Jde už zkoušet oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
981
18.5.20 11:23

@onajeblond ve Sportisimo se dá zkoušet jak boty tak i oblečení. Byli jsme synovi min. utery kupovat boty a v pohodě. Jen tam mají upozornění že v ponozkach.. a oblečení se může od toho 11 ale tedy záleží na tom daným obchodě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.5.20 11:24

Také potvrzuju, že už jsem zkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
18.5.20 11:25
@Simmcaa píše:
@dagmarkaa tak v patek jeste do karanteny slo. Takze ode dneska uz nejde?

Mam dojem, že by se nemělo dát zpět ten den. Ale nedodrzuje se to, nebo teda někde jo, někde ne. Pokud někdo vrátí zboží z domova, tak by mělo být v karanténě jeden nebo dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
18.5.20 11:28
@Týnka20 píše:
@onajeblond ve Sportisimo se dá zkoušet jak boty tak i oblečení. Byli jsme synovi min. utery kupovat boty a v pohodě. Jen tam mají upozornění že v ponozkach.. a oblečení se může od toho 11 ale tedy záleží na tom daným obchodě.. :think:
šmarja, moc děkuji, jsem tady ted z toho uplně paf, počítám s tím protože fakt už nutně potřebuji vybevaní, kor to budu mít od mamky na narozeniny, vše se mi rozpadá, a nenapadlo by mě, že když se může že někteří budou dělat caviky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
18.5.20 11:31

@onajeblond :andel: jooo asi fakt záleží na tom obchodě. Ale už je to povoleny tak netuším, ale třeba ségra vždycky když si něco koupila tak to pak šla vrátit… :think: protože ji to nesedelo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
18.5.20 11:33
@vokishka píše:
Mam dojem, že by se nemělo dát zpět ten den. Ale nedodrzuje se to, nebo teda někde jo, někde ne. Pokud někdo vrátí zboží z domova, tak by mělo být v karanténě jeden nebo dva dny.

Po zkouseni 24 hod karantena. Ale to byl jeden obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
18.5.20 11:43
@vokishka píše:
Ale to je rozhodnutí toho obchodu.

Ano je, koho jiného by to mělo být rozhodnutí? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
18.5.20 11:44
@chs.jasmin píše:
Ano je, koho jiného by to mělo být rozhodnutí? :-)

Tak zákaz byl vlády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
18.5.20 11:46
@vokishka píše:
Tak zákaz byl vlády.

Ano. Diskuze se rozjela, kdo kde byl a zda bylo dovoleno. Píšu, že FF nebylo dovoleno, ty na to reaguješ, že to je rozhodnutí obchodu, já píšu, že ano :-) trošku mi uniká pointa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová