Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@trckaludmila22 určitě by ti kratší vlasy slušely-nemyslím uplně krátké ale kratší. A beru zpět to s řídkými vlasy, teď na to koukám znova a ono to jen tak působí ale ted bych řekla že jich máš dost-a to je právě fajn i ktěm kratším vlasům, bude to dobře vypadat ![]()
Nejlepší by bylo zkusit paruku
Ja nosivala vždy dlouhe vlasy, pak mi hrablo a nechala se ostrihat na mikado, a musim rict, ze me to udelalo vzhledově starši tak o 10 let ![]()
Rozhodně bych šla do toho mikáda, nebo zkrátit, ale hodně prostřídat a sestříhat, jak píše @ametyst jsou to jen vlasy! dorostou a budeš aspoň chvíli vypadat trochu jinak, svěže. Bez urážky - na fotce působíš jako myška, chtělo by to něco, abys působila jako kočka ![]()
Moc slušivý účes je na té první fotografii, a le barvu bych volila přirozenou, nejsem příznivcem výrazných melírů a ani podbarvování, to mi přijde už trochu minimálně vyšlé z módy a málo slušivé ![]()
@trckaludmila22 no třeba, jen mě osobně se nelíbí jedna strana o moc kratší než druhá, tohle už je takové extrémní, ale pokud se Ti líbí, tak to má zelenou ![]()
jo a rozhodně to chce šikovnou kadeřnici a nebát se říct, chci to tak a tak a tohle se mi nelíbí. ať s to s Tebou probere ještě před namočením hlavy.
hoď sem pak fotku s výsledkem ![]()
@trckaludmila22 mně se to docela líbí a pokud na to máš odvahu tak jdi do toho
.Podle mě tě ty kratší vlasy a moderní střih taky oživí a budeš kočka-teď opravdu moc výrazně nepůsobíš a to je škoda, protože jsi hezká ![]()
@trckaludmila22 jen tak pro zajímavost se koukni do mého fotoalba, půl roku po porodu jsem se nechala ostříhat z vlasů po ramena na úplně krátko ![]()
Nevim no, chce to zvoli neco, co nepodtrhne nedostatky jako dvojita brada, kulatější tváře ![]()
@burgundy píše:
Nevim no, chce to zvoli neco, co nepodtrhne nedostatky jako dvojita brada, kulatější tváře
přesně, aby první myšlenka při pohledu na hlavu byla? uau, super vlasy!
Devcata dekuji moc, uvidim zitra, poradim se s kadernici a neco z toho bude ![]()
@trckaludmila22 píše:
Neco takového?
jo to je pěkný
já bych to teda doporučila v trochu delší verzi a víc symetrický ale taky mě tohle hned napadlo.
@terien píše:
jo to je pěknýjá bych to teda doporučila v trochu delší verzi a víc symetrický ale taky mě tohle hned napadlo.
me se to libilo hned tak uvidim zitra
@trckaludmila22 ahoj, jsem napnutá jak malý gatě, jak to dopadlo? hoď sem fotku ![]()
@Janča1212 ahoj,tak mě se líbí ta 5.fotka, i barva, ale pokud chceš menší změnu tak bych zvolila jednu stranu kratší,/jak je ten klouček s tebou/