Jaký v tom je význam? (Chování tchýně)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43037
20.8.21 08:23
@Anonymní píše:
@Serpentini To je zbytečné, protože ona to stejně popře. Neprizna se.To už vím z minulých excesů… Chodí uklízet tady do jednoho penzionu a ten šéf mi říká(známé se)jestli netrpí nějako schizofrenií, že mu říkala že se rozbil vysavač, ale když na to kouknul bylo jasně vidět, že to někdo přeřízl rovným řezem (hadici)že to musela udělat naschvál. Kdyz ji to řekl, tak mu na to odpověděla že to asi udělal nějaký host!! A ještě se u toho vztekala. Přitom ten je zavřený v úklidové místnosti.

a ty se tady ptáš, jestli je normální?
asi bych její pomoc využila jen v maximální nouzi, kdovíco doma ještě najdeš. zlaté otočené fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.8.21 09:17
Taky jsme objevili na zdi jakoby u skříně namalovaný křídou malý kruh

https://www.csfd.cz/…ruh/prehled/ ?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.8.21 11:13

No ideální je, aby se její syn coby rodinný příslušník domluvil s jejím ošetřujcím lékařem/lékařkou na důkladné prohlídce, co bude kontrolovat i duševní stav.

Jestli je to nějaká počínající demence a nebo se jí rozjíždí nějaká porucha s bludy, tak vhodná medikace, podanná včas to může dost zlepšit a zpomalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamissek
23.8.21 10:50

Na woodoo bych to neviděla, když je věřící. Taky mám věřící tchýni… Dělat někdo tohle u ní doma, to by vážně nedala :lol: :lol: :lol:

Ale rozhodně bych to řešila. Tohle vypadá na schizofrenii. Bohužel máme s přítelem tu čest znát pár lidí, co touto poruchou trpí. Nemohou za to a rozhodně bych to tchýni neměla za zlé. Promluvila bych s ní a zašla k lékaři. Záleží, jak vážné to je, ale nemusí být časem bez léků ani sama sobě bezpečná 8o Pokud se nejedná o schizofrenii, tak to bude jiná nemoc. Ale já bych se bohužel přikláněla k tomuto. :? Doporučuji si o těchto psychických poruchách něco zjistit a určitě to vyřešit. Přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová