Je možné, aby moje matka nebyla moje vlastní matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
748
27.9.19 13:39

A co matrika ve městě narození? Aspoň co jsem tak pochytila v Poště pro tebe, tak lidé, co hledali svoji původní rodinu, šli na matriku v místě narození a tam ze záznamů zjistili jména rodičů, sourozenců, atd. Asi bych se spíš přikláněla k tomu, že matka je tvoje pravá. Pokud byli manželé, tak v rodném listě je určitě otec, i kdyby to byl třeba někdo jiný. Máš svůj rodný list? Podívej se schválně kdy ho matrika vydala. Kdyby ses narodila jiné ženě, tak by ses původně jmenovala jinak a museli by ti po osvojení, adopci, vydat nový rodný list s novým jménem, ale netuším, jestli by datum vydání rodného listu bylo stejné jako to původní. Když se narodil můj muž v r. 75, tak tchýně a tchán nebyli manželé a tchýně tvrdila, že muže musela pojmenovat po sobě. Když se v mužových třech letech vzali, tak mu byl vystaven nový rodný list, ale datum vydání rl je z r. 78. Jinak to, že matka neví, kolik si přesně vážila, to bych nebrala tak vážně, dřív to bylo jinak, moje mamka mi taky říkala váhu, kterou jsem měla asi tři dny po porodu, když jsem zhubla a tu původní porodní si nepamatovala, našli jsme to pak v takové to knížce Narodilo se dětátko. To samé bylo i s časem porodu. Tam lítá zase půlhodina ;), Zkus tu matriku nebo pak ten test DNA, ať máš jisttru a můžeš se s tou situací nějak vyrovnat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.19 14:04
@dg80 píše:
Nevim nic o zadnych „kouzlech“ v porodnicich v 80. Letech. Do porodnic chodily i v te dobe zeny rodit a odchazely s detmi, co by se tam asi jinyho carovalo. Nech si udelat test DNA, takhle se da carovat dnes a stoji to jen cca 2,5 tisice

@dg80
https://m.zpravy.tiscali.cz/…purci-311474 To, že to ty zrovna nevíš, neznamená že se to nedělo. Jen je to tak tabuizovane a utajované, že se o tom prostě málo ví a kdo se o to nezajímá, tak neví. Dělo se to napříč Evropou. Tady toto je jen Německo. To jen na vysvětlenou o těch kouzlech. Začneš li pátrat po internetu, najdeš další a další články, kde všude byly taková zvěrstva na rodinách páchány. Děti se opravdu v porodnicích záměrně prohlašovaly za mrtvé, ale neměl to samozřejmě na starosti jeden člověk. To by nezlegalizovali. Šlo vždy o organizovaný obchod s dětmi, o spolupráci zkorumpovaných porodníků a úřadu. A všichni za peníze umlčení. Dnes se děje přímá adopce, kdy se matky samý nabízejí že „prodají“ dítě, dříve se kupčilo takto. Existují i rodiny, které se takto po desítkách let soudí za svá lidská práva. Jak říkám, článků o tom je dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.9.19 17:07

@Anonymouska79
Asi uvnitr citis, ze je neco jinak.Ja osobne bych patrala dal. Testy DNA mi prijdou asi nejrychlejsi a nejlepsi a na jejich zaklade se da patrat po sve minulosti dal. Muzes se prihlasit do databaze, kdyby byla shoda, kontaktuji te, nebo naopak budes uz vedena a az bude patrat nekdo dalsi a bude shoda, kontaktuji ho, ale asi i tebe rovnou.Par lido v mem okoli to vyuzilo a prekvapeni byly velmi prekvapeni, co se o rodine zjistilo.Ale prvni je potreba zjistit, jestli jejich si nebo ne.Ja ti verim, ze vse z tveho detstvi nemusi byt tak, jak ti bylo vykladano, ale bez jistoty se nepohnes dal a pokud to jsou pravy rodice, budes to muset prijmout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.19 20:06

@wildcherry moc děkuji za tvůj příspěvek a oporu, :hug: :hug:. K takovým testům budu ale potřebovat vzorky, nejlíp obou rodičů. Nějak právě utvářím v hlavě scénář, jak k nim přijít. Protože něco mi říká, že pokud 40let chtěli abych případně nevěděla, tak teď mi asi s ochotou do žádné laboratoře nepůjdou.
Nicméně, ta databáze DNA, můžeš mi prosím poslat odkaz, kde ji najdu? A ještě jednou veliké díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová