Jaký účes by mi slušel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3441
22.10.13 08:39

@pavlinka77 Ta třetí je nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.10.13 00:05

@pavlinka77 souhlasím s @ivodička Dvojka je taková moc hipísácká. Líbí se mi barva z poslední fotky a střih z první. Proč? Vlastně ani nevím, tak na mě ty fotky působí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
23.10.13 00:13

Na třetí fotce ti to moc sluší, ale je to spíš výrazem obličeje než vlasama… :think:
střihově se mi nejvíc líbí ta první, možná trochu změkčit barvu (víc dohněda než do černa :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
14.2.14 15:02

Ahoj holky, oživuji diskusi, protože si nevím rady se svými vlasy. Takovéto podobné je nosím už od střední školy asi a už mi to přijde nudné. Kadeřnice mi nikdy nic zvláštního stříhat nechce. Prý mam hezké vlasy :nevim: a sama nemam nějak odvahu si za tim stát a ostříhat se třeba na mikádo. To by se mi líbilo, ale zas nevím jestli bych neměla ještě tlustší obličej…
Není tu nějaká dobrá duše co by mi poradila a řekla svůj názor? Ráda si vyslechnu cokoliv :kytka:
Fotky dávám jen na chvíli-stydim se :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
14.2.14 15:05
@ametyst píše:
Ahoj holky, oživuji diskusi, protože si nevím rady se svými vlasy. Takovéto podobné je nosím už od střední školy asi a už mi to přijde nudné. Kadeřnice mi nikdy nic zvláštního stříhat nechce. Prý mam hezké vlasy :nevim: a sama nemam nějak odvahu si za tim stát a ostříhat se třeba na mikádo. To by se mi líbilo, ale zas nevím jestli bych neměla ještě tlustší obličej…
Není tu nějaká dobrá duše co by mi poradila a řekla svůj názor? Ráda si vyslechnu cokoliv :kytka:
Fotky dávám jen na chvíli-stydim se :oops: :mrgreen:

Já nejsem lesbička :mrgreen: ale jsi fakt krásná baba :kytka: popravdě si tě neumím představit s jinou barvou a střihem, prostě dle mě ti to sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.2.14 15:07

Mě se takhle líbíš, myslím že to mikádko by ti taky seklo. Máš pěkný obličej, umím si tě představit i na hodně kraťoučko a pořád by ti to slušelo :palec:

• Citovat
  • Upravit
746
14.2.14 15:16

Souhlasím s holkama, moc ti to sluší, víc se mi líbíš na druhé fotografii (červené tričko), tam to máš okolo obličeje víc prostřihané, kratší ofinu a lépe vynikne hezká tvář :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
14.2.14 15:23

@kikoška85 :mrgreen: -od ženský mě lichotka potěší snad ještě víc :mrgreen:. A neboj, to dělá nalíčení-bez toho nuda nuda.
@rozmary vážně 8o :think:?
@abc123 děkuju :)
Moc děkuju všem za názory. O kratší ofině nebo rovné budu uvažovat a o barvě asi taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
14.2.14 15:51

@ametyst Já bych rozhodně šla do mikáda. Volila bych takový ten střih s kratší zadní částí a předek nechat delší. Délku přední části bych nechala do poloviny krku a pokud nemáš odvahu, tak klidně nechej zpočátku předek na ramena. Jinak ofinu bych určitě volila asymetrickou k jedné straně – něco na způsob patky, ale česat dopředu jako ofinu. Barvu bych nechala, max. oživila nějakým měděným proužkem. Jinak jak psaly holky, máš krásnou tvář – veliké oči, plné rty, pěkně tvarované obočí, takže bych opravdu nechala obličej vyniknout v kratším střihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
14.2.14 16:18

http://www.topnewhairstyles.net/…for-2012.jpg

Barva i strih by ti podle me slusel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
14.2.14 16:30

Nebylo to tady uz? :think:

• Citovat
  • Upravit
15575
14.2.14 16:34

Ja myslim ze by ti kratsi vlasy sluseli :palec: Mimochodem ta druha fotka je moc pekna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
14.2.14 16:45
@Sepishka píše:
http://www.topnewhairstyles.net/…for-2012.jpgBarva i strih by ti podle me slusel.

Přesně to mě napadlo taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
14.2.14 17:15

Já bych nezkracovala, podle mě zkracování není dobré nikdy.

• Citovat
  • Upravit
13021
14.2.14 18:58

Děkuji všem za názory a omlouvám se že jsem založila ještě jednu diskusi-admini už pracují na jejím smazání. Jsem anti technik takže proto :oops:
A moc děkuji, o tom mikádu vážně přemýšlím :),moc se mi líbí, akorát doufám že si zvyknu že nemám na ramenou vlasy :mrgreen: :think:.
Na ofinu jsem zvyklá, přijde mi že mam vysoký čelo-což se mi vůbec nelíbí a když ofinu nemám tak to víc vynikne :think:
A moc děkuju, jste hodný, dlouho mi nikdo tak nepolichotil…to snad před 2 rokama v práci. Chlap na to moc není..takže moc vám děkuju :hug: a do kratšího sestřihu snad půjdu-až se odvážím. Když už jste mi to schválily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková