Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDenny
, tak to má být. Hlavně, že jsme spokojené. Budu zvědavá na srovnání se Slalomem. I když srovnání bude chtít trochu časový odstup, ze Slalomu jsi byla taky ze začátku odvařená. ![]()
A ještě si neodpustím mé postřehy - podle mě je hezčí sporťák co nejméně barevný, sama půjdu asi do černých golfek. Prcka oblékám dost barevně, samý modrozelenožlutý proužek, samé káro, tak aby se to v kočárku moc nebilo.
Já bych nevybrala kočárek s proužky nebo více barvami, připadalo by mi to pak v kočárku jak v cigánském stanu. Ale to opravdu jen za mě, každá to máme jinak, díkybohu!
denny tak my sme teda riadne strelene, ja mam zase sportak slalom vo farbe fialovej
aj ked sa v tej farbe slalom nevyraba, objednala som si potah z unlimita a teraz mam potahy dva ![]()
Když mě se zas nelíbí ty černé… ![]()
Ale ne zas úplně strakaté, prostě nějaká várazná a zajímavá barva.
Ta šedá s fialovou vložkou mi přijde fajn. Ty barvy tu šedou oživí, ale nic víc, není to přeplácané… No stejně,kdyby se mi povedla nějak ta naše modrá, budu šťastná jak blecha
Asi jsem si prostě na ní zvykla
Už jsem si nechala ušít jarní fusáček sv.čedý/tm.šedý flíz a s černým nánožníkem ta modrá vypadá fakt dobře. Ten modrý už by i na mě byl taky moc, proto jsme to chtěla trochu stlumit a koupila černý
Docela mrzí, že tam neměli ten černo/červený takhle z fotky je to dost zkreslené
ale zrovna v tomhle by byl ten šedý fusáček docela pěkný… No,dneska asi neusnu ![]()
Tino
, oni jdou objednat ty potahy??? Ptala jsem s totiž v Malvíkovi,jestli by mi prohodili ty sedačky se Slaloma na Unlimit a to paní hned zakroutila hlavou,že ne a omožnosti objednat potah se vůbec nezmínila
hmmm,ještě že mám VÁS
Kolik jsi za něj dala?
Bianco, myslíš Unlimit nebo fusáček…???
Na Unlimit si musím počkat až prodám Slaloma ![]()
Tino, ty máš tu barvu Iris?
A ten druhý potah máš jaký??? …no střelený jsme pořádně, manžel už jen mávnul rukou ať si dělám co chci a nezatěžuju ho s tím ![]()
Aha, já už se těším s tebou na kočárek. Holky, teda střelené jste, to zase jo, ale krááásně! ![]()
…no,ještě je ve hře tenhle
Podrobně jsme ho proštudovali a to lůžko,to je teda něco - myslím velikostí. Celkově je moc hezkej, boudička dobře kryje, dobré polohování- k mému překvapení, je lehčí než Unlimit a dobře se s ním manipuluju. Jen jedno velké mínus: strašně blbě přístupnej košík ![]()
ja som objednala celu zostavu v Polsku a ked som im pisala, ze chcem aby bol sportak fialovy, tak mi to sami navrhli, ze prehodit to nemozu ale ze sa da objednat samostatny potah, tak mi bolo jedno v akej farbe mi to poslu, hlavne ze mam aj fialovy a poslali mi aj ten cierno-zlty ale 2010, nepacil sa mi ale ked prisiel tak som bola aj celkom rada, ze poslali prave ten, no a vysiel ma na nejakych 70 eur aj so strieskou aj s potahom na madlo aj na pasy, skratka komplet, ale ja som objednavala vsetko komplet aj s taskami (samozrejme aj s fialovou) tak mi urobili dobru cenu ale polaci su iny asi vo vsetkom oni maju aj v ponuke fialovy slalom kukni sem http://sklep-jane.pl/…0-p-726.html ![]()
tento concord som mala povodne vybraty aj ja ale ma neotocny sedak ![]()
a ten fialovy je podla mna neutral, ja som ho objednavala este ked som nevedela ci to bude chlapcek alebo dievcatko, on je vlastne cely sivy, len ta vyberatelna vlozka je fialova, takze minimum
Dámy trošku se Vám vetřu do „rozhovoru“ … sice to nebude k tématu, ale jen se chci pochlubit
![]()
Včera mi dorazil balík od pinkie.cz
Objednávala jsem tuto podložku http://www.pinkie.cz/…-flower.html
a tuto deku
http://www.pinkie.cz/…ck-dots.html
Tak Vám posílám pár foteček pro představu. Sice je kytka na té podložce trochu jinak zabarvená a docela mě to i zaskočilo, ale na jejich stránkách jsou ty barvy asi jen orientační. I tak to vypadá moc hezky, tak se pokochejte se mnou ![]()