Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@pavlinka77 Rozhodně ten účes na třetí fotografii. Proč? Nevím, prostě Ti to tam sekne.
![]()
S tou černou vypadáš možná mladší, ale hned mě napadlo, že zesvětlit. V tom tmavším vypadáš možná trochu usedlejší, ale sexy a žensky, za mě určitě světlejší barva ![]()
na té třetí fotce mám melír blond do hnědých vlasů
já jsem se s černýma vlasama narodila, pak mi to vyšisovalo do tmavě hnědy
@pavlinka77 přesně jako já-taky jsem měla od miminko skoro černé a postupem let to zesvětlalo-ted mam svoji takovou středně hnědou a dávám si světle hnědou plus někdy melír ton v tonu a vypadá to pěkně myslim
. Určitě se nevracej k moc tmavé ![]()
@murkyfffděkuju, já so ofinu nechala udělat a nikomu se na mě nelíbila, hlavně mi v ní začali lidi hádat 15 let, což je pro mě děs, tědka jsem sice na mateřský, ale pak v práci potřebuju vypadat „dospěle“ a seriozně - pracuju v lékárně
@pavlinka77 Nejvíce ti to sluší na třetí fotce, protože jsi tam hezky namalovavá a fotka je celkově dobře barvená a nasvícená. Což s účesem nemá mnoho společného.
Melíry nemám ráda, takže jsem trochu zaujatá, ale zjistila jsem, že když tě kadeřnice obarví tmavě hnědou barvou hořké čokolády, tak vlasy jsou jaksi přirozeně „černé“, ale nemá to tu tvrdost chemické havraní černě - tak bych zkusila to ![]()
Nejvíc se mi na tobě líbí ta šikmá patka na účesu prvním, tak nějak ti hezky rozbila obličej, jen bych zkusila trochu jiný střih.
http://www.hdwallpapersinn.com/…ing-2009.jpg
Líbí se mi na tobě světlejší a delší s ofinkou i bez, ale nějakou delší vyfoukanou na stranu by to sneslo ![]()