Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak já mám hodně podobnou z ester prádla (stála asi 150,–) a jediný rozdíl s tou ahh (má jí tchýně) je ten, že ta ahh je z takového silnějšího materiálu a na ramínkách nahoře má plochý šev… Nosím jí doma, je to pohodlný, ale nepočítej s tím, že to nějak tvaruje prsa…
Koupila si je kamarádky babička. Jsou to úplně normální sportovní podprsenky, které seženeš o dvě třetiny levněji v každé prodejně se spodním prádlem. Prostě úplný nesmysl za ty peníze ![]()
Navíc ta kámošky babička neodhadla velikost a je jí to malé, takže k ničemu ![]()
Nemám, nesnáším silonové věci, mám podobnou z bavlny na sport, jako opora dobrý, ale prsa to fakt nějak netvaruje. Kamarádka ji má a v létě ji nosit nemůže protože jak je to silonový tak když se zpotí má hned zapařenou kůži, opruzeniny no hnus.
Ha, tak Vám děkuji za ušetřené peníze holky. Docela se mi líbila, ale nepůjdu do ní, když to čtu. Zkusím sehnat nějakou jinde.Díííííík a krásný víkend.
Já mám takové 3 z Aukra
a jedna mě stála nějak kolem 80,–
a jsou perfektní ![]()
V životě bych si ji nekoupila za takovou cenu,mám sportovní,střich uplně stejný a stála mě dvě stovky.Už vidím,jak tvaruje prsa
A jak si je můžeš vzít klidně na ples
Ty půl metrů široké ramínka totiž vůbec nejsou vidět
Za tu reklamu by měli jít sedět aspon na pět let natvrdo ![]()
Tak za 13 nebo 14 stovek, za kolik je prodávají, bych je nekoupila. Ale mám je ze slevových akcí za 450 Kč, všechny tři.
Myslím si, že jsou dobré pro ty, které mají menší prsa. Já nosím velikost 75G, tak jsem prsatější, ale mám ji jen na doma nebo třeba na noc.
Jinak prsa určitě netvaruje.
lucineecko, děkuju za odkaz, za ty peníze jsem si je objednala na doma aspoň. Super, díky. Uvidím no. Ikdyby to nebylo ono, tak to nejsou tak hrozný prašulky.. Dííííík
Ahoj holky, v TV mě celkem zaujala podprsenka AhhBra, ale nechci to kupit jen tak, nemáte s ní někdo zkušenosti? Děkuji