Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuju moc ![]()
Ještě mám dotaz..Kamarádka se mě dneska ptala jak je to s plodnýma dnama .. ja o tom nic nevím a nevyznám se v tom ani přes net ![]()
Poslední menstruaci měla 17.2.2012 - 22,23.2.2012. a dostala jí po 2 mšsících - brala prášky 2 měsíce v kuse…Víte někdo něco o tom?
![]()
Ahoj. Nepročítala jsem celou diskuzi, tak nevím jestli jsi už něco vyřešila. Já kdybych byla na tvém místě, tak bych se poradila s mámou, je to taky přece ženská a pochopí, že se to mohlo stát. Taky jsem nechtěně otěhotněla a taky jsme každý bydleli u rodičů. Přítel z toho byl cca 5 měsíců na prášky, ale koupil byt, celý jsme si ho stihli zrekonstuovat a jak se rychle odmamánkoval =) jen musíš zatlačit a uvidíš, jak pak bude šťastný =) teda pokud si to malé necháte. Který jsi týden?
Lucie123456 píše:
Wendy mi poradila, že to mám mamce říct až budu ve 3tím měsíci, aby mě nemohla poslat na potrat…tak teď nevím..
Tak jsem četla celou diskuzi a myslím si, že bys to mamince měla říct zítra tak, jak ste se s přítelem domluvili.
Je to vůči ni dost nefér, když přítelovi rodiče to ví a ona by se to měla dozvědět až se zpožděním. Přece jen je to tvoje máma, které bys měla důvěřovat. Nadšená asi nebude, ale pokud je taková, jak si psala ve svých příspěvcích na potrat tě nepošle. Časem si zvykne a bude se na miminko těšit s tebou. No a jinak tvoje babička ti jistě bude také velkou oporou a jistě tě nedá. Babičky vždy stojí za vnoučaty a domlouvají dětem, když je nejhůř. Neboj vše dobře dopadne. ![]()
Přeji hezké prožití těhotenství a vše dobré. ![]()
Ahojda, moc Ti držím, palce a souhlasím s Luciperkou, řekla bych to mamince hned zítra. Mohla by se opravdu cítit špatně, když by se dozvěděla, že to ví jako „poslední“ a mohlo by jí mrzet, že k ní takovou důvěru nemáš ![]()
Luci,souhlasím s Luciperkou a dalšími,mymině by si to měla říct tak jak jste původně plánovali,bo čert nikdy nespí,a hlavně si myslím že si to jako tvoje mamka nezaslouží,aby se vše dozvěděla jako poslední,ještě si nakonec může všimnout že jsi nemestruovala,přijde náhodné nachlazení atd.,těch věcí je spousta co se můžou vyvrbit.Už se stalo nejsi ani první ani posslední a pokud máte s přítelemjasno tak jí to určo řekněte co nejdřív ![]()
Tak sme to mamce řekli a asi půl hodiny se smála a říkala nám věty typu " Joo, ten byl dobrej…Nedělejte si ze mě srandu…Tohle není vtipný…O tomhle se nevtipkuje.." .. Nevěřila nám, tak sme šli do pokoje..Neuběhlo snad ani 10 vteřin a vtrhla za náma..Začala na mě řvát, ať ani nemyslím na potrat, že by mě zabila..A ať ani nemyslím na adopci..Že sme paka, že nemám dodělanou školu..Že nemám měsíční příjem..Že nesouhlasí s tím, aby přítel viděl miminko jen 3× týdně, když ke mě přijede..apod..Tak sme jí vysvětlili, že potrat i adopci sme zamítli hned. Že si hledáme byt, že se to prostě jednou stalo a budeme se starat oba..Že budu studovat dokud budu moct a pak si školu hned dodělám..a tak nějak všechno sme jí prostě vysvětlili..
Nadšená nebyla…Ale asi tak za 3 hoďky mi přinesla dudlík, ať si ho dám na klíče..:D Holky, jsem šťastná !
Budu maminka s milujícím přítelem, budu se vdávat, děťátko bude mít skvělou babičku a všechno bude super..:) Teď jen aby fazolka byla zdravá…
Luci jsi fakt šikulka =) a máš super mámu =) je dobře, že jste jí to řekli dneska, alespoň máš klídek a nemusíš se zbytečně nervovat a stresovat. Už si to prostě jen užívej, protože to uteče jako voda =)
Tvoje mamka je fakt máma s velkym M. Gratuluju a přeju krásné zdravé mimčo
Tak mě to tak dojalo že se mi chce až bulet ach jo ty těhu hormony
Tak to moc a moc gratuluju. A ty si považuj, že máš takovouhle mámu
Jinak samozřejmě přeju, ať všechno proběhne dál tak, abys byla šťastná a spokojená a malé zdravé. ![]()
pandora píše:
Tvoje mamka je fakt máma s velkym M. Gratuluju a přeju krásné zdravé mimčoTak mě to tak dojalo že se mi chce až bulet ach jo ty těhu hormony
mě to dojalo a bulím =) jinak Luci že mamku pozdravuju, zachovala se parádně ![]()
No krása
Máš vážně skvělou mamku(babču) Přeji vám moooc štěstí do budoucna
![]()
Lucie123456 píše:
Tak sme to mamce řekli a asi půl hodiny se smála a říkala nám věty typu " Joo, ten byl dobrej…Nedělejte si ze mě srandu…Tohle není vtipný…O tomhle se nevtipkuje.." .. Nevěřila nám, tak sme šli do pokoje..Neuběhlo snad ani 10 vteřin a vtrhla za náma..Začala na mě řvát, ať ani nemyslím na potrat, že by mě zabila..A ať ani nemyslím na adopci..Že sme paka, že nemám dodělanou školu..Že nemám měsíční příjem..Že nesouhlasí s tím, aby přítel viděl miminko jen 3× týdně, když ke mě přijede..apod..Tak sme jí vysvětlili, že potrat i adopci sme zamítli hned. Že si hledáme byt, že se to prostě jednou stalo a budeme se starat oba..Že budu studovat dokud budu moct a pak si školu hned dodělám..a tak nějak všechno sme jí prostě vysvětlili..
Nadšená nebyla…Ale asi tak za 3 hoďky mi přinesla dudlík, ať si ho dám na klíče..:D Holky, jsem šťastná !Budu maminka s milujícím přítelem, budu se vdávat, děťátko bude mít skvělou babičku a všechno bude super..:) Teď jen aby fazolka byla zdravá…
Jsem ráda, že to tak dopadlo, věděla jsem z tvého vyprávění, že tě maminka nedá, že tě podrží a bude stát při tobě. Je to přece tvoje maminka ty si její i když už teď velká ale pro ni stále ještě malá holčička. ![]()
Přeji ti moc krásné období těhulkování, šťastnou rodinku a z maminky bude skvělá babička. ![]()