Jaký účes by mi slušel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
28.4.14 12:34

@Lizzi budete muset vydrzet do stredy, kadernice mela dneska enco necekaneho, tak me preobjednala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
30.4.14 10:11

Omlouvam se za kvalitu, neumim fotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.4.14 14:08

Ahoj, díky za info a fotku. :)
A jak jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
1.5.14 10:52

Moc, je to mnohem lepsi nez predtim a kazdy mi to chvali, tak jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.5.14 11:43

@trckaludmila22 hezké, určitě změna k lepšímu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
1.5.14 11:47

@ametyst ja neumim fotit ale nazivo to vypada dobre, pritel mi to chvali tak jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.5.14 19:55

@trckaludmila22 je to rozhodne zmena k lepsimu :-) parada!

• Citovat
  • Upravit
901
4.5.14 16:11

@Janča1212
Ahoj Jančo :mavam:
osobně doporučuju světlejší vlasy. S nějakým třeba trochu tmavšim melírem, ale jen nějaklým jemným žádné tlusté melíry jako máte na obrázcích ubírají vám na jemnosti. A vlasy rozhodně delší. Pokud se vám třepí používejte kondicionér či masku na vlasy, ale pozor ve vašem případě pokud máte splihlé vlasy, tak ne od kořínků, ale jen na konečky vlasů, klidně si to sepněte sponkou a zabalte alobalem a minutku vyfoukejte dokud se vlas ynezahřejí a nechte třeba 15minut působit, nevadí ani hodinka ;) potřebují se trochu zregenerovat. Hodně štěstí při výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.5.14 11:20

Ahojte, když se tady už rozebírají vlasy, co byste mi doporučily pro malou slečnu? chce pořád ostříhat, ale já nevím jak? má je totiž jemné, ale trochu se ji vlní, moc bych chtěla aby měla dlouhé, občas se ji vzadu kepatí a moc jich nemá. Bojímse že když půjde nakrátko bude jak střapatá cácorka a bude ji to tčet všude a bude to vypadat ještě hůř než ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
6.5.14 11:27

@AdaNaty
rozhodně bych nevolila kratší střih, tohle už je takové hraniční, když se jí vlásky kroutí jak píšete, nechte jí to vyrůst a ofču jí klidně nechejte je praktická a dcerka jí má taky. U blond vlasů je vždy nevýhoda, že vypadají jako kdyby jich tolik nebylo. Nechala bych jí je vyrůst a pak třeba sestříhala do postupna aby jí to neuplácáválo střih a vypadala, že jich má hodně. Ale zatím růst růst růst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.5.14 11:32

@aneta.ji no mě se ji ostříhat nechce, ale ona furt o tom mluví, co kdybych ji to vpředu sestříhala u uší na kratší, aby ji to nelezlo do očí když se ohne, víte jak to myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
6.5.14 11:36

@AdaNaty
vím starší dcera chce taky pořád stříhat, ale ono stačí jí střihnout konečky a potom když vidí že jsem něco ustřihla dá mi pokoj :lol: :lol: ale rozhodně bych vám neradila střinout jí něco kolem uší ;) nechte to tak jak to má jen ty konečky, jinak opravdu bude vypadat blbě :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
6.5.14 12:10

@AdaNaty krásná holčička :kytka:!No já bych jí na krátko určitě nestříhala. Určitě bych udržovala tu ofinku a jestli chce tak bych jí to zastřihla o pár cm dorovna..a ono by se jí to mělo časem srovnat…
Anebo možná ještě takové mikádko asi do půli krku. Měla by ho hezké střapaté a výhoda je že vlastně když to roste tak to pak vypadá normálně-a měla by pak z toho dlouhý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.5.14 13:54

@ametyst děkuji,ona to má po krk, takové mikádko nad ramínka, takže nestříhat!!!dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
6.5.14 14:04

@AdaNaty to by byla fakt škoda, sluší jí to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková