Jde najít někoho kvalitního na sex?

Anonymní
19.1.23 22:45

Jde najít někoho kvalitního na sex?

Zprvu bych ráda podotkla, že jsem nikdy neměla sex mimo vztah a vždy jsem byla věrná. Manžel mne ale opustil se dvěma malými detmi. Zamiloval se do o dost mladší kolegyně z práce.. Jsem čerstvě po rozvodu. Ale deti jsou opravdu malé a já nemám vubec čas na vztah. A upřímně ani myšlenky. Ta zrada ve mně je, stejně jako ex-pořad ho v hlavě omílám, celkove je to náročné. A do toho všeho mám někdy takovou chuť na sex, ze se asi zblázním. Dokonce jsem se už oprostila od toho, ze to bude s partnerem a věřím, ze bych si to dokazala užit. Už to malém dopadlo s kamarádem, ale zjistila jsem, ze mi nevoní a přestala se s ním vídat. Druhy kamarad, ten by chtěl taky jen sex. Tam to došlo dál, ale nepostavil se mu. Je mu 40 a asi byl tak ve stresu, ze to neslo. Upřímně už nevím, co dělat. Nedělám si iluze, ze lze sehnat někoho na vztah, když mám dvě deti a skoro žádný čas, ale na sex jsem doufala, ze by to šlo, a nic. Jak to mate Vy? Mám se smířit s tím, ze budu sama i po sexuální stránce? Je možné najít kvalitní sex? Nedokážu si ale třeba představit, ze jdu na seznamku a spím s úplným cizincem…Je většina chlapů dobra v sexu, nebo naopak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
19.1.23 22:54

No zkušenost nemám a doufám, že ani nikdy mít nebudu… Ale co někdy dát děti někomu na hlídání a jít si sednout někam do baru, obhlídneš terén, třeba tam narazíš na někoho, kdo bude mít podobný cíl… A pokud ne tak se aspoň trochu odreaguješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.1.23 22:56

Od toho existuje tinder… Jen je potřeba brát to věcně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
19.1.23 22:57

Kolegyně z práce mají taky dvě/jedno dítě a jsou sami a vždy si na sex někoho najdou. Nevím jak, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 23:08

Děkuji za rady a že mne neodsuzujete. Já jsem z toho celkem špatná, pro mne byl sex mimo vztah tabu, ale teď jsem v situaci ve které ani nechápu, jak jsem se do ní dostala. A nějak nevěřím, ze muže aspoň ten sex byt skvělý, když už ne vztah..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.23 23:28

Nevim, z jak velkeho jsi mesta, zkus Tinder nebo nejakou seznamku, najit sex asi nebude problem. Mam takto 2 kamarady s vyhodami (tedy nebyl to uplne zamer, slo mi spise o vztah) a s tim jednim ten prvni sex byl snad muj nejlepsi sex, asi, ze mi na tom moc nezalezelo, byla jsem uplne mimo, proste absolutni soulad ve vsem…

• Citovat
  • Upravit
241
19.1.23 23:39

Ja bych se i hecnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 00:02
@Anonymní píše:
Děkuji za rady a že mne neodsuzujete. Já jsem z toho celkem špatná, pro mne byl sex mimo vztah tabu, ale teď jsem v situaci ve které ani nechápu, jak jsem se do ní dostala. A nějak nevěřím, ze muže aspoň ten sex byt skvělý, když už ne vztah..

V pohodě, já tě chápu a je to asi normální. Sex je přirozená lidská potřeba, stejně jako jídlo. Prožil jsem něco podobného, i když u mě to bylo spíš zklamáním ze vztahu a bolestí z rozchodu. Prostě jsem neměl potřebu se k někomu vázat, ale toužil jsem po tělesné blízkosti. Pro mě jako pro muže to nebylo úplně jednoduché, protože spousta žen se chtěla usazovat a mít rodinu, takže hledaly vztah a ne jen nějaké „povyražení“, byť by se třeba opakovalo. Ale sem tam se někdo našel, občas i vícekrát.
Hlavně asi nelpět přímo na sexu, ale tak trochu i na tom kolem toho. Nějaká ta romantika a i kdyby to nemělo skončit v posteli, tak si aspoň vzájemně pohrát :)

• Citovat
  • Upravit
680
20.1.23 00:17

Tinder, Badoo nebo Amatéři, ale na těch je to snad složitější, než na normální seznamce. Povětšinou chlápci nabízející prachy, protože maj malý péro, nebo pisálci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.1.23 05:13
@lucka456 píše:
No zkušenost nemám a doufám, že ani nikdy mít nebudu… Ale co někdy dát děti někomu na hlídání a jít si sednout někam do baru, obhlídneš terén, třeba tam narazíš na někoho, kdo bude mít podobný cíl… A pokud ne tak se aspoň trochu odreaguješ…

Prvni reakce od nekoho, kdo nemá zkušenost, ma hrabeci rady (zakl: nemam čas, odpoved: sežeň si hlídání) a bež do baru.

Dámo, kolik desítek let jsi se neseznamovala v baru? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
20.1.23 05:18
@FlorenceF Jenkins píše:
Prvni reakce od nekoho, kdo nemá zkušenost, ma hrabeci rady (zakl: nemam čas, odpoved: sežeň si hlídání) a bež do baru.Dámo, kolik desítek let jsi se neseznamovala v baru? :roll:

Brzká vstávačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.1.23 05:19
@Anonymní píše:
Zprvu bych ráda podotkla, že jsem nikdy neměla sex mimo vztah a vždy jsem byla věrná. Manžel mne ale opustil se dvěma malými detmi. Zamiloval se do o dost mladší kolegyně z práce.. Jsem čerstvě po rozvodu. Ale deti jsou opravdu malé a já nemám vubec čas na vztah. A upřímně ani myšlenky. Ta zrada ve mně je, stejně jako ex-pořad ho v hlavě omílám, celkove je to náročné. A do toho všeho mám někdy takovou chuť na sex, ze se asi zblázním. Dokonce jsem se už oprostila od toho, ze to bude s partnerem a věřím, ze bych si to dokazala užit. Už to malém dopadlo s kamarádem, ale zjistila jsem, ze mi nevoní a přestala se s ním vídat. Druhy kamarad, ten by chtěl taky jen sex. Tam to došlo dál, ale nepostavil se mu. Je mu 40 a asi byl tak ve stresu, ze to neslo. Upřímně už nevím, co dělat. Nedělám si iluze, ze lze sehnat někoho na vztah, když mám dvě deti a skoro žádný čas, ale na sex jsem doufala, ze by to šlo, a nic. Jak to mate Vy? Mám se smířit s tím, ze budu sama i po sexuální stránce? Je možné najít kvalitní sex? Nedokážu si ale třeba představit, ze jdu na seznamku a spím s úplným cizincem…Je většina chlapů dobra v sexu, nebo naopak?

Tinder

Každopádne bych explicitne nepsala, že hledám sex. Ozve se ti tuna úchylů a tobe bude akorat zle. Navic ty potrebujes: nekoho na sex, nekoho, kdo ti nebude ubližovat (už teď jsi bolava), nekoho, kdo se ti přizpusobí. Nekoho, kdo ti zvysi sebevedomi, obohati tvuj život.

Ten profil si vyplň seriozne, dej si tam hezké fotky a řikej, ze hledáš kamaráda. Nelez s kazdym hned do postele, pis si, volej si, vklidu se sejdi, spis si snaz užít ten proces, než se soustředit na cíl. Kkty vyřazuj hned a bez milosti, na hodné buď hodná, pristupuj k tomu pozitivne, jako ke hře. Když najdeš do mesice, muzes si gratulovat :dance:

Nejake hlidani asi budes muset mit, primarne bych vytežila bujarého taťku 8)

Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.1.23 05:20
@pohledzdruhestrany píše:
Brzká vstávačka :)

Jsem šla spat v 9 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
20.1.23 05:21
@FlorenceF Jenkins píše:
Jsem šla spat v 9 :lol:

Já po „pracovní“ akci ještě ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.1.23 05:38
@pohledzdruhestrany píše:
Já po „pracovní“ akci ještě ne :)
Šiši, uhaaaaa 8o :zed: :lol: tak dobrou noc. Rada te vidim po delsi dobe ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí