Je možná návštěva v léčebně?

Anonymní
3.2.12 12:12

Je možná návštěva v léčebně?

Chtěla bych se zeptat zda je možná návštěva v psychiatrické léčebně (Kosmonosy)? Včera jsem se dozvěděla že je tam kamarád, šel tam dobrovolně místo vězení.
Nebo alespoň nějaká možnost jak se s ním spojit, třeba dopis…?

Děkuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21902
3.2.12 12:16

Jiste ze jsou mozne navstevy.Zalezi ale na tom,na kterem oddeleni je umisten.Jsou oddeleni uzavrena,kdy naprosta izolace je soucasti lecby napr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.2.12 12:18

Zavolala bych tam a poptala se zda je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.12 12:19

Sexuologické oddělení- tam je.

• Citovat
  • Upravit
5077
3.2.12 12:20

Pokud je na psychiatrii, tak ti ani nesmí říct, že tam je. Spíš se podívej na jejich stránky a jaké mají návštěvní hodiny atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
3.2.12 12:23

Podivej,zvedni telefon a zavolej tam,presnou informaci ti tady nikdo asi neda.Vzhledem k tomu,ze nejsi rodinny prislusnik,ale jedna se pouze o kamarada,treba navsteva mozna nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.2.12 12:23

Tak si zavolej přímo na to oddělení a zeptej se na možnost návštěvy a kdy mají návštěvní hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.12 12:24

Já právě na jejich stránkách nic nenašla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5173
3.2.12 12:31
Anonymní píše:
Já právě na jejich stránkách nic nenašla :nevim:

zavolej si tam informuj je že víš že tam pan a pan je a jestli ho mlžeš přijít navštívit a kdy je návštěvní doba ..jinak v PL návštěvy jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.12 12:33

Byla jsem za kamarádkou v kroměříži, byla tam zavřená asi 3 týdny na detoxu. zavolala jsem tam, zeptala se jestli můžu přijet, řekli že jo a kdy. tam jsem se musela legitimovat občankou, zapisovali si to. Bylo to celkem psycho, ale byla ráda, že za ní někdo přijel jí povzbudit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.12 12:34
Anonymní píše:
Byla jsem za kamarádkou v kroměříži, byla tam zavřená asi 3 týdny na detoxu. zavolala jsem tam, zeptala se jestli můžu přijet, řekli že jo a kdy. tam jsem se musela legitimovat občankou, zapisovali si to. Bylo to celkem psycho, ale byla ráda, že za ní někdo přijel jí povzbudit.

Jo a ještě když jsem tam volala, tak mi jí přepojili k telefonu, nachvilinku

• Citovat
  • Upravit
4780
3.2.12 12:46

Já myslím že i na uzavřené ooddělení se smí, záleží na tom s čím tam ten člověk je. Kámoška byla normálně za manželem na uzavřeným oddělení v Brně v Černovicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.2.12 12:51
Anonymní píše:
Sexuologické oddělení- tam je.

Pusti Te tam, ale pouze o navstevnich hodinach, takze tam zavolej a zeptej se, kdy je maji. Sebou obcanku, vyzaduji ji, aby mohli zapsat jmeno a adresu navstevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.12 13:45

záleží na režimu, např. první dny na detoxu nejsou návštěvy možné, po pokusu o sebevraždu taky pár dní ne

• Citovat
  • Upravit
1332
3.2.12 14:06

AHOJ,JESTLI JE NA UZAVŘENÉM ODDĚLENÍ A MÁ TO SOUDNĚ ,TAK BYCH ŘEKLA,ŽE TAM NÁVŠTĚVY NEMÁ.tEDA ZATÍM ,POTOM PO NĚJAKÉ DOBĚ URČITĚ BUDE ALE TED JE TO ASI BRZO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová