Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klorindella vypadá nějakej vykloubenej
, náš starší takhle spí
ale chápu, když se vrtěl, než mi doktorka chytila rozumný snímek, taky se chudák zapotila. Gratulace k dobrým výsledkům.
@Lamátko ještě to nebylo vidět a jestli se bude pořád tak vrtět jako dnes, tak nám to ještě asi dlouho neukáže ![]()
@Ornwen no právě, toto byla nejpovedenější fotka
nebyl ani chvilku v klidu.. myslím, že budu brzo dostávat pořádné kopance ![]()
@Klorindella To je bozii
My jdeme ba screening zitra a ja se citim absolutne netehotne a mam z toho divny pocit… Uz at je to za nami…
Z Nikolase by mela silenou radost tchyne, porad nam to jmeno podsouva
My mame zatim jasnou Ninu a chlapak asi Adamek? Jeste nevime.. ![]()
@Ornwen jen se ptám, kdo má s tím zkušenosti. Ve všech diskusí píší, že berou femibion atd. A nikde gs mamavit
@Lambisko
tak doufám že trefis nějaké hezké
taky už jsem přemýšlela o téhle taktice, ale stejně kdyby se mi to jméno nelíbilo tak ho nedám…no přeji hodně úspěchu nám oboum a i ostatním které ještě nemají ve jménu jasno ![]()
@Adeelka93 kliiid, úplně normální pocit…Pred každou kontrolou se mnou není vůbec řeč. Zítra vše dopadne dobre!
Jinak ja prvni screening ok, ale dr me automaticky poslala na tripply. Pokud budou ok, nemusím na amnio (s ohledem na věk bych uz měla jit). Taky se bojím, jak vylezou, falešná pozitivita me děsí a nehodlám se nervovat ještě víc. Ale dr rekla, ze dle screeningu nečeká problém, tak věřím a doufám, ze to tak opravdu bude.
@Luciii79 Jsi hodna, dekuji za podporuu
Zitra jdu az v 19:00, ale urcite pisnu!:) A Ty cekas druhe detatko, Luci? Urcite to dobre dopadne i u vas, musime asi fakt zachovat vic klidnou hlavu
![]()
@Reza.P Ony ty vitamíny jsou více méně všechny stejné, jen některé mají navíc třeba hořčík atd… Mně dr. doporučil, abych brala kyselinu listovou, vsechny ostatní vitaminy jde získat z ovoce, zeleniny..
@Adeelka93 neboj se, dobře to dopadne
já se taky necítím těhotně, ale lepší než kdyby nám bylo pořád špatně
za chvilku nás ti naši špunti začnou tak kopat, že už se netěhotně cítit nebudem..
tak přeji hodně štěstí a dej vědět ![]()
@Lucie486 ty jo, dvě děti ve střídavce, to Tě obdivuju, to je docela náročný ne? Jak jsou starý??? my máme mladýho od partnera skoro každý víkend (a když není náhodou u nás, tak ho maminka dá k babičce, to se holky někdo má ![]()
Adeelka93 - nj, druhý, já už mám doma dvanáctiletýho čahouna, co je momentálně stejně velký jako já. Mezi ním a tímhle těhu 3 SP, takže se denně modlím, ať je vše ok a dokud to nevyprdnu a neuvidím a nebudu vědět, že vše je v pořádku, tak nervy budou…
A jak jsem se dočetla v některých diskuzích tady na emiminu, tak patřím k matkám skoro vykopávkám…cemuž se směju, dvacet mi dávno není, ale že bych se cítila na stařenu, to taky neeeeee!!!
A jsem totálně bez hlídání, jediný kdo bude hlídat je mladej…ten říká, že na kočár a ségru bude balit holky (a dobrou myšlenkou nakazil i partnera, ha ha ha chci vidět, jak se o vožení perou a jak dlouho jim to vydrží
tchyně je kousek, ale je naprosto nepoužitelná, i současná vnoučata jí nezajímají a partnerova ségra, co bydlí kousek je střídavě v blázinci a nebo doma, takže tam nehrozí, že bych mimi dala jen pochovat…
@Lambisko no mě se pro holčičku líbila Collet ale přítel mi to vymluvil s tím že by si z ní pak dělali děti srandu a říkali ji kotlet
pak jsem přemýšlela ještě nad Neli…ale kluk…no taky si říkám že je ještě dost času…uvidíme kdy se nám ukáže a pak se snad rozhodneme
už jsi byla na tom screeningu? Jsem zvedava co nám tam řeknou…
@Luciii79 Panejo, 3 SP. Jsi skvela bojovnice, Ktera to nevzdala a urcite se vyplatilo!:) To bude skvely pomocnicek doma
Moje je mimi prvni, verim, ze dnes vsechno dobre dopadne a ukaze se nam v cele sve krase ![]()