Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dana27 píše:
No jo zuzko, ale kolik takovej pejsek stojí? Asi levná záležisot to nebude co? Tipuju podle názvu, přijde mi to takový honosný.
záleží jestli chceš s papírama nebo bez, pokud máte třeba baráček nebo místo pro případná štěnátka a koupily by jste si fenku, za dva roky se vám může investice do pejska bóóhatě vrátit
neříkám že to plemeno je levné, ale mám s ní jen skvělé zkušenosti, malá leží na zemi na dece, amy si k ní lehne, škádlí jí čumáčkem a tak, je to hezký pohled
Ahoj tak já můžu doporučit labradora, snadno vycvičitelní a hlavně velmi hraví
k dětem super. na klouby trpí všechna velká lemena - jsme to vyřešili tabletkama na klouby..dáváme je pejskovi preventivně od malinka, balení stojí u nás 320 kaček, pro dospělého psa vydrží balení na 2-4měsíce(dáváme ob den)
Labrador ci retrievr rozhodne potrebuje hodne pohybu a nevim, jak by byl stastny na zahrade, prijde mi to jako hodne spolecenske plemeno…
rozhodne je to dobre plemeno k detem, ale je to o vychove…
Pokud chcete retrívra a ne zrovna tolik populárního zlaťáka, tak já bych byla pro Flata. Jsou to nádherní psi. Chodila jsem na cvičák , kde se hodně dělala canisterapie a hodně tyhle pejsky chválili. http://www.retriever.cz/…ndy_bays.jpg
isand píše:
Pokud chcete retrívra a ne zrovna tolik populárního zlaťáka, tak já bych byla pro Flata. Jsou to nádherní psi. Chodila jsem na cvičák , kde se hodně dělala canisterapie a hodně tyhle pejsky chválili. http://www.retriever.cz/…ndy_bays.jpg [/citatoho má soudka, jmenuje se boris, a je to mazel
isand píše:
Pokud chcete retrívra a ne zrovna tolik populárního zlaťáka, tak já bych byla pro Flata. Jsou to nádherní psi. Chodila jsem na cvičák , kde se hodně dělala canisterapie a hodně tyhle pejsky chválili. http://www.retriever.cz/…ndy_bays.jpg
Flata taky znám, je to mazel, ale je na něm vidět, že je křížený se setrem a zdědil jeho tepmerament. Bude potřebovat hodně moc pohybu. Jinak jsem ho, ale viděla se společnosti dětí a fakt perfektní. I nás jako cizí lidi vzal v pohodě, když u toho byla panička.
Cane corso znám jednu a ta se majitelům vymkla je nevychovaná. Mám ale pocit, že tam to bylo výchovou.
Jak už tu někdo psal, Retrívr nejspíš bude na zahradě trpět, ten chce kolem sebe furt mít lidi, pak je milionový.
Ale jakého pejska doporučit nevím. Nás se líbí lovečtí psi tak si pořizujeme gordon setra, ale ten chce taky pohyb, jinak k dětem je prý taky skvělý.
Dana27 píše:
Můj názor: tahání psů dítětem, třeba za ocas, uši a tak., tak to nikdy, to bych svému dítěti nikdy nedovolila. Já prostě psům nevěřím, a to žádným. Jedinýho pejska, u kterého překousnu, že si ho malá pohladí, je pes známé, která s ním pravidelně chodí na procházky a kterej, jak říká ona, je úplně v poho a děti miluje. Ale i tak mu moc nevěřím. Minulý týden jsem nechala malou u kamarádky na hlídání a večer mi přišla na mail fotka, jak Dáňa sedí na jejím boxerovi a hrozně se tomu směje. Mě málem trefilo
Já bych to taky nedovolila, myslela jsem tím bratrovu dcerku, je tak rozmazlená, že vůbec neposlouchá a furt něco zvířatům dělá. I náš kocour před ní utíká,pže ho pořád tahá za ocas a mlátí ho ![]()
Já bych taky řekla, že retriever není moc vhodný aby byl trvale na zahradě, ani ne tak, že by mu třeba byla zima nebo nestačila teplotně bouda, ale spíš je to hodně společenské plemeno, které potřebuje svoji lidskou smečku.
Ahoj, já zlatého retrívra mám, a můžu jen doporučit. Je sice pravda, že je přeretrívrováno, ale asi to má něco do sebe. Je to strašně hodný pes, nechodíme s ním každý den, bohužel v poslední době není čas, a i tak poslouchá na slovo. Je to můj první pes, žádné zkušenost s výcvikem jsem neměla, a retrívra jsem zvládla. K dětem se hodí báječně, všechny děti z ulice za ním chodí a můžou ho tahat klidně i za ocas
. K dětem doporučuji, je to „zlatý“ pes.
Ahoj
Taky máme retrívra(pes) a ještě k němu jezevčíka (fena).V bytě. Retrívři,jak už děvčata píšou,jsou skvělé plemeno snad na všechno, velice inteligentní, díky tomu si velmi rychle trvale pamatují povely, takže s výcvikem žádný problém. K dětem výborní,nejsou zákeřní, můžeš na nich dříví lámat
.S kyčlemi se dá problém řešit vidamíny a prevencí,my máme bezpapíráka a bez problémů. Je to velmi společenské plemeno, na zahradu a všude tam, kde nebude mít svoji lidskou smečku naprosto nevhodné! Bude děsně trpět a proto si snad psa nepořizujete. Potřebuje hodně pohybu,jako každý velký pes,děsně rádi aportují a plavou .Přeji štastnou ruku při výberu ![]()
Musíme si to projít ještě hlavou, kterého psa koupit, přece jenom už je to závazek na ňákých 13 let určitě, tak ať vybereme dobře ![]()
Ahoj,
mám labíka problémy s kyčlema nemáme žádný, teda aspoň zatím
, jinak sám na zahradě by byl fakt nešťastný, nejradši je s náma a nebo musí mít otevříno do baráku, pak je to v pohodě! Jinak pohybu potřebuje dost, chodíme každý den na procházku a to máme zahradu dost velkou, ale je k neutahání
, takže pokud budete mít teď rodinu, tak bych s tím počkala, abyste na něj měli čas!
Máme labradora.Je moc hodnej a poslušnej.Poslechne na slovo,vycvičily jsme si ho s manželem samy na základní povely plus něco navíc.Je hodně učenlivej a děti miluje.Máme ho venku celoročně a není problém.Potřebuje hodně pohybu asi jako každý větší plemeno a je velmi nerad sám.
Co třeba Hovawart? Naši ho mají normálně na zahradě celoročně. Vypadá podobně jako retrívr.
Tady o jeho povaze http://www.hovawart.cz/…t/povaha.php