Je mi 17 a jsem těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.2.12 21:59

Buďte v klidu, bulela jsem taky :D Teď budu mít hodně lítání s přítelem ohledně bytu apod, ale nebojte holky moje, budu průběžně informovat :)
Btw co myslíte, byt nebo malý domeček ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.12 22:07

Záleží na možnostech a financích. Za mě určitě malý domeček se zahrádkou.
Ale záleží co chcete vy dva a kde se budete líp cítit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.2.12 22:31
Tamtama píše:
pandora píše:
Tvoje mamka je fakt máma s velkym M. Gratuluju a přeju krásné zdravé mimčo :kytka: Tak mě to tak dojalo že se mi chce až bulet ach jo ty těhu hormony
mě to dojalo a bulím =) jinak Luci že mamku pozdravuju, zachovala se parádně :palec:

Já sem taky jak želva a to ještě nemám dočteno…vše,co jsem chtěla napsat,jste napsali Lucce taky,jsem ráda,že jsem na tom názorově s většinou tady v té diskuzi…tím,že jste psali vesměs to stejné,jste Lucku ujišťovali,že tohle má teď udělat a že to bere zodpovědně… :palec: :palec: :palec: :palec: …a teď jdu číst dál a řvát samozřejmě taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
28.2.12 22:38
Lucie123456 píše:
Buďte v klidu, bulela jsem taky :D Teď budu mít hodně lítání s přítelem ohledně bytu apod, ale nebojte holky moje, budu průběžně informovat :)
Btw co myslíte, byt nebo malý domeček ? :)

Ať to bude cokoli,bude to vaše hnízdečko lásky a rodinného štěstí:-) Vyberte si to,co Vám padne do oka oběma…my,když vybírali byt,tak jsme se řídili intuicí a teď jsme šťastní:-)

Samozřejmě jsou důležité fin. možnosti . Baráček si opravuješ dá se říct sama,u bytu se na to skládá víc lidí…ale ta zahrádka taky není špatná…hlavně máte přecijen omezené časové možnosti,tak bych i popřemýšlela kolik toho budete potřebovat v bytečkuúna baráčku udělat a jak to budete stíhat,abys nebyla kvůli miminku ve stresu… :nevim: :nevim: :nevim:
a kdypak máš vlastně termín???…pochlub se,maminko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
28.2.12 23:04

Připojuji se k maminám. :hug:
Přeji krásné kulaté bříško a pak zdravý malý uzlík v náručí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
28.2.12 23:05

Luci mamka je fakt super :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
Tak si pěkně užívej a držíme pěstičky ať jde všechno jak na drátkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
29.2.12 07:41

Co se týče bytu nebo domečku - záleží na finančních možnostech, ale uvědomte si, že do baráku je potřeba pravidelně a průběžně investovat, jinak vám jednou spadne na hlavu..
My třeba máme byt a to zázemí pro děti máme taky - dvůr, pískoviště, bydlí tu jen pár rodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
29.2.12 07:42
Lucie123456 píše:
Btw co myslíte, byt nebo malý domeček ? :)

Já bych ti doporučovala malý domeček, my si koupili byt 2+1 a teď litujeme a chceme stavět =) jestli by jste uvažovali o malém domečku tak jeden z nejlevnějších je Čiko, možná se to píše Chico nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.12 12:46
Lucie123456 píše:
Děkuju moc za reakce :) Nevidím nic s růžovýma brýlema, ale tohle mi vyšlo :) Resp. přítel se začal těšit, hladí mi tu malou fazolku, co mi roste v bříšku a i si s ní povídá a dokonce mě i požádal o ruku, blázen můj :)
Co se týče školy, jak už jsem psala, budu do ní chodit, dokud budu moct :) A individual mi opravdu nedaji, takze holt mě čeká přerušení školy - miminko - a pokračování. Určitě si školu dodělám, jelikož nejsem pako. Navíc na základce to bylo hrozný, byla sem ráda za 4ky..A teď jsem měla na vysvědčení dvě 2 :) Ale určitě nedám škole přednost před miminkem, říkám si, že škola počká miminko ne a dát ho pryč bych nedokázala. Holt se stala nehoda a musíme nést následky, navíc když sme se o těhotenství s přítelem bavili (to jsem ještě zdaleka nebyla těhotná) tak jsem mu okamžitě řekla, že potrat a „odložení“ dítěte nepřichází v úvahu..Nedokázala bych to..Navíc přece jen bude v tom prckovi půlka mě a půlka přítele..:) A pokud bude po tatínkovi, tak bude krásný :).
To, že jsem napsala, že se stala nehoda, nemyslím nějak zle, sice to byla nehoda, ale v dobrém. Chtěla jsem miminko hned po škole, tak to holt přišlo dřív, to se nějak zmákne. Byli sme si s přítelem zablbnout s malým bráškou v aquaparku, to bylo samý Ondrášku pojď, půjdeme na tobogán a Ondrášku nemáš hlad? Zajdeme si na oběd? :) … prostě jsem ho hned viděla jinýma očima..Těma, který vidí, že bude skvělej tatínek :). Moc se na to malé těším, chápu, že to budou starosti..že budu pořád unavená, že se to malý v noci bude budit hladem..že se nevyspíme..a ikdyž z tohodle všeho budeme asi oba na prášky, přece jen to bude krásné .. Budeme mít přece malinkýho človíčka, který bude jen náš. :srdce:Co se týče mamky..No…Jak bych začla…Asi tak, že přítelová mamka to ví a moc nadšená z toho není…Přece jen její 24letej syn čeká dítě se 17kou..Ale snad se za chvíli taky začne těšit na svoje první vnoučátko..:) A moje mamka..Neodhodlala jsem se jí to ještě říct..Mám strach ale taky vím, že jí to prostě říct musím..A řeknu..Máme to v plánu na úterý, až přijede přítel ke mě.. Mám z toho takový bobky, že sme si s přítelem i sestavili řeč :D Já jen řeknu, mamí-musíme s tebou mluvit..A přítel to dokončí..Je moc hodnej, protože já bych jí to asi nedokázala všechno říct někde u čaje.. :,( Tak mi baby držte v úterý odpoledne palce, budu to moc potřebovat :)
Jinak moje babička už to ví a moc se těší, bála se, že se pravnoučátek nedožije :) Upekla nám i dort, kde je moje a přítele jméno a pod tím „GRATULUJI“ :) Bohužel pro přítele, sem ho celej snědla :D Dobré je, že moje chutě svedu na fazolku :D
Jsem strašně šťastná :) A jsem vděčná jedné dušičce z toho fóra..:) Moc mi pomohla..:) Už sme i vybírali kočárek :) Zvítězil černo bílý s kytičkama :) Bála jsem se ceny, protože mamka kupovala kočárek za 9 000 .. tento krásný, co jsem s pomocí dobré dušičky vybrala stojí max. 2 500 (teď přesně nevím, jsem u přítele v pelechu s jeho notebookem a ten kočárek mám uložený doma na svým notebooku ) :) kočárek bude zatím schovaný u babičky - znáte to, neměj doma kočárek, dokud tam není mimí :)
Doufám, že ze mě bude jednou ta mladá, sexy mamka :D
Ještě jednou děkuji za reakce, zase se tu ukážu :-*

Tak gratuluju k miminku :-) Taky mi je 17 a taky budeme mít s přítelem mimčo :-) Anonym jsem kvůli známým tady na e-miminu, nemusí hned všechno vědět :-P Chtěla jsem se zeptat, kde jsi našla tak levný kočárek? Já jsem všude viděla jen 5000+ :-D

• Citovat
  • Upravit
1917
2.12.12 13:58

Ahojky jak se daří a co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
2.12.12 14:28
@Anonymní píše:
Tak gratuluju k miminku :-) Taky mi je 17 a taky budeme mít s přítelem mimčo :-) Anonym jsem kvůli známým tady na e-miminu, nemusí hned všechno vědět :-P Chtěla jsem se zeptat, kde jsi našla tak levný kočárek? Já jsem všude viděla jen 5000+ :-D

Taky gratuluju.Zkus nějaký bazárek…

• Citovat
  • Upravit
2.12.12 15:27

Já sehnala v nebíčku za 2800.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
2.12.12 19:54

škola a mimi

Ahoj, tak jsem taky pročetla celou diskuzi a v prvé řadě gratuluji. :)
Jsi super, že si ve svém věku s nedodělanou školou dítko necháš.. :palec:
A hlavně žádné stresy.. já jsem se hlavně kvůli škole v těhotenství ani nezastavila, vydechla jsem si až 2 dny před termínem a teď toho lituji.. Hlavně mysli na mimčo. Jinak školu i s dítětem zvládneš, tomu věřím. Mám zkušenost, že učitelé jsou vstřícní.. já jsem s mimčem na prezenčním studiu (chybí mi rok, škoda prodlužovat) a učitelé mi odpustili i docházku (bo 60 km s malou nemůžu jezdit každý den) a když nemám hlídání je se mnou malá i ve škole a nikdo s tím nemá žádný problém. Hlavně aby vám to s přítelem klapalo a budoucí tchýně určitě změkne..
Hodně štěstí.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.12.12 11:48

Jé, to je úplně super, mě je teď 18 a mám 9 měsíční smrádě :)je úplně zlatej teda, nepláče, o zoubkách ani nevím, je hrozně hodnej, ale jsou dny, kdy bych nejradši vylítla z kůže, ale všechno se dá zvládnout :). Už se těším na nějaký druhý :) Jo a s tou tchýní - moje taky ze začátku nebyla nadšená, i když jsme stejně starý ( o to možná hůř), tak ted je z něj úplně hotová, furt mu něco vozí ( i když já se s ní moc nesnesu :) ) a má ho moc ráda, takže toho bych se nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.16 10:04

Ahojky, také mám podobný problém, je mi 17 a jsem těhotná bydlím s přitelem oba chodíme do práce. Všichni už to vědí sice z toho nebyly moc překvapený ale dopadlo to dobře, miminko si necháváme. Ale nevím jak to teďka mám udělat, po4tád zvracim jsem unavená a otýkají mi nohy v práci se to nedá vydžet a nevím jestli by mi ginekolog napsat marodku? Prosim má s tím někdo zkušenost? A ještě jedna otazka, až porodím budu brát mate4tskou já a nebo moje mamka? Děkuji za pomoc :( ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí