Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
promin, ale rdši žádnýho. udělej to pro toho psa, jo? čtu tu jen požadavky, jaké máte na psa…a co tomu psovi můžete nabídnout vy? to je taky důležité, ne jen brát, ale i dávat a něco „oželet“ i pro toho psa.
to je nějaký vtip? Počkejte, až vám chcípne fena, a pak si zkuste prolistovat nějakou knihu o psech ![]()
@Verushka109 Proč myslíš, že chcípne???
Psi se dožívají i 15 let. To máš ještě jednou tak dlouho.
Záleží jaké máte možnosti. Jak moc se o něj chcete starat a na co ho potřebujete. Zda na mazlení nebo hlídání.
Já osobně mám ráda Broder kolie a nebo pak Parson Russel Teriéry. Nebo nějakého křížence. Moje sestra má teď 6 měsíčního psa. Je to něco mezi jezevčíkem, srnkou, netopýrem a klokanem.
Ale je strašně chytrej a tulivej.
Ja spis nez rasu navrhuji si uz zadneho psa neporizujte. Psa by si meli porizovat lide,co se budou tesit z toho,ze s nimi bude co nejdele a ne se tesit z toho,ze brzy „chcipne“.
@Verushka109 píše:
Ahoj, ja a mama nevime jakeh psa si koupit:( chceme nakeho maleho ale aby mohl byt venku mama totiz nechce psa dovnitrtak kdyby jste o nake takove rase vedila ale nemuzeme ho mit ted hned mame totiz Bernského salašnického psa a ten primo nesnasi ostatni psi uz i pokousala 2 stenata ted ji je 7 let takze by mela zachvili chcipnout:D dekuji za odpovedi
Docela drsně napsáno, že brzy chcípne
Když to takhle dokážeš napsat tak radši žádného ![]()
@byron Jo je to hnus. To nepopírám. Zní to jako by ho chtěla hodit ze skály.
Není to pravidlem. Sousedi měli dva. Jeden má již 13 let. Druhým zase umřel ve čtyřech letech na nádor na mozku. Je to u nich holt stejné jako u lidí. Co pes to originál.
Je ji 7 a snad brzy chcípne - prosím tě žádného psa si nepořizujte, co kdyby se zase „nepovedl“ a nedej bože žil 13 a víc let, fuj to jsem se zase rozčílila
Člověk, který napíše něco ve smyslu, že doufá, že jeho pes brzo chcípne, by žádnýho psa NIKDY mít neměl
![]()
To jsi mě teda pěkně zvedla ze židle a doufám, že si žádnýho dalšího psa nepořídíte!!
@byron píše:
jé, holky, našemu posovi je jedenáct, co myslíte???
nedělej si naděje, to ještě může trvat
můj první pes byl Příšera a dožil se patnácti
A protože jsem ho nikdy nezabila, ani nedoufala, že brzo chcípne, tak mi osud za odměnu potom seslal nejzlatější psí stvoření na světě ![]()
Teda jak můžeš tohle napsat-brzo chcípne
Kup si plyšového psíka
@Etcetera78 jj, já doufám, že náš pekinák těch 16 vydrří, aspon těch pět ještě- ale v plném zdraví bych mu to přála ![]()