Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to takový ošklivý a skoro bych řekl zlý, zlý, pane řediteli, nepěkná věc.
Pokud je to rozdělení na skupiny A a B jen orientační, tak proč zrovna my jsme béčko?
„Odjedeš hned prvnim vlakem.“
„Ich muss mein fünf Pflaumen packen.“
@bartsch píše:
Pokud je to rozdělení na skupiny A a B jen orientační, tak proč zrovna my jsme béčko?
Jestli chcete, ja to tady opravim…
Opravte to!
Hledal jsem nevěstu s holou zadnicí,
která by nezhrdla chudou světnicí.
Vcera jsme si dali Afriku:
„Pane barone, uměl byste mu vysvětlit muzeum?“
ano… „To bys nepochopil.“
„Náčelník Holé Neštěstí vám položí několik otázek. První otázka, které my říkáme zdvořilostní:“
„Co tady chcete?!“
Jan Hus: „…Zikmund, ten tu je..a když se potkáme, myslíte, že se omluví? Nebo alespoň sklopí zrak? Nene, jen se na mě šklebí a posměšně chrastí sirkama!“
Jéé, já se taky hlásím k milovníkům Cimrmana
Ani nevíte, jak je to pro mě deprimující, když se mě v nějaké situaci povede vtipně zahlásit úryvek ze hry a kolem není nikdo, kdo by to ocenil a chápal
Zrovna včera jsem se dívala na počasí (žijeme v zahraničí v teploučku) a posílala jsem sestře zprávu, že máme 23 stC. A pak jsem se podívala, kolik je v ČR, ale ve stupněch fahrenheita a bylo 30 a sníh. Tak jsem jí napsala: kdyby jste si taky měřili teplotu ve F, tak máte taky teplo. Až na ten sníh ![]()
A zrovna teď jsme přijeli od kamaráda (taky čecha) a tak jsme vzpomínali na starý časy, když jsme byli děti. A on tak prohlásil: já jsem jezdíval do Žeranovic, do Znojma… a já ( v duchu) do podolí, do lékarny…
Bohužel jim Cimrman nic neříká, žijí tu už moc dlouho
![]()
@Brukita píše:
Ani nevíte, jak je to pro mě deprimující, když se mě v nějaké situaci povede vtipně zahlásit úryvek ze hry a kolem není nikdo, kdo by to ocenil a chápal![]()
Jak ti rozumím.
![]()
Já mu povídám, Koloději, ne že bych Zlatovlásce nepřál urostlého muže, ale co je moc, to je moc. Víš, jak on je velký? Takhle pocaď … má ponožky. ![]()
A není nad absolutní rým…
„Naše staré hodiny,
bijí čtyři hodiny.“
Můj bývalý šéf byl takový ňouma, a moc šéfovat neuměl, tak to jsem si vždycky v jeho přítomnosti aspoň sama pro sebe řekla: Bóže Bárrto, ty jsi tak hloupej, až je mi tě někdy líto ![]()
A ještě ráda používám Ten pokrok! Kde se to zastaví? ![]()