Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, otěhotněla jsem 6. den cyklu, ještě jsem malinko špinila. Vím to naprosto jistě. TT jsem zkoušela až po termínu další MS. Nejsem honič duchů..
Počkej do další Ms jestli se dostaví nebo ne, dřív netestuje
Otěhotnět můžeš víceméně kdykoliv, tělo není stroj, záleží kdy zrovna ovulujes, každý nemá ovulaci přesně podle kalendáře
6. Den po skončení, takže někdy 12-14 den cyklu
no zjistíš to až když ti nepřijde další menstruace.
Možné je všechno, mám obě děti 4.den po skončení… Počkej na test, nic jiného nevykoumas
Tak někdo má přesně 6 dní po skončení MS ovulaci (pokud má třeba cykly 25-28 dní a delší MS), to těžko odhadneme, když nevíme, jak dlouhý máš cykly a MS. ![]()
Určitě. 6 den po skončení ms jsou už obvykle normální plodné dny. TT mi vyšel pozitivní nejdříve 12 den po ovulaci.
Já otěhotněla 5. den po začátku MS. 6.den po skončení by byla úplná trefa do černýho.
Me vysel test 14 dc.Cely ten cyklus byl nejak splaseny
A to jsme měli sex 3 dc. V srpnu mam termín ![]()
Moc všem dekuju. Budu teda čekat :smiling_face_with3_hearts:.
@xxprincesscz píše:
Počkej do další Ms jestli se dostaví nebo ne, dřív netestuje
Otěhotnět můžeš víceméně kdykoliv, tělo není stroj, záleží kdy zrovna ovulujes, každý nemá ovulaci přesně podle kalendáře
Nemůžeš otěhotnět víceméně kdykoliv. Můžeš otěhotnět cca týden před ovulací a den, úplně maximálně dva po ní.
@Anonymní píše:
Ahoj holky vy tady víte všechno a já se trosku stydím pitomě ptát, proto anonym. Prosím vás, měli jsme s přítelem nechráněný sex. Bylo to 6. Den po skončení menstruace, takže před ovulací a me tedy zajímá, zda je nějaká reálná šance, že by došlo k oplodnění? A pokud ano, kdy vám vyšel nejdřív TT? Budu moc vděčná za odpovědi.
Záleží na tom, kdy ta ovulace je. Pokud si jsi jistá, že ji máš v cca půlce cyklu, tak jasně, 6. den po skončení menstruace je úplně normálně plodný den, snad i s vyšší pravděpodobností otěhotnění. Zdravé spermie na vajíčko umí pár dní počkat.
Ahoj holky vy tady víte všechno a já se trosku stydím pitomě ptát, proto anonym. Prosím vás, měli jsme s přítelem nechráněný sex. Bylo to 6. Den po skončení menstruace, takže před ovulací a me tedy zajímá, zda je nějaká reálná šance, že by došlo k oplodnění? A pokud ano, kdy vám vyšel nejdřív TT? Budu moc vděčná za odpovědi
.