Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
po zimním odpočinku a bingu se můžeme naladit na jaro u nové sady témat ke čtení.
Jarní bingo startuje dnes, tedy 20.3.2018 (první jarní den) a končí 20.6.2018 o půlnoci.
Pro zopakování: Do binga se lze zapojit kdykoliv během jara a počítají se knihy přečtené v tomto období. Tato diskuze slouží k jejich nahlašování, sdělování dojmů z přečtených knih, apod. Já budu evidovat Vaše „úlovky“ do tabulky .
Generátor čísel vylosoval ze seznamu , který založila @Jahlina v zimním bingu a je rozšířen o další navržená témata, tato nová témata:
1. Kniha s jednoslovným názvem
2. Kniha, která má víc než jednoho vypravěče
3. Jihoamerický autor
4. Český autor píšící v cizině / cizí autor píšící u nás
5. Kniha s válečnou tematikou
6. Severská krimi
7. Francouzsky píšící autor
8. Kniha psaná pod pseudonymem
9. Kniha, kde je hlavní hrdina uniformovaný - MUSÍ mít uniformu (voják, policista, četník, pošťák, hasič, železničář, záchranář…)
Myslím, že některá témata jsou výzvou:-) a těším se na případné tipy, já taky pár tipů přidám.
Tady si můžeme tipy sdílet.
Příspěvek upraven 27.03.18 v 19:53
Oooo, tak to prubnu s vámi ![]()
Takhle hned na první dobrou, nebudu mít problém se severským autorem, francouzským autorem, jednoslový název jsem zrovna dnes vytáhla (Nespavost od Albertse Belse
, ani válečná tématika, tu mám ráda (y).
Víc než jeden vypravěč už mám v hlavě skvělý tip
je to knížka na kterou se chystám už pár měsíců…
@Mar__tanka1983 píše:
Oooo, tak to prubnu s vámi
Takhle hned na první dobrou, nebudu mít problém se severským autorem, francouzským autorem, jednoslový název jsem zrovna dnes vytáhla (Nespavost od Albertse Belse, ani válečná tématika, tu mám ráda (y).
Víc než jeden vypravěč už mám v hlavě skvělý tipje to knížka na kterou se chystám už pár měsíců…
Super, kdyžtak, pokud budeš chtít, napiš tipy do toho dokumentu v úvodním příspěvku:-).
Jdu do toho
Koukla jsem do knihovny a vytáhla jsem Zvonokosy. Vadí, že jsem ji už četla? Já ji ráda čtu znova a znova
s tím víc než jedním vypravěčem nevím, jestli na něco přijdu… hodíte sem nějaký tip?
@anivbl píše:¨
Jdu do tohoKoukla jsem do knihovny a vytáhla jsem Zvonokosy. Vadí, že jsem ji už četla? Já ji ráda čtu znova a znova
s tím víc než jedním vypravěčem nevím, jestli na něco přijdu… hodíte sem nějaký tip?
Ahoj, tak se tu hlásím a jdu si projít hromádku knih, co mám doma k přečtení. A už vidím, že tu mám Tmu od Miniera, která se hodí hned do dvou kategorií.
A severskou krimi taky nebude problém obsadit. Koukám, že tentokrát nemáme žolíka, ale nevadí…
@Jahlina píše:
Ahoj, tak se tu hlásím a jdu si projít hromádku knih, co mám doma k přečtení. A už vidím, že tu mám Tmu od Miniera, která se hodí hned do dvou kategorií.A severskou krimi taky nebude problém obsadit. Koukám, že tentokrát nemáme žolíka, ale nevadí…
Ahoj, no přiznám se, že jsem na žolíka zapomněla, ale myslím, že to nevadí:-))).
Ahoj. Určitě se znovu zapojím
. Super témata. Jsem zvědavá co objevím za autory u témat č.3 a 4
.
@Zuzi.Woody píše:
Ahoj. Určitě se znovu zapojím. Super témata. Jsem zvědavá co objevím za autory u témat č.3 a 4
.
Tipy na jihoamerické tady:
http://www.lightpoint.cz/…u-v-cestine/
@Fazulina píše:
Tipy na jihoamerické tady:
http://www.lightpoint.cz/…u-v-cestine/
Děkuji
. Také jsem se už koukala. Myslím že už mám vybráno ![]()
@anivbl už jsem dala tip do toho dokumentu ze zakládajícího příspěvku Okamžiky štěstí https://www.databazeknih.cz/…testi-310093?…
Je to jeden příběh, kdy se knížka čte jakoby ze dvou stran. Jednou to vypráví holka, jednou kluk a podle toho, kterou si vybereš jako první, tak ten příběh má úplně rozdílný náhled ![]()
Všechny zdravím a hlásím se k jarnímu čtení! Kategorie vypadají sympaticky, ráda se začtu. ![]()
@Fazulina Ja mam jeden asi hloupy dotaz, ale Adler Olson, dansko, bere se to jako severska krimi?
Příspěvek upraven 21.03.18 v 08:26