Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mě se líbíš tak, jak jsi ale to mikádo by taky šlo. Ofinu bych určitě nechala ta je dobrá, možná bych jí nesčesávala do strany a nechala jí víc do čela ale jinak je to dobrý, fakt ![]()
Jo a kdyby ti to mikádo nesedělo, tak to rychle doroste takže bych se toho nebála, pro jistotu nech napoprvý strany delší.
@rozmary vážně jo
?Třeba to je fakt moje zatoulaný dvojče
.
No krk mam myslim si hezkej, ten se mi fakt líbí
a uši nevim, ale uplně malý nemam, prostě normální, ne odstávající ![]()
@terien děkuju, pořád o mikádu přemýšlím, tak uvidíme
.A kdyžtak máš pravdu, rychle to doroste ![]()
Devcata nechci zakládat novou diskuzi, zitra jdu na strihani a premyslim o zmene ucesy ale nevim jak, poradíte?
Mám obličej jako ty, dlouho jsem nosila vlasy jako ty a až nevímkolikátý kadeřník mi doporučil patku a musím říci, že s patkou vypadá každý účes fajn, Nevím, jaké jsi postavy, ale pokud třeba trošku při těle, určitě si nedávej krátké mikádo nebo tak. Jinak bych možná zkusila i to. Nech si delší, třeba s melírem a opravdu jen tu ofinu na patku a tomu to dopřizpůsobit a sestříhat.
Příspěvek upraven 27.04.14 v 09:09
@trckaludmila22 podívej se na tento díl, jak ostříhali slečnu, je to bomba a přijde mi, že jste takové tipově podobné
je to sice velká změna, ale rozhodně k lepšímu ![]()
http://www.stream.cz/…uzske-mikado
Já bych preferovala taky spíš nějakou patku nebo změnu v barvě třeba proužky, délku bych nechala
Měla jsem krátké i dlouhé vlasy - aby dobře vypadaly, tak se musíš věnovat obojímu, takže záleží kolik tomu chceš věnovat času a péče.
Ty dlouhé se dají dát do culíku a je to pohodlnější, alespoň teda z mého pohledu.
A ty nemáš nějakou svojí představu?
Příspěvek upraven 27.04.14 v 09:23
Co nějake asymetricke mikado? aby se ti vytvoril objem na vrchu temene?
@trckaludmila22 to jsem při předchozí reakci nevěděla ![]()
tak potom asi prostříhat, udělat objem.
A jakou máš barvu obrouček?
@trckaludmila22 @Lizzi to je krásná inspirace! A taky myslím že by ti to mohlo slušet! Neboj se větších změn, jsou to „jen“ vlasy a pak si budeš říkat že máš zase něco podobného jako teď.
Jinak mi přijde že máš řídký vlasy a už proto bych je určitě zkrátila. Plus ofinu-šikmou nebo patku určitě. A oživit barvu-na té černobílé fotce to asi není moc vidět ale možná bych šla do nějaký do červena-měděnaa ![]()
@Malaga ja vzdy mela delsi vlasy, takze jsem absolutne bez predstavy
Barva obroucek je svetle cervena, barva mych vlasy svetle hneda a mam vlasy dost huste, ac to tak nevypada
@ametyst Jsi hrozně podobná jedné mojí kamarádce, pomalu jak dvojče
Taky nosila dlouho delší vlasy, bála se změny. Prohrála sázku a šla do mikáda, hele super, krásně jí vynikl krk a celkově jí to omladilo, potom už jen zkracovala a teď má ježečka a z jedné strany vyholený bok a fakt jí to sekne.Ale ona má super malý uši(nevím jak jsi na tom ty
),s plachťákama už by to nebylo tak rajcovní
Určitě hoď foto až se odhodláš