Jaký účes by mi slušel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
27.4.14 09:28

@trckaludmila22 určitě by ti kratší vlasy slušely-nemyslím uplně krátké ale kratší. A beru zpět to s řídkými vlasy, teď na to koukám znova a ono to jen tak působí ale ted bych řekla že jich máš dost-a to je právě fajn i ktěm kratším vlasům, bude to dobře vypadat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
27.4.14 09:29

Nejlepší by bylo zkusit paruku :) Ja nosivala vždy dlouhe vlasy, pak mi hrablo a nechala se ostrihat na mikado, a musim rict, ze me to udelalo vzhledově starši tak o 10 let :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.4.14 09:30

Rozhodně bych šla do toho mikáda, nebo zkrátit, ale hodně prostřídat a sestříhat, jak píše @ametyst jsou to jen vlasy! dorostou a budeš aspoň chvíli vypadat trochu jinak, svěže. Bez urážky - na fotce působíš jako myška, chtělo by to něco, abys působila jako kočka ;-)

• Citovat
  • Upravit
8975
27.4.14 09:32

Neco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
27.4.14 09:33

Moc slušivý účes je na té první fotografii, a le barvu bych volila přirozenou, nejsem příznivcem výrazných melírů a ani podbarvování, to mi přijde už trochu minimálně vyšlé z módy a málo slušivé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.4.14 09:34

@trckaludmila22 no třeba, jen mě osobně se nelíbí jedna strana o moc kratší než druhá, tohle už je takové extrémní, ale pokud se Ti líbí, tak to má zelenou :palec:
jo a rozhodně to chce šikovnou kadeřnici a nebát se říct, chci to tak a tak a tohle se mi nelíbí. ať s to s Tebou probere ještě před namočením hlavy.
hoď sem pak fotku s výsledkem ;-)

• Citovat
  • Upravit
13021
27.4.14 09:35

@trckaludmila22 mně se to docela líbí a pokud na to máš odvahu tak jdi do toho :).Podle mě tě ty kratší vlasy a moderní střih taky oživí a budeš kočka-teď opravdu moc výrazně nepůsobíš a to je škoda, protože jsi hezká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.4.14 09:37

@trckaludmila22 jen tak pro zajímavost se koukni do mého fotoalba, půl roku po porodu jsem se nechala ostříhat z vlasů po ramena na úplně krátko ;-)

• Citovat
  • Upravit
1452
27.4.14 09:37

Nevim no, chce to zvoli neco, co nepodtrhne nedostatky jako dvojita brada, kulatější tváře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.4.14 09:39
@burgundy píše:
Nevim no, chce to zvoli neco, co nepodtrhne nedostatky jako dvojita brada, kulatější tváře :nevim:

přesně, aby první myšlenka při pohledu na hlavu byla? uau, super vlasy!

• Citovat
  • Upravit
8975
27.4.14 09:53

Devcata dekuji moc, uvidim zitra, poradim se s kadernici a neco z toho bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
27.4.14 12:34
@trckaludmila22 píše:
Neco takového?

jo to je pěkný :pankac: já bych to teda doporučila v trochu delší verzi a víc symetrický ale taky mě tohle hned napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
27.4.14 17:41
@terien píše:
jo to je pěkný :pankac: já bych to teda doporučila v trochu delší verzi a víc symetrický ale taky mě tohle hned napadlo.

me se to libilo hned tak uvidim zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.4.14 12:01

@trckaludmila22 ahoj, jsem napnutá jak malý gatě, jak to dopadlo? hoď sem fotku ;-)

• Citovat
  • Upravit
941
28.4.14 12:09

@Janča1212 ahoj,tak mě se líbí ta 5.fotka, i barva, ale pokud chceš menší změnu tak bych zvolila jednu stranu kratší,/jak je ten klouček s tebou/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková