Je mi 17 a jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
26.2.12 23:37

Luci, to je super. Budu držet palce na úterý a pak napiš, jak to dopadlo. :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 23:39

Emimino.cz - Budete první, kdo bude vědět, jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.2.12 23:42
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 23:44

Mám na něco chut :D Takže si jdu pro zmrzku a spát :D DRŽTE MI PALCE V TO ÚTERÝ - VŠICHNI! :D - ano, to je rozkaz! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 06:19
Lucie123456 píše:
Mám na něco chut :D Takže si jdu pro zmrzku a spát :D DRŽTE MI PALCE V TO ÚTERÝ - VŠICHNI! :D - ano, to je rozkaz! :D

Dzžím palce ať ti vše dopadne skvěle :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 20:08

Wendy mi poradila, že to mám mamce říct až budu ve 3tím měsíci, aby mě nemohla poslat na potrat…tak teď nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.2.12 20:12
Lucie123456 píše:
Wendy mi poradila, že to mám mamce říct až budu ve 3tím měsíci, aby mě nemohla poslat na potrat…tak teď nevím..

to jsem plánovala taky, ale drbny byly rychlejší.. jinak na tebe zítra budu myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 20:12
Lucie123456 píše:

To je nejlepší,s tím souhlasím :pankac: Ale pozor aby jí nenapadla adopce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
27.2.12 20:15

Souhlas, ale pozor, aby se to nedozvěděla od někoho jinýho. Ona by asi těžko rozdýchávala, kdyby se to dozvěděla od nějaké dobré duše a ne od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 20:17
Oter píše:
Souhlas, ale pozor, aby se to nedozvěděla od někoho jinýho. Ona by asi těžko rozdýchávala, kdyby se to dozvěděla od nějaké dobré duše a ne od tebe.
:potlesk: Ano ano,lepší od tebe než od jiných
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 20:17

No drbny jsou drbny, ale u mě to ví jen přítel, jeho mamka s taťkou a moje babička, to drbny nejsou :) Nevyprávěla sem to kamarádkám apod :)

Ona mi kdysi říkala, že by mě na potrat neposlala, ale přece jen sem nebyla „v tom“ :) Ale adopci mamka nesnáší..Resp. nechtěla by, abych někde byla a aby bůh ví kde vyrůstalo moje miminko :)
Tak já to nechám na ten 3tí měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 20:19
Lucie123456 píše:
No drbny jsou drbny, ale u mě to ví jen přítel, jeho mamka s taťkou a moje babička, to drbny nejsou :) Nevyprávěla sem to kamarádkám apod :)Ona mi kdysi říkala, že by mě na potrat neposlala, ale přece jen sem nebyla „v tom“ :) Ale adopci mamka nesnáší..Resp. nechtěla by, abych někde byla a aby bůh ví kde vyrůstalo moje miminko :)
Tak já to nechám na ten 3tí měsíc :)

Tak uvidíš jak to dopadne,ale určitě napiš!! A držim palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
27.2.12 20:20

A ve škole jsi to neřekla, když ses ptala na ten individuál nebo nepotkává tě někdo třeba u doktora? Ono nikdy nevíš… Ale jestli máš jistotu, že se to nedozví, dokud jí to sama neřekneš, tak bych taky určitě počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 20:25

Já mám gynekologa jinde, než kde bydlím..Stěhovali jsme se, ale já k jinýmu doktorovi nechtěla, konečně jsem si zvykla na tohodle, nechci to zase měnit :)
A ve škole jsem se ptala na individuál jakoby kvůli kamarádce ( moje kamarádka je ve 3.tím ročníku a je v 8mým měsíci) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
27.2.12 20:39
Lucie123456 píše:
Já mám gynekologa jinde, než kde bydlím..Stěhovali jsme se, ale já k jinýmu doktorovi nechtěla, konečně jsem si zvykla na tohodle, nechci to zase měnit :)
A ve škole jsem se ptala na individuál jakoby kvůli kamarádce ( moje kamarádka je ve 3.tím ročníku a je v 8mým měsíci) :)

tak to pak jo :palec: Každopádně dej vědět, kdy jí to řekneš atd. A samozřejmě přeju, abys všechno zvládla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí