Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@onajeblond ve Sportisimo se dá zkoušet jak boty tak i oblečení. Byli jsme synovi min. utery kupovat boty a v pohodě. Jen tam mají upozornění že v ponozkach.. a oblečení se může od toho 11 ale tedy záleží na tom daným obchodě.. ![]()
@Simmcaa píše:
@dagmarkaa tak v patek jeste do karanteny slo. Takze ode dneska uz nejde?
Mam dojem, že by se nemělo dát zpět ten den. Ale nedodrzuje se to, nebo teda někde jo, někde ne. Pokud někdo vrátí zboží z domova, tak by mělo být v karanténě jeden nebo dva dny.
@Týnka20 píše:šmarja, moc děkuji, jsem tady ted z toho uplně paf, počítám s tím protože fakt už nutně potřebuji vybevaní, kor to budu mít od mamky na narozeniny, vše se mi rozpadá, a nenapadlo by mě, že když se může že někteří budou dělat caviky.
@onajeblond ve Sportisimo se dá zkoušet jak boty tak i oblečení. Byli jsme synovi min. utery kupovat boty a v pohodě. Jen tam mají upozornění že v ponozkach.. a oblečení se může od toho 11 ale tedy záleží na tom daným obchodě..
@onajeblond
jooo asi fakt záleží na tom obchodě. Ale už je to povoleny tak netuším, ale třeba ségra vždycky když si něco koupila tak to pak šla vrátit…
protože ji to nesedelo. ![]()
@vokishka píše:
Mam dojem, že by se nemělo dát zpět ten den. Ale nedodrzuje se to, nebo teda někde jo, někde ne. Pokud někdo vrátí zboží z domova, tak by mělo být v karanténě jeden nebo dva dny.
Po zkouseni 24 hod karantena. Ale to byl jeden obchod.
@vokishka píše:
Ale to je rozhodnutí toho obchodu.
Ano je, koho jiného by to mělo být rozhodnutí? ![]()
@chs.jasmin píše:
Ano je, koho jiného by to mělo být rozhodnutí?
Tak zákaz byl vlády.
@vokishka píše:
Tak zákaz byl vlády.
Ano. Diskuze se rozjela, kdo kde byl a zda bylo dovoleno. Píšu, že FF nebylo dovoleno, ty na to reaguješ, že to je rozhodnutí obchodu, já píšu, že ano
trošku mi uniká pointa? ![]()