Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
494
19.9.16 07:40

@Adeelka93 no po dvou potratech… No jeste ze mam tu dcerku…ano o tu se taky bojim ale je to takové víc hmatatelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
19.9.16 07:41

@Kastanislava To chapu… :) ted bude vse dobre, uz jste dosli daleko! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.9.16 08:41

@LiborovaKacka Ahooj, hele já už nakupuju jako blázen…když se mi něco líbí, tak to prostě vezmu :lol: a dnes jsme vlastně stejně viď 13+0.. už si byla na screeningu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.9.16 08:43

@LiborovaKacka jinak pupík už mi taky pěkně vyskočil, zatím to řeším legínama a teplákama, ale budu muset taky pořídit něco pěkného pro těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.9.16 08:57

Ahoj holky :mavam: já jsem dnes 14+0 a je mi pořád hodně špatně :zed: jak to máte vy? Čekám dvojčátka a doktor říkal, že nevolnosti bývají horší :oops: ale když už začínám 15týden, tak by měly ustupovat, ne? :roll: u dcery mě tak dlouho špatně nebylo :nevim:
Jinak screening v 1.trimestru vyšel tak na půl, ultrazvuk ukázkový, jen v krvi mám špatné hodnoty, ale to jsem měla i při dceři a narodila se zdravá, tak si mě budou jen víc hlídat…
Jak dopadly screeningy vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
19.9.16 09:29

Ahojky holky. Já jdu na prvotrimestialni screening zítra :) už se nemůžu dočkat. Jen chlap to možná nestihne :( je sifak a v noci dnes se vraci ale pojedou z Holandska a ja tam mam byt na devatou :( cesta cca osm hodin z Holandska k nám. Tak se budu modlit. Jinak je mi dobře. SeM tam mala nevolnost ale vůbec ne zvracim. Nahoře dvě kila. Druhé těhotenství. Břicho mam uz veliký. Oblečení už mi je dost těsne. Hlavně kalhoty. Takže Já už jedině leginy a teplaky. Snad mi zítra dr řekne co čekáme ať už taky můžeme nakupovat. :D dnes jsem 13+1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 10:01

Ahoj maminy :) tak jsem se konečně dočkala další kontroly, to čekání je hrůza..dnes jdu na UTZ 11:30 tak mi držte palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 10:07

@darlin.n ahoj, já jdu na screening ve středu do Zlína..jsem nervózní, ale moc se těším :) kéž by bylo vidět pohlaví :) :srdce: já zatím mám 3 kila nahoře a břicho už mi pěkně trčí :lol: taky jsem ještě nezvracela díky bohu, pak napiš jak jsi dopadla..držím palce :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.9.16 10:13

@Klorindella Taky chodím ve Zlíně do Baťovky :kytka: na tom prvním screeningu to pohlaví moc ještě vidět není :oops: ale třeba bude miminko dobře natočeno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 10:16

@kanka80 a jsi tam spokojená?? Uvidíme, třeba budeme mít štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
19.9.16 10:38

@Kastanislava Nedivím se, že si s nákupy věciček dáváš na čas, po takových smutných zkušenostech a na pořizování bodýdeč, ponožiček atd. bude ještě spousta času. Já za sebou sice žádný potrat nemám (a moc doufám, že i tohle těhotenství dobře dopadne ťuk ťuk..) ale taky jsem v tomhle dost opatrná. Když si pročítám články a zkušenosti maminek u kterých těhotenství nedopadlo dobře, říkám si, že mi opravdu nic neuteče. Teď přežít do kontroly 30.9. (aby srdíčko i nadále bilo) a pak screening 6.10. Až pak se možná odhodlám něco malinkého koupit. A jak máš starou dcerku? Ta moje už je veliká, má sedm roků a hrozně ten čas letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.9.16 10:44

@Klorindella Ano, jsem moc spokojená, chodím k paní doktorce Sukupové, bývá tam úterky, je úplně super, chodila jsem k ní i v prvním těhotenství a rodila mi malou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
19.9.16 10:59

@Klorindella ja jsem z Děčína a jdu do Ústí na ten screening. Urcite dam vědět. Hrozne se tesim. Ale jinak tehu moc neprozivam. Tim ze mi je dobře tak ani moc nevnimam ze jsem tehotna. :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
19.9.16 11:04

@darlin.n jee Ty jsi z Decina, ja Teplice :D Take jsem premyslela o Usti, ale muj doktor screening provadi, tak ho absolvuji ve ctvrtek u nej. Vsem holky drzim palecky a davejte fotecky :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 11:27

@Soňa89 Tak to já už asi taky občas něco koupím. Dlouho už to stejně nevydrzim :D Jinak ani, screening už mám za sebou a dopadlo to na jedničku :palec: A dle UZ na screeningu jsem dneska 13+2

Příspěvek upraven 19.09.16 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky