Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luci, to je super. Budu držet palce na úterý a pak napiš, jak to dopadlo.
![]()
Mám na něco chut
Takže si jdu pro zmrzku a spát
DRŽTE MI PALCE V TO ÚTERÝ - VŠICHNI!
- ano, to je rozkaz! ![]()
Lucie123456 píše:
Mám na něco chutTakže si jdu pro zmrzku a spát
DRŽTE MI PALCE V TO ÚTERÝ - VŠICHNI!
- ano, to je rozkaz!
Dzžím palce ať ti vše dopadne skvěle
![]()
Wendy mi poradila, že to mám mamce říct až budu ve 3tím měsíci, aby mě nemohla poslat na potrat…tak teď nevím..
Lucie123456 píše:
Wendy mi poradila, že to mám mamce říct až budu ve 3tím měsíci, aby mě nemohla poslat na potrat…tak teď nevím..
to jsem plánovala taky, ale drbny byly rychlejší.. jinak na tebe zítra budu myslet ![]()
Lucie123456 píše:
To je nejlepší,s tím souhlasím
Ale pozor aby jí nenapadla adopce ![]()
Souhlas, ale pozor, aby se to nedozvěděla od někoho jinýho. Ona by asi těžko rozdýchávala, kdyby se to dozvěděla od nějaké dobré duše a ne od tebe.
Oter píše:
Souhlas, ale pozor, aby se to nedozvěděla od někoho jinýho. Ona by asi těžko rozdýchávala, kdyby se to dozvěděla od nějaké dobré duše a ne od tebe.
No drbny jsou drbny, ale u mě to ví jen přítel, jeho mamka s taťkou a moje babička, to drbny nejsou
Nevyprávěla sem to kamarádkám apod ![]()
Ona mi kdysi říkala, že by mě na potrat neposlala, ale přece jen sem nebyla „v tom“
Ale adopci mamka nesnáší..Resp. nechtěla by, abych někde byla a aby bůh ví kde vyrůstalo moje miminko ![]()
Tak já to nechám na ten 3tí měsíc ![]()
Lucie123456 píše:
No drbny jsou drbny, ale u mě to ví jen přítel, jeho mamka s taťkou a moje babička, to drbny nejsouNevyprávěla sem to kamarádkám apod
Ona mi kdysi říkala, že by mě na potrat neposlala, ale přece jen sem nebyla „v tom“
Ale adopci mamka nesnáší..Resp. nechtěla by, abych někde byla a aby bůh ví kde vyrůstalo moje miminko
Tak já to nechám na ten 3tí měsíc
Tak uvidíš jak to dopadne,ale určitě napiš!! A držim palečky ![]()
A ve škole jsi to neřekla, když ses ptala na ten individuál nebo nepotkává tě někdo třeba u doktora? Ono nikdy nevíš… Ale jestli máš jistotu, že se to nedozví, dokud jí to sama neřekneš, tak bych taky určitě počkala.
Já mám gynekologa jinde, než kde bydlím..Stěhovali jsme se, ale já k jinýmu doktorovi nechtěla, konečně jsem si zvykla na tohodle, nechci to zase měnit ![]()
A ve škole jsem se ptala na individuál jakoby kvůli kamarádce ( moje kamarádka je ve 3.tím ročníku a je v 8mým měsíci) ![]()
Lucie123456 píše:
Já mám gynekologa jinde, než kde bydlím..Stěhovali jsme se, ale já k jinýmu doktorovi nechtěla, konečně jsem si zvykla na tohodle, nechci to zase měnit
A ve škole jsem se ptala na individuál jakoby kvůli kamarádce ( moje kamarádka je ve 3.tím ročníku a je v 8mým měsíci)
tak to pak jo
Každopádně dej vědět, kdy jí to řekneš atd. A samozřejmě přeju, abys všechno zvládla ![]()