Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2634
29.9.16 12:33

@Lucie486 ahoj já sem dnes 11+3 a zatím jsem nepribrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.9.16 12:39

@Lucie486 Při prvním těhotenství jsem nabrala 25kg a 20kg mi zůstalo :zed:
Takže jak to tady čtu jak váží ostatní, tak můj má vlastně dvě ženy místo jedné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.16 12:42

Ahoj holky :mavam:. Tak já jsem dnes 14+1tt a mám nahoře dvě kila.Tak snad to bude v pohodě. Je to teda naše první dítko, takže nemám s čím porovnávat. Jak se dneska máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 13:20

Ahoj holky jestli můžu tak se přidám dneska jsem 14+2 termin 28.3-30.3…probírate vahu tak ja taky trochu přispěju… u prvního syna jsem se prozvracela k -10 kg behem těhu to jsem pak během těhu nabrala..takže jsem odcházela z porodnice, ještě hubenější než před těhotenství…U druheho syna se to opakovalo stejně :lol: A nyní jsem zatím -2kg dole, ale neni my zle jak u těch předchozích těhotestvích,,,spíš nechuť k jídlu, ale ja to zas po porodu naberu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
29.9.16 13:32

Já při prvním tehu nabrala 8 kilo a to jsem zvracela do 6teho měsíce snad i po vzduchu. Ted jsem 14+4 a mam dole kilo :D a to ne zvracim. Normalne sem taky trochu oplacena tak uvidím jak to bude pokračovat. Hlavni je ze jsou prcci v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 13:45

@darlin.n Jo zvracení jsme měli stejně dokonce při druhem těhu jsem měla šilenou chuť na žemlovku uplně jsem si ji vychutnala…no a co nebylo do půl hoďky byla v záchodové míse :lol: a proto asni maly miluje jabka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.9.16 14:57

@lenulin85 takže ty máš těhotenství jako takovou dietku.. :mrgreen: „nabrat“ -10 kg je teda masakr ;) Já při prvním těhotenství nabrala 12 kg a horkotěžko se toho pak zbavovala. V porodnici jsem „nechala“ 2 kg :roll: a to dcera vážila 3,5 kg :nevim: Těhotenskou nevolnost mám i teď jen velmi slabou, takže o zvracení a hubnutí v mém případě nemůže být řeč. Na druhou stranu jsme se o sourozence snažili 4 roky, tak se asi moc hlídat nebudu a naopak si chci v rámci možností těhotenství pěkně užít.. I s dobrým papáním :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
29.9.16 14:57

@lenulin85 mňam tak že lovu bych si teda dala, Mlask mlask

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.9.16 15:04
@Kastanislava píše:
@lenulin85 mňam tak že lovu bych si teda dala, Mlask mlask

Taky jsem po přečtení na ni dostala chut :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 15:07

@esprit1 jj je to pěkná dieta. Já spíš závidím tobě, taky bych chtěla dlabat na co mám chuť to by bylo super. Já jen, když pomyslím na jídlo tak mi je zle, ale naštěstí to není jak ty dvě předešlé těho, ale hlavní je, že je mimčo zdravé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.9.16 15:09

@Kastanislava @esprit1 takže bude žemlonkova večeře…jen si dejte děvčatka i za mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.9.16 15:35

Ahoj já jsem 12+6tt. Zhubla jsem 4 kila.Ale jím pořád stejně. Nijak se neomezuji. A na sex mám stále chuť :) a manžel není proti :D. A kdyby bych na to neměla chuť, tak těch pár min mě nezabije. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.9.16 15:49

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem po IVF, dnes jsem podle posledního ultrazvuku 10+0 tt.
V půlce října jdu na ten velký ultrazvuk na konci prvního trimestru, kde se zkoumají vrozené vývojové vady. A jsem nervózní. Ne non stop, spíš tak nárazově, třeba když vidím na ulici někoho postiženého, nebo na webu fotku, nebo čtu nějaký článek, tak se modlím a prosím v duchu, abych měla zdravy miminko. Ptala jsem se manžela, jestli má taky strach, jestli si dělá starosti a on že ne, že na to nemyslí. :) Kamarádka mi řekne, že na to nesmím myslet, že to tím přivolám. :) Řikám si určitě bude zdravy, ale stejně mi pak naskočí „a co když ne“.
Jinak si těhotenství užívám, je to pěkny období, až na únavu nemám žádné negativní příznaky, jen ty obavy mi to trochu kazí, kvůli nim bych raději už byla aspoň v třetím trimestru po všech testech. :)

Jak to máte vy? (jestli se tu už něco takového řešilo, tak se omluvám a popojdu v diskusi zpět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.9.16 15:57

@lenulin85 na to, abych si ji udělala jsem bohužel líná (a manžel by to neocenil), ALE v mrazaku jsem našla poslední domácí tvarohové knedlíky se švestkama, takže už je ohřívám a mám adekvátní náhradu :mrgreen: :dance: já můžu jíst všechno, maso, sladké.. Jen mléko a jogurty moc nedávám, po těch je mi fakt šoufl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
29.9.16 16:07

@Nili ahoj, my jsme se potkaly ve skupince IVF 2016 že? Obavy že screeningů má asi každá z nás, jen někdo je prožívá víc a někdo se tím nenechá až tak moc pohltit. Ja mám taky velikánské obavy. Jdu na screening 6.10. Mám pocit, že ženy po IVF jsou celkově víc citlivé a víc se o své těhotenství bojí (vzhled k tomu, čím si při tom musíme projít). A o maminkach, které už za sebou mají negativní zkušenost s VVV ani nemluvím. Musíme holt doufat a snažit se tím strachem nějak proplout… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí