Jaký účes by mi slušel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
26.8.13 21:21
@ivodička píše:
@anahry já na těch stránkách hledám, ale nějak se v tom nevyznám..o jaké výrobky přesně jde? A to podporuje růst vlasů? Můžeš to popsat podrobněji? Díky…

Taky me to zajima…zatim jsem tam nasla tohle

http://www.cestaprirody.cz/index.php?…
Trosku pracne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
26.8.13 21:25

@quinny Já tam tu lávovou zem našla několikrát a vůbec nevím, která by to měla být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
26.8.13 21:32

Líbíš se mi v blond a podbarvená a potom na té jak máš ty vlasy žíhané promelírované:).. prostě když máš blond i hnědou, to je paráda:) vypadáš taková svěží:)
Jinak účes bych ani tak moc neměnila, mě se to líbí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.8.13 23:01

@ivodička Napis si tam do vyhledavace Lavova zem, vyjedou ti odkazy. Myje to stejne jako sampon, ale je to ciste prirodni produkt. Neobsahuje tenzidy, silikony a dalsi sragory. Rust vlasu primo nepodporuje, ale dela je objemnejsi a zdravejsi. Samozrejme nemusi vyhovovat vsem, ale ja jsem s ni moc spokojena. Diky ni muzu mit i delsi vlasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.8.13 23:08

http://www.cestaprirody.cz/index.php?… Tuhle pouzivam, akorat si kupuju kilove baleni, ktere mi vydrzi cca na 8 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
27.8.13 06:37

Hlasuji pro blond

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
27.8.13 09:19

@anahry Díky. A co to konopné semínko, nebo o čem jsi to psala? To funguje jak?? Vůbec tyhle věci neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.8.13 14:33

@ivodička Konopné semínko se jí. Já jsem ho začala jíst, když mi po porodu strašně vypadávaly vlasy a hledala jsem něco kromě zázračných tabletek a multivitamínů. Už po třech týdnech, co jsem ho jedla, mi vlasy přestaly padat, zpravily se mi nehty, pleť.. No, je to pro mě takovej malej zázrak. Na netu je spousta odkazů, tak si to pročti a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
21.10.13 20:32

Ráda bych oživila diskuzi a zeptala se jaký úče zvolit.
DOufám, že se mi podaří vložit fotky.

Můžete mi říct, jaký účes se ke mě hodí víc a proč?

Děkuju předem na názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
21.10.13 20:35

Mě se líbí barva vlasů na třetí a střih na první…tmavá podle mě dělá vždycky starší, a střih vlasů na foto č.1 působí elegantně a upraveně..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
21.10.13 20:39

@ivodička

myslíš, že mě ta černá dělá starší?
Mě totiž všichni tvrdí, že v tom melíru blond vypadám starší, tak už nevím :mrgreen:
Nicméně jelikož mi všichni říkají, že vypadám hodně mladě, tak by mi nevadilo kdybych vypadala na svůj věk 23let :D

Příspěvek upraven 21.10.13 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
21.10.13 20:39

Mě se líbí celkově ta třetí, tmavá je k tobě hodně „tvrdá“ bych řekla, možná je to celkovým dojmem na té poslední fotce, ale tam vypadáš tak v pohodě, že mě se nejvíc líbí ta. Moc upravené, to není nic na mě, lehce rozfoukané vypadají přirozeně, neuhlazeně a tak nějak přirozeně. Ta poslední rozhodně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.10.13 20:40

@pavlinka77 ahoj :mavam:, nejvíc ti sluší to světlejší na třetí fotce-co to bylo za barvu :)?Myslím že jsem podobný typ jako ty :). V té uplně tmavé působíš tvrdě. Ta světlejší tě dělá ženštější, což já beru jako plus :). Takže rozhodně tu světle hnědou s nějakym i melírem třeba :). Střih se mi líbí delší jako na fotce dvě a tři :), určitě bych si nechávala ofinu-patku. Určitě ne moc krátkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.10.13 20:40

Mne se libi ta treti, tmavou urcite ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
murkyfff
21.10.13 20:41

Podle me ti absolutne neslusi tmava barva.. Ta barva na tretim obr. Je fajn.. Taky se naucit nosit ofinu do cela, mas vysoky celo.. Jestli mas na to, kazdej den si to upravovat, tak polodlouhy, sestrihany vlasy..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková