Jaký účes by mi slušel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
14.2.14 19:44

@ametyst Jsi hrozně podobná jedné mojí kamarádce, pomalu jak dvojče ;) Taky nosila dlouho delší vlasy, bála se změny. Prohrála sázku a šla do mikáda, hele super, krásně jí vynikl krk a celkově jí to omladilo, potom už jen zkracovala a teď má ježečka a z jedné strany vyholený bok a fakt jí to sekne.Ale ona má super malý uši(nevím jak jsi na tom ty :) ),s plachťákama už by to nebylo tak rajcovní :kytka: Určitě hoď foto až se odhodláš ;)

• Citovat
  • Upravit
34473
14.2.14 20:05

Mě se líbíš tak, jak jsi ale to mikádo by taky šlo. Ofinu bych určitě nechala ta je dobrá, možná bych jí nesčesávala do strany a nechala jí víc do čela ale jinak je to dobrý, fakt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.2.14 20:06

Jo a kdyby ti to mikádo nesedělo, tak to rychle doroste takže bych se toho nebála, pro jistotu nech napoprvý strany delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
14.2.14 21:11

@rozmary vážně jo :)?Třeba to je fakt moje zatoulaný dvojče :mrgreen:.
No krk mam myslim si hezkej, ten se mi fakt líbí :oops: a uši nevim, ale uplně malý nemam, prostě normální, ne odstávající :think:
@terien děkuju, pořád o mikádu přemýšlím, tak uvidíme :).A kdyžtak máš pravdu, rychle to doroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
27.4.14 08:59

Devcata nechci zakládat novou diskuzi, zitra jdu na strihani a premyslim o zmene ucesy ale nevim jak, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.4.14 09:00

A nosíš vlasy i do culíku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
27.4.14 09:05

Mám obličej jako ty, dlouho jsem nosila vlasy jako ty a až nevímkolikátý kadeřník mi doporučil patku a musím říci, že s patkou vypadá každý účes fajn, Nevím, jaké jsi postavy, ale pokud třeba trošku při těle, určitě si nedávej krátké mikádo nebo tak. Jinak bych možná zkusila i to. Nech si delší, třeba s melírem a opravdu jen tu ofinu na patku a tomu to dopřizpůsobit a sestříhat.

Příspěvek upraven 27.04.14 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.4.14 09:07

@trckaludmila22 podívej se na tento díl, jak ostříhali slečnu, je to bomba a přijde mi, že jste takové tipově podobné :-) je to sice velká změna, ale rozhodně k lepšímu :palec:
 http://www.stream.cz/…uzske-mikado

• Citovat
  • Upravit
8975
27.4.14 09:14

@Malaga vubec jenom volne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.4.14 09:21

Já bych preferovala taky spíš nějakou patku nebo změnu v barvě třeba proužky, délku bych nechala
Měla jsem krátké i dlouhé vlasy - aby dobře vypadaly, tak se musíš věnovat obojímu, takže záleží kolik tomu chceš věnovat času a péče.
Ty dlouhé se dají dát do culíku a je to pohodlnější, alespoň teda z mého pohledu.
A ty nemáš nějakou svojí představu?

Příspěvek upraven 27.04.14 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
27.4.14 09:22

Co nějake asymetricke mikado? aby se ti vytvoril objem na vrchu temene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.4.14 09:23

@trckaludmila22 to jsem při předchozí reakci nevěděla :)
tak potom asi prostříhat, udělat objem.
A jakou máš barvu obrouček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
27.4.14 09:24

@trckaludmila22 @Lizzi to je krásná inspirace! A taky myslím že by ti to mohlo slušet! Neboj se větších změn, jsou to „jen“ vlasy a pak si budeš říkat že máš zase něco podobného jako teď.
Jinak mi přijde že máš řídký vlasy a už proto bych je určitě zkrátila. Plus ofinu-šikmou nebo patku určitě. A oživit barvu-na té černobílé fotce to asi není moc vidět ale možná bych šla do nějaký do červena-měděnaa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
27.4.14 09:25

@Malaga ja vzdy mela delsi vlasy, takze jsem absolutne bez predstavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
27.4.14 09:27

Barva obroucek je svetle cervena, barva mych vlasy svetle hneda a mam vlasy dost huste, ac to tak nevypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková