Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@pavlinka77 souhlasím s @ivodička Dvojka je taková moc hipísácká. Líbí se mi barva z poslední fotky a střih z první. Proč? Vlastně ani nevím, tak na mě ty fotky působí.
Na třetí fotce ti to moc sluší, ale je to spíš výrazem obličeje než vlasama… ![]()
střihově se mi nejvíc líbí ta první, možná trochu změkčit barvu (víc dohněda než do černa
)
Ahoj holky, oživuji diskusi, protože si nevím rady se svými vlasy. Takovéto podobné je nosím už od střední školy asi a už mi to přijde nudné. Kadeřnice mi nikdy nic zvláštního stříhat nechce. Prý mam hezké vlasy
a sama nemam nějak odvahu si za tim stát a ostříhat se třeba na mikádo. To by se mi líbilo, ale zas nevím jestli bych neměla ještě tlustší obličej…
Není tu nějaká dobrá duše co by mi poradila a řekla svůj názor? Ráda si vyslechnu cokoliv ![]()
Fotky dávám jen na chvíli-stydim se
![]()
@ametyst píše:
Ahoj holky, oživuji diskusi, protože si nevím rady se svými vlasy. Takovéto podobné je nosím už od střední školy asi a už mi to přijde nudné. Kadeřnice mi nikdy nic zvláštního stříhat nechce. Prý mam hezké vlasya sama nemam nějak odvahu si za tim stát a ostříhat se třeba na mikádo. To by se mi líbilo, ale zas nevím jestli bych neměla ještě tlustší obličej…
Není tu nějaká dobrá duše co by mi poradila a řekla svůj názor? Ráda si vyslechnu cokoliv
Fotky dávám jen na chvíli-stydim se![]()
Já nejsem lesbička
ale jsi fakt krásná baba
popravdě si tě neumím představit s jinou barvou a střihem, prostě dle mě ti to sedne
Mě se takhle líbíš, myslím že to mikádko by ti taky seklo. Máš pěkný obličej, umím si tě představit i na hodně kraťoučko a pořád by ti to slušelo ![]()
Souhlasím s holkama, moc ti to sluší, víc se mi líbíš na druhé fotografii (červené tričko), tam to máš okolo obličeje víc prostřihané, kratší ofinu a lépe vynikne hezká tvář ![]()
@kikoška85
-od ženský mě lichotka potěší snad ještě víc
. A neboj, to dělá nalíčení-bez toho nuda nuda.
@rozmary vážně
?
@abc123 děkuju ![]()
Moc děkuju všem za názory. O kratší ofině nebo rovné budu uvažovat a o barvě asi taky ![]()
@ametyst Já bych rozhodně šla do mikáda. Volila bych takový ten střih s kratší zadní částí a předek nechat delší. Délku přední části bych nechala do poloviny krku a pokud nemáš odvahu, tak klidně nechej zpočátku předek na ramena. Jinak ofinu bych určitě volila asymetrickou k jedné straně – něco na způsob patky, ale česat dopředu jako ofinu. Barvu bych nechala, max. oživila nějakým měděným proužkem. Jinak jak psaly holky, máš krásnou tvář – veliké oči, plné rty, pěkně tvarované obočí, takže bych opravdu nechala obličej vyniknout v kratším střihu.
http://www.topnewhairstyles.net/…for-2012.jpg
Barva i strih by ti podle me slusel.
Ja myslim ze by ti kratsi vlasy sluseli
Mimochodem ta druha fotka je moc pekna ![]()
@Sepishka píše:
http://www.topnewhairstyles.net/…for-2012.jpgBarva i strih by ti podle me slusel.
Přesně to mě napadlo taky. ![]()
Já bych nezkracovala, podle mě zkracování není dobré nikdy.
Děkuji všem za názory a omlouvám se že jsem založila ještě jednu diskusi-admini už pracují na jejím smazání. Jsem anti technik takže proto ![]()
A moc děkuji, o tom mikádu vážně přemýšlím
,moc se mi líbí, akorát doufám že si zvyknu že nemám na ramenou vlasy
.
Na ofinu jsem zvyklá, přijde mi že mam vysoký čelo-což se mi vůbec nelíbí a když ofinu nemám tak to víc vynikne ![]()
A moc děkuju, jste hodný, dlouho mi nikdo tak nepolichotil…to snad před 2 rokama v práci. Chlap na to moc není..takže moc vám děkuju
a do kratšího sestřihu snad půjdu-až se odvážím. Když už jste mi to schválily ![]()