Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Buďte v klidu, bulela jsem taky
Teď budu mít hodně lítání s přítelem ohledně bytu apod, ale nebojte holky moje, budu průběžně informovat ![]()
Btw co myslíte, byt nebo malý domeček ? ![]()
Záleží na možnostech a financích. Za mě určitě malý domeček se zahrádkou.
Ale záleží co chcete vy dva a kde se budete líp cítit. ![]()
Tamtama píše:pandora píše:mě to dojalo a bulím =) jinak Luci že mamku pozdravuju, zachovala se parádně
Tvoje mamka je fakt máma s velkym M. Gratuluju a přeju krásné zdravé mimčoTak mě to tak dojalo že se mi chce až bulet ach jo ty těhu hormony
Já sem taky jak želva a to ještě nemám dočteno…vše,co jsem chtěla napsat,jste napsali Lucce taky,jsem ráda,že jsem na tom názorově s většinou tady v té diskuzi…tím,že jste psali vesměs to stejné,jste Lucku ujišťovali,že tohle má teď udělat a že to bere zodpovědně…
…a teď jdu číst dál a řvát samozřejmě taky…
Lucie123456 píše:
Buďte v klidu, bulela jsem takyTeď budu mít hodně lítání s přítelem ohledně bytu apod, ale nebojte holky moje, budu průběžně informovat
Btw co myslíte, byt nebo malý domeček ?
Ať to bude cokoli,bude to vaše hnízdečko lásky a rodinného štěstí:-) Vyberte si to,co Vám padne do oka oběma…my,když vybírali byt,tak jsme se řídili intuicí a teď jsme šťastní:-)
Samozřejmě jsou důležité fin. možnosti . Baráček si opravuješ dá se říct sama,u bytu se na to skládá víc lidí…ale ta zahrádka taky není špatná…hlavně máte přecijen omezené časové možnosti,tak bych i popřemýšlela kolik toho budete potřebovat v bytečkuúna baráčku udělat a jak to budete stíhat,abys nebyla kvůli miminku ve stresu…
![]()
a kdypak máš vlastně termín???…pochlub se,maminko:-)
Připojuji se k maminám. ![]()
Přeji krásné kulaté bříško a pak zdravý malý uzlík v náručí. ![]()
Luci mamka je fakt super
![]()
Tak si pěkně užívej a držíme pěstičky ať jde všechno jak na drátkách
Co se týče bytu nebo domečku - záleží na finančních možnostech, ale uvědomte si, že do baráku je potřeba pravidelně a průběžně investovat, jinak vám jednou spadne na hlavu..
My třeba máme byt a to zázemí pro děti máme taky - dvůr, pískoviště, bydlí tu jen pár rodin.
Lucie123456 píše:
Buďte v klidu, bulela jsem takyTeď budu mít hodně lítání s přítelem ohledně bytu apod, ale nebojte holky moje, budu průběžně informovat
Btw co myslíte, byt nebo malý domeček ?
Já bych ti doporučovala malý domeček, my si koupili byt 2+1 a teď litujeme a chceme stavět =) jestli by jste uvažovali o malém domečku tak jeden z nejlevnějších je Čiko, možná se to píše Chico nevím
Lucie123456 píše:
Děkuju moc za reakceNevidím nic s růžovýma brýlema, ale tohle mi vyšlo
Resp. přítel se začal těšit, hladí mi tu malou fazolku, co mi roste v bříšku a i si s ní povídá a dokonce mě i požádal o ruku, blázen můj
Co se týče školy, jak už jsem psala, budu do ní chodit, dokud budu moctA individual mi opravdu nedaji, takze holt mě čeká přerušení školy - miminko - a pokračování. Určitě si školu dodělám, jelikož nejsem pako. Navíc na základce to bylo hrozný, byla sem ráda za 4ky..A teď jsem měla na vysvědčení dvě 2
Ale určitě nedám škole přednost před miminkem, říkám si, že škola počká miminko ne a dát ho pryč bych nedokázala. Holt se stala nehoda a musíme nést následky, navíc když sme se o těhotenství s přítelem bavili (to jsem ještě zdaleka nebyla těhotná) tak jsem mu okamžitě řekla, že potrat a „odložení“ dítěte nepřichází v úvahu..Nedokázala bych to..Navíc přece jen bude v tom prckovi půlka mě a půlka přítele..:) A pokud bude po tatínkovi, tak bude krásný
.
To, že jsem napsala, že se stala nehoda, nemyslím nějak zle, sice to byla nehoda, ale v dobrém. Chtěla jsem miminko hned po škole, tak to holt přišlo dřív, to se nějak zmákne. Byli sme si s přítelem zablbnout s malým bráškou v aquaparku, to bylo samý Ondrášku pojď, půjdeme na tobogán a Ondrášku nemáš hlad? Zajdeme si na oběd?… prostě jsem ho hned viděla jinýma očima..Těma, který vidí, že bude skvělej tatínek
. Moc se na to malé těším, chápu, že to budou starosti..že budu pořád unavená, že se to malý v noci bude budit hladem..že se nevyspíme..a ikdyž z tohodle všeho budeme asi oba na prášky, přece jen to bude krásné .. Budeme mít přece malinkýho človíčka, který bude jen náš.
Co se týče mamky..No…Jak bych začla…Asi tak, že přítelová mamka to ví a moc nadšená z toho není…Přece jen její 24letej syn čeká dítě se 17kou..Ale snad se za chvíli taky začne těšit na svoje první vnoučátko..:) A moje mamka..Neodhodlala jsem se jí to ještě říct..Mám strach ale taky vím, že jí to prostě říct musím..A řeknu..Máme to v plánu na úterý, až přijede přítel ke mě.. Mám z toho takový bobky, že sme si s přítelem i sestavili řeč
Já jen řeknu, mamí-musíme s tebou mluvit..A přítel to dokončí..Je moc hodnej, protože já bych jí to asi nedokázala všechno říct někde u čaje..
Tak mi baby držte v úterý odpoledne palce, budu to moc potřebovat
Jinak moje babička už to ví a moc se těší, bála se, že se pravnoučátek nedožijeUpekla nám i dort, kde je moje a přítele jméno a pod tím „GRATULUJI“
Bohužel pro přítele, sem ho celej snědla
Dobré je, že moje chutě svedu na fazolku
Jsem strašně šťastnáA jsem vděčná jedné dušičce z toho fóra..:) Moc mi pomohla..:) Už sme i vybírali kočárek
Zvítězil černo bílý s kytičkama
Bála jsem se ceny, protože mamka kupovala kočárek za 9 000 .. tento krásný, co jsem s pomocí dobré dušičky vybrala stojí max. 2 500 (teď přesně nevím, jsem u přítele v pelechu s jeho notebookem a ten kočárek mám uložený doma na svým notebooku )
kočárek bude zatím schovaný u babičky - znáte to, neměj doma kočárek, dokud tam není mimí
Doufám, že ze mě bude jednou ta mladá, sexy mamka
Ještě jednou děkuji za reakce, zase se tu ukážu
Tak gratuluju k miminku
Taky mi je 17 a taky budeme mít s přítelem mimčo
Anonym jsem kvůli známým tady na e-miminu, nemusí hned všechno vědět
Chtěla jsem se zeptat, kde jsi našla tak levný kočárek? Já jsem všude viděla jen 5000+ ![]()
@Anonymní píše:
Tak gratuluju k miminkuTaky mi je 17 a taky budeme mít s přítelem mimčo
Anonym jsem kvůli známým tady na e-miminu, nemusí hned všechno vědět
Chtěla jsem se zeptat, kde jsi našla tak levný kočárek? Já jsem všude viděla jen 5000+
Taky gratuluju.Zkus nějaký bazárek…
Ahoj, tak jsem taky pročetla celou diskuzi a v prvé řadě gratuluji. ![]()
Jsi super, že si ve svém věku s nedodělanou školou dítko necháš.. ![]()
A hlavně žádné stresy.. já jsem se hlavně kvůli škole v těhotenství ani nezastavila, vydechla jsem si až 2 dny před termínem a teď toho lituji.. Hlavně mysli na mimčo. Jinak školu i s dítětem zvládneš, tomu věřím. Mám zkušenost, že učitelé jsou vstřícní.. já jsem s mimčem na prezenčním studiu (chybí mi rok, škoda prodlužovat) a učitelé mi odpustili i docházku (bo 60 km s malou nemůžu jezdit každý den) a když nemám hlídání je se mnou malá i ve škole a nikdo s tím nemá žádný problém. Hlavně aby vám to s přítelem klapalo a budoucí tchýně určitě změkne..
Hodně štěstí.. ![]()
Jé, to je úplně super, mě je teď 18 a mám 9 měsíční smrádě
je úplně zlatej teda, nepláče, o zoubkách ani nevím, je hrozně hodnej, ale jsou dny, kdy bych nejradši vylítla z kůže, ale všechno se dá zvládnout
. Už se těším na nějaký druhý
Jo a s tou tchýní - moje taky ze začátku nebyla nadšená, i když jsme stejně starý ( o to možná hůř), tak ted je z něj úplně hotová, furt mu něco vozí ( i když já se s ní moc nesnesu
) a má ho moc ráda, takže toho bych se nebála ![]()
Ahojky, také mám podobný problém, je mi 17 a jsem těhotná bydlím s přitelem oba chodíme do práce. Všichni už to vědí sice z toho nebyly moc překvapený ale dopadlo to dobře, miminko si necháváme. Ale nevím jak to teďka mám udělat, po4tád zvracim jsem unavená a otýkají mi nohy v práci se to nedá vydžet a nevím jestli by mi ginekolog napsat marodku? Prosim má s tím někdo zkušenost? A ještě jedna otazka, až porodím budu brát mate4tskou já a nebo moje mamka? Děkuji za pomoc
![]()