Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Vojta měl včera první koncert se svou vlastní kapelou a moc se jim to povedlo, dokonce přidávali, tak byl nadšenej. Dneska dělám kuře s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Toby šel s Jasmoňem ven.
Já poslední dny píšu jako manták - hIsterák a vSteká?
..
Luci, jé ty jsi mi nadělala chutě, pošli kousek
. Já si právě dělám jen volské oko s br. kaší ![]()
No ani nevíš, jak bych ráda! Dnes mám totiž den blbec. Místo volského oka to byly nějaké trhance a br. kaši jsem místo soli osladila
. Tak jsem to všechno vykypala do koše a až půjdeme s malou ven, stavíme se někde na jídlo
.
Ahojky
Tak my byly včera na has. závodech a pak na grilovačce.Takže príma den.
Jinak děti nic moc. Niki stále teplotu a průjmík a teplotu má už i Terka.Nyní 38 po odečtu.
Odpolko mají přijet naši a trochu se oslaví můj svátek.
Pavel dělá na té verandě.
ČAUKY HOLKY
tak my od rána výletovali,jeli sme k babi a potom k mamči,tak Aduš je proježděná,taťka dělali dřevo a pak pro nás dofrčel…Šel na fotbal,chtěla jsem jít taky,ale malá usnula,tak jsem ji nechala a jdu pověsit prádlo od rána a potom umýt podlahy…
SAMMY:ty jo,to ti chrupkala krááásně,mě dneka od 20:10 do 3:20 a pak od 4-8h…ale dneska ve dne chrupala tak hodinku trhaně a až te´d zabrala na posteli víc…
Tak to byl oběd
ale nic si z toho nedělej,my se třeba dneska přiserinkovali k babi na řízky s kaší ![]()
CHOCHOLKO:tak co holky,už lepší?Dala jsi malé něco?čípek nebo tak?Takové počasí není divu,ale spíš to chytli od sebe,viď?
DUANT:ty měš všechny nadané děti,co? ![]()
Ahojky,
tak my už jsme konečně taky doma,svatba byla fajn,akorát nám tam Elinka asi nastydla ![]()
Včera jsem ji na chatě uložila v 20h do postýlky a chuděra se tam mlátila ze spaní z jedný stranu na druhou a sýpala a kašlala,ale nevzbudila se přitom…až kolem 2h ranní usnula tvrdě a byl klid až do 6.15. Ale měla jsem blbý pocit z toho jejího chrochtání,byli jsme bez monitoru.
Dneska už se mi zdála trochu lepší,ale je prostě nastydlá.A to jdem zrovna zítra na 3měsíční kontrolu.
Sammy: my měli hysterák ted před a při koupání,protože jsem jí odsávala nos,a to se jí evidentně nelíbilo! ani jinak oblíbená vana jí náladu nezlepšila,až jídlo.
Mae: jé,máme stejný růžový šatičky z HM jako Adule v tvým podpisu ![]()
Jdu se osprchnout a koukat na slovenskou star dance,tak se mějte a hezký večer ![]()
Mae , v noci jsem jí dala půl Paralenovýho čípku.
Je to ale na prd.Niki se v tom plácá taky už déle.Do školky ji s průjmem nepustím,takže bude zase doma.
Ahojky
tak mi dneska měli celkem zajímavý den, noc ušla jen kdyby mi nevstával 3× ale jen 2× byla bych šťastnější, ale co sa dá dělat, kamoška má půl ročního Šimíka a už dává kašičky na dobrou noc a stejně vstává 3×, no holt některý děti se nafutrujou a spí a některý tomu moc nedají ale zato několikrát ![]()
Chocholko to je pech když sou děti marod, my stále už víc jak 14dní bojujeme s aftíkama, sice baští a nevypadá že by mu to zas tak bolelo když mažu ale má je tam, vrátila sem zase ke genciánce a pokud nepomůže do konce týdne tak valím s malým k dr.
Sammy super den, taky někdy mívám, jen nemám tu výhodu že kdybych šla u nás někam na prochajdu tak musím ujít několik kilásku do jiný dědiny abych se najedla a myslím že bych dřív asinpadla hlady.
Bef to je bobý že nachladla, no včera bylo blbý počasí, teda u nás slunko a hnusně studenej vítr, na nachlazení jak dělaný, sem malýho měla jen chvilu venku, projistotu. A taky váhám že když budeme přez víkend u našich jestli sebou táhnout monitor nebo ne.
Mae tak ste si pošmákli
taky se pudu zachvilku vykoupat a čučet na slováky, mě příde že v nedělu v tý telce nic nedávají a na jedničce mě štvou stěma pesimistickejma filmama, místo aby naladili, kór lidi co dou do práce tak je ještě víc zdeptají.
tak a můj dnešek, dopolko sem vařila aby nejpozdějc ve 12 byl oběd (manža spěchal uvádět dětskej den) No a za tchýbi dojela sestra dvojče, tak se mi vrhli obě na Mikina a asi dostal šok, viděl dvě tchýně a obě dvě nešikovně na hlasa na něj začali pokřikovat a takat ho za končetiny
samo že začal řvat, tak odešli. Chtěla sem jim ho znova ukázat a scénář to samý, ony se snad nepoučili (pak mi švagrová říkala že tchýně je nešťastná že malej brečí, se diví když má na něj nároky jako aby říkal gaga a čučel jen na ni, doprčit sou mu necelý 3 měsíce, co by chtěla) naštěstí v tom sme se tak nějak se švagrovou shodli (je to její dcera) no a po obědě sem smalým jela na dětskej den, jenže sem ho moc navlíkla a byl tam děsnej hluk tak spustil takovej hysterák, že mi musela švagrová pomoct dom s kočárem, sem ho musela chovat a ruka na tlačení kočáru už nezbyla, došli sme dom a položila sem ho do postýlky a v tu ranu úsměv, no prostě asi na něj bylo moc lidí, prý tam bylo 150 soutěžících dětí a to nepočítám ještě minimálně 3 dětí do 1roku a to sme dědina o 1000 obyvatelých, kde se to tady vzalo netuším ![]()
Tak se pak malej doma uklidnil, v klidu nabaštil,pohrál si a zkusila sem druhej pokus, po cestě tam mi usnul a spal mi tam celou dobu tak sem měla radost, dom sme spustili brek až přededveřma, ale jak dostal prso byl klid, pak hraní, koupačka, hraní, bašta a půl hoďky cucal dudel v posteli a pak vytuhl, no zlatej a teď spinká. Ale bylo to tam bezva sem pokecala s holkama a byla sem strašně spokojená.
Jo a holky před 2hodinama se mojí kamošce narodil Jiříček 3,55 a 52cm
tak už se těším až budem kočárkovat ![]()
jejda co sem to udělala mám to celý podtržený a ani nevím jalk sem toho docílila.
Bef se musím smát když vidím tu Eldinu fotku u metříku, taky máme podobnou čepicu a manža když v ní vidí Mikina tak mu říká že je malej kosmonaut (oni mají takový ty kukle
) ale že nejlíp sedí že?,netočí se a uši nelezou.
zítra mám návštěvní den, teda pokud to saze nepřesunou, má mi dojet kolegyně s malou Eliškou budou jí 2 měsíce a pak kamoška s kamošem a Matesem jemu je 2,5roku.
Tak asi holky dobrou, du do vany a asi do hajan, ten čas strašně letí, manža bude asi hodně dlouho na tý akci, sice dětskej den ale je tam pak kántry skupina od 6odpoledne až bůhví dokolika, takže ratolesti dou domů a přichazejí na řadu velký děti ![]()
AHOJKY MAMINY tak sme dneska ještě chytli milou návštěvu,kamarádku s jejím přítelem…ale Adule už byla protivná,za celý den naspala tak hodinku a půl…tak sem ji šupla do vany,i když jsme ji koupali včera a dala papu a usnula jen jsem ji položila do postýlky…tak už se chystám taky…
BEFI: ano,taky jsem ty šaty brala v HM
jsou super,co? A to co popisuješ znám…jak Aduš byla nemocná,chrochtala,měla soplák a kašlala,trvalo to skoro 3týdny
teď už je to ok(klep,klep)tak ve čtvrtek jdeme na 4měsíční poradnu(o 3týdny později)a budeme i očkovat ![]()
A NĚCO Z DNEŠKA ![]()
Dobré ráno,
Mae: ty sem ty fotky fakt snad radši nedávej,se nemužu koukat,jak si v těch riflích hubená
. Já slavnostně minulý týden zhubla kilo a o víkendu jsem ho zas nabrala zpátky
Se na to můžu vys… ![]()
Dobré ranko dámy!
Tak jsme to včera celkem přežili. Lidí bylo nakonec „jen“ 10 a Bára opět neobyčejně hodná. Akorát, že u nich v rodině mluví všichni naráz a nahlas, tak je to trochu problém. No a pár jedovatých poznámek od tchýně, které ovšem jsou tak dokonale zakuklený, že to ostatní pominou - ale já vím… ![]()
No a v noci z toho byla malá přece jen asi trochu rozhozená, protože se budila po dvou hodinách. Sice neřvala, ale taky jsem jak po koťatech.
A napustili jsme bazén - hurááá!
Dnes se chystám do Lidlu, mají ode dneška nějakývěci pro mimina, akdyž má Bára zítry ty dva měsíce…A pak do Baumaxu pro nějaký sazenice, jestli budou mít.
Sammy- teda tvůj včerejší oběd mě pobavil - tebe asi moc ne,co? ![]()
Bef - tak Elda nastydla?Chudina, ti prckové musí být z toho ucpanýho nosíku hotoví.Ať ji to brzy pustí.
Mae - krásný fotky, jako vždy. ![]()
A všechny ostatní zdravím! ![]()
Ahojyk!nemám dočteno.
Jen jsem postřehla..Mae..Krásné foto..malá je roztomiloučká a jak se řehtá do zrcadla, to je prča ![]()
Taky přidávám foto ze včerejšího luvu kešek.
ahojte při pondělku, nemám dočteno. jen hlásím že žijem ![]()
v pátek mi konečně došel balík z Brumly a jsem moc spokojená. Jo a Mates už se v jednom kuse přetáčí na břicho, takže já jen chodím a přetáčím ho zpátky, protože to neumí a na břiše ho to po chvíli přestává bavít ![]()