlasy blond, melíry, hodně tmavě hnědé a i červené… Ještě jsem ale nepřišla na to, v čem bych se cítila dobře. Vždy se na něco těším a pak zjistím, že se mi to nelíbí.
Nejlépe jsem se cítila v blond a tmavším podbarvení. Což se mi celkem líbilo, ale zase je člověk dost nemoderní- takový 2 barevný skok ![]()
Hodně lidí mi říkalo, že mi slušela tmavá hnědá (včetně manžela), ale v tom jsem se naopak necítla dobře vůbec!! Mám hodně světlou pleť a byla jsem jak smrtka
![]()
Tak vás prosím o vaše názory a případné rady a obrázky ![]()
@Janča1212 tákže, nejvíc se mi na tobě líbí účes na první fotografii, ale nevidím barvu
a barva se mi líbí na páté fotografii. Ta podbarvená blond ti nesluší(4 fotografie) a ta tmavá taky ne(druhá fotografie) jako není to uplně hnusný, to ne, ale spíš ti sluší ta promelírovaná světle hnědé, nebo co to je.
@K-Black píše:
@Janča1212 tákže, nejvíc se mi na tobě líbí účes na první fotografii, ale nevidím barvua barva se mi líbí na páté fotografii. Ta podbarvená blond ti nesluší(4 fotografie) a ta tmavá taky ne(druhá fotografie) jako není to uplně hnusný, to ne, ale spíš ti sluší ta promelírovaná světle hnědé, nebo co to je.
Takže první fotka je hooodně prostříhaná hlava s blond barvou.
Ta, co se ti líbí je hodně promelírovaná hlava, kde jsme stahovali tu hodně tmavě hnědou. Takže ve výsledku byla barva jako sláma…
První fotka:pankac:
Žadné prodbarvení, dej si jednotnou barvu
Jako světlovláska jsi byla nejhezčí
Mne se taky libis jako blond
(fotka c.1)a jeste ta posledni fotka, na te mas fakt smrnc
Ta tmava mi prijde nejhorsi, promin ![]()
Mě se třeba hrozně líbí tón v tonu, ale vím, že by mi to zatím ani jedna kadeřnice, u které jsem byla nedokázala tak udělat…Byla bych klasicky jak zebra.
Tak určitě světlé vlasy. V těch tmavích vypadáš o deset let starší a o 10kg těžší. ![]()
@Janča1212 píše:
Mě se třeba hrozně líbí tón v tonu, ale vím, že by mi to zatím ani jedna kadeřnice, u které jsem byla nedokázala tak udělat…Byla bych klasicky jak zebra.
jj, to je ono, to by se mi na tobě líbilo, je to přirozený a hezký, máš pravdu že to umí málo kadeřnic.
@Janča1212 Mě se taky líbí barva co nosí Jennifer a třeba trochu zkrátit a provzdušnit jemné vlasy… ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak určitě světlé vlasy. V těch tmavích vypadáš o deset let starší a o 10kg těžší.
Mě se líbí ty světlejší odstíny. Jinak mám stejný problém, vlasy podobné, jako ty. Už jsem také vyzkoušela hodně účesů a barev…i já se nejvíce cítím ve světlých vlasech, jenže mám je od přírody tmavé, takže rychle odrůstají ![]()