Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jiste ze jsou mozne navstevy.Zalezi ale na tom,na kterem oddeleni je umisten.Jsou oddeleni uzavrena,kdy naprosta izolace je soucasti lecby napr.
Pokud je na psychiatrii, tak ti ani nesmí říct, že tam je. Spíš se podívej na jejich stránky a jaké mají návštěvní hodiny atd.
Podivej,zvedni telefon a zavolej tam,presnou informaci ti tady nikdo asi neda.Vzhledem k tomu,ze nejsi rodinny prislusnik,ale jedna se pouze o kamarada,treba navsteva mozna nebude.
Tak si zavolej přímo na to oddělení a zeptej se na možnost návštěvy a kdy mají návštěvní hodiny.
Anonymní píše:
Já právě na jejich stránkách nic nenašla
zavolej si tam informuj je že víš že tam pan a pan je a jestli ho mlžeš přijít navštívit a kdy je návštěvní doba ..jinak v PL návštěvy jsou
Byla jsem za kamarádkou v kroměříži, byla tam zavřená asi 3 týdny na detoxu. zavolala jsem tam, zeptala se jestli můžu přijet, řekli že jo a kdy. tam jsem se musela legitimovat občankou, zapisovali si to. Bylo to celkem psycho, ale byla ráda, že za ní někdo přijel jí povzbudit.
Anonymní píše:
Byla jsem za kamarádkou v kroměříži, byla tam zavřená asi 3 týdny na detoxu. zavolala jsem tam, zeptala se jestli můžu přijet, řekli že jo a kdy. tam jsem se musela legitimovat občankou, zapisovali si to. Bylo to celkem psycho, ale byla ráda, že za ní někdo přijel jí povzbudit.
Jo a ještě když jsem tam volala, tak mi jí přepojili k telefonu, nachvilinku
Já myslím že i na uzavřené ooddělení se smí, záleží na tom s čím tam ten člověk je. Kámoška byla normálně za manželem na uzavřeným oddělení v Brně v Černovicích
Anonymní píše:
Sexuologické oddělení- tam je.
Pusti Te tam, ale pouze o navstevnich hodinach, takze tam zavolej a zeptej se, kdy je maji. Sebou obcanku, vyzaduji ji, aby mohli zapsat jmeno a adresu navstevy.
záleží na režimu, např. první dny na detoxu nejsou návštěvy možné, po pokusu o sebevraždu taky pár dní ne
AHOJ,JESTLI JE NA UZAVŘENÉM ODDĚLENÍ A MÁ TO SOUDNĚ ,TAK BYCH ŘEKLA,ŽE TAM NÁVŠTĚVY NEMÁ.tEDA ZATÍM ,POTOM PO NĚJAKÉ DOBĚ URČITĚ BUDE ALE TED JE TO ASI BRZO.
Chtěla bych se zeptat zda je možná návštěva v psychiatrické léčebně (Kosmonosy)? Včera jsem se dozvěděla že je tam kamarád, šel tam dobrovolně místo vězení.
Nebo alespoň nějaká možnost jak se s ním spojit, třeba dopis…?
Děkuju za odpovědi.