Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lizzi budete muset vydrzet do stredy, kadernice mela dneska enco necekaneho, tak me preobjednala
Moc, je to mnohem lepsi nez predtim a kazdy mi to chvali, tak jsem spokojena
@ametyst ja neumim fotit ale nazivo to vypada dobre, pritel mi to chvali tak jsem spokojena
@Janča1212
Ahoj Jančo ![]()
osobně doporučuju světlejší vlasy. S nějakým třeba trochu tmavšim melírem, ale jen nějaklým jemným žádné tlusté melíry jako máte na obrázcích ubírají vám na jemnosti. A vlasy rozhodně delší. Pokud se vám třepí používejte kondicionér či masku na vlasy, ale pozor ve vašem případě pokud máte splihlé vlasy, tak ne od kořínků, ale jen na konečky vlasů, klidně si to sepněte sponkou a zabalte alobalem a minutku vyfoukejte dokud se vlas ynezahřejí a nechte třeba 15minut působit, nevadí ani hodinka
potřebují se trochu zregenerovat. Hodně štěstí při výběru ![]()
Ahojte, když se tady už rozebírají vlasy, co byste mi doporučily pro malou slečnu? chce pořád ostříhat, ale já nevím jak? má je totiž jemné, ale trochu se ji vlní, moc bych chtěla aby měla dlouhé, občas se ji vzadu kepatí a moc jich nemá. Bojímse že když půjde nakrátko bude jak střapatá cácorka a bude ji to tčet všude a bude to vypadat ještě hůř než ted
@AdaNaty
rozhodně bych nevolila kratší střih, tohle už je takové hraniční, když se jí vlásky kroutí jak píšete, nechte jí to vyrůst a ofču jí klidně nechejte je praktická a dcerka jí má taky. U blond vlasů je vždy nevýhoda, že vypadají jako kdyby jich tolik nebylo. Nechala bych jí je vyrůst a pak třeba sestříhala do postupna aby jí to neuplácáválo střih a vypadala, že jich má hodně. Ale zatím růst růst růst ![]()
@aneta.ji no mě se ji ostříhat nechce, ale ona furt o tom mluví, co kdybych ji to vpředu sestříhala u uší na kratší, aby ji to nelezlo do očí když se ohne, víte jak to myslím
@AdaNaty
vím starší dcera chce taky pořád stříhat, ale ono stačí jí střihnout konečky a potom když vidí že jsem něco ustřihla dá mi pokoj
ale rozhodně bych vám neradila střinout jí něco kolem uší
nechte to tak jak to má jen ty konečky, jinak opravdu bude vypadat blbě
![]()
@AdaNaty krásná holčička
!No já bych jí na krátko určitě nestříhala. Určitě bych udržovala tu ofinku a jestli chce tak bych jí to zastřihla o pár cm dorovna..a ono by se jí to mělo časem srovnat…
Anebo možná ještě takové mikádko asi do půli krku. Měla by ho hezké střapaté a výhoda je že vlastně když to roste tak to pak vypadá normálně-a měla by pak z toho dlouhý ![]()
@ametyst děkuji,ona to má po krk, takové mikádko nad ramínka, takže nestříhat!!!dobře