Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
krásný fotečky, pejsek vypadá k pošmajchlovaní, ale trochu bych se bála, zrovna staforda k dětem
ještě kamarádka si loni koupila http://bspes.cz/wiki/Obrázek_týdne bérnskýho salašnickýho a je to zlatíčko.Velký tele ale zlato.Děti mají dvě.
ciniminisek píše:
ještě kamarádka si loni koupila http://bspes.cz/wiki/Obrázek_týdne bérnskýho salašnickýho a je to zlatíčko.Velký tele ale zlato.Děti mají dvě.
Toho má kamarád, taky pěknej pes
Kamarádka si nedávno pořídila čivavu Maxíka, to je strašně roztomilý, když mu jsou 3 měsíce teprv
ale větší se mi moc nelíbí.
Ahoj,retrivr je povahou skvely pes a dobre cvicitelny, diky dlouhe srsti muze byt i venku, ale je potreba ho vycvicit, precijen to neni mala civava a nechtene by mohl ublizit.
jinak, stafordi jsou pry strasne hodni a vhodni k detem, i kdyz pusobi bojovne ![]()
Já bych šla do labradora, nevyžaduje takovou údržbu srsti jako zlaták. Má ho sestřenka a jsme do něho všichni zamilovaní, je to „anděl“ a to si ho brala jako týraného.http://img0.imgup.eu/…60058_o2.jpg
Ona i čivava umí být pro mimčo nebezpečná… každý pes se musí hlídat. Máme čivavku doma a jak jde nějaké dítko kolem, tak ji musím hlídat… dítko na ni chce šáhnou, ona naznačí útok (ví, že nesmí, ale ale alespoň si štěkne) dítko se lekne a je na zemi.
Faktem je, že je asi problém, že jak je malinká a roztomilá, tak ji chtějí cizí hladit, na většího cizího psa většinou nikdo nesahá.
Zaira píše:
jinak, stafordi jsou pry strasne hodni a vhodni k detem, i kdyz pusobi bojovne
fakt je to miláček, i když ten nášje trochu palica a chvilku mu trvá, než si nechá něco vysvětlit.. samozřejmě malého nenecháme si s ním dělat co chce, ale člověk to ne vždy uhlídá.. minule ho píchal do očí a pak hned píchal malý sám sebe.. a pes jen stál a čučel.. nenecháváme je spolu o samotě, když něco potřebuju, jako třeba skočit do sklepa-máme domek, psa zavírám na schody k 1.patru a malému pustím na tu minutu pohádky.. ale je to pes oddaný, laskavý, trpělivý a spolu se báječně doplňují… malým plemenům typu yorkšír, nebo čivava nevěřím. je to i o pánech, kteří své pejsky v touze ochránit zvedají a to je pak problém, pes si myslí, že je king a že může všechno…
Setřenka má dvě čivavy a má je vychovaný prostě jak děcka, jsou zvyklý na piškotek
vždycky si skočej na stůl pro melouna a furt jsou sní i na nákupy si je bere a jak čekala mimčo, tak říkala, že neví jak se budou čivavy chovat, že budou asi žárlit
Ale zatím v pohodě, taky jim ale moc nevěřím
Já teda těmhle mrňavejm taky moc nevěřím, pravidelě potkávám jednoho pána s jorkšírem a ten ho před náma vždycky zvedá nahoru a pes se může zbláznit! A ten náš si ho nevšímá a kašle na něj ![]()
Twiggi píše:
Já teda těmhle mrňavejm taky moc nevěřím, pravidelě potkávám jednoho pána s jorkšírem a ten ho před náma vždycky zvedá nahoru a pes se může zbláznit! A ten náš si ho nevšímá a kašle na něj
Tady chodí taky pán s jorkšírem a jak štěká hajzlík mrňavej ![]()
No jo
, má sotva desetinu váhy našeho Mumínka a vyskakuje si ![]()
my máme také cane corso jak psala zuzka, a můžu potvrdit její slova že je to miláček, a báječný přítel rodiny