Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebovala bych radu, nechci se nikomu svěřovat, ale potřebuji něčí názor. Tak kdyby jste byly tak hodné. Mám zpoždění 5tým dnem, ovulaci jsem měla 21.3. v ten den i sex( nechráněný) MS jsem měla dostat 4.4 a do teď nic. Pár dní poté mě začaly šíleně bolet prsa a měla jsem citlivé bradavky. Poslední dny pocituju nafouklé břicho a takové jednorázové píchání v něm, časté čůrání, vyšší teplota, závratě. nezvracela jsem, ale mám pocit jakoby se mi chtělo, trošku změnu chuti i vnímám jinak čich. Dnes jsem si ve sprše všimla, že mám tvrdší prsa a na nich jemně vystouplou modrou žílu(nemívám). Myslíte, že bych mohla bytt těhotná? vím, že mi to líp řekně TT, ale bojím se zklamaní, co si myslíte vy? předem moc děkuji ![]()
@Borůvka12 to je divné
, jeste jsem včera přemýšlela a vím, že u mimodelozního tehu je vysoke HCG právě v záčátcich, což signalizuje mimodelozní. Boruvko a co ten hematom? Já jsem krvacela jak blazen, tez že je to MS a nakonec hematom. Tak uvidis zitra pokud krvaceni ustane, tak je nadeje a jinak je dobře, že se telo očistí samo a jak řikám, bude pohnojeno na příště. Držím palec!!!
@1sun a kolikátý den jsi cca DPO? Já testovala jen tak ze srandy ovu test, protože mi jeden zbyl a je tam čára a přitom mudr rikal dle ultrazvuku, že byla před týdnem a testy byly dalnice o vikendu
, nerozumím tomu
@LAnonym a máš pravidelnou MS? A cyklus máš jak dlouhý? Muj nazor je takový, že to vypadá slibne. Máš žížen? Bolí te podbřišek jako by jsi to měla dostat?
@LAnonym ahoj
těhotná být určitě můžeš a podle těch příznaků bych řekla že i jsi
ale jistotu budeš mít až uděláš test a jelikož už máš 5dní zpoždění tak nevím proč by jsi ho nemohla zkusit ![]()
@filome právě, že MS mám vždy na den přesně. Cyklus mám tak 6 dní. žízen mi příjde jak normálně jen víc chodím na wc a měnší chuť k jídlu což já jsem jedlík. Bolí a mám v něm takové tlaky a hlavně jednou za čas takové jednorázové jak bodnutí špendlíkem ![]()
Ahoj holky, jsem tady nová, poradíte mi? Jsem 10.den po embryotransferu a mamatest mi vyšel takto. Pondělí až dnešek na fotce. Je to pozitivní? Díky za radu ![]()
@gabiqa bojím se negativního výsledku
ale děkuji, určitě ho zkusim ![]()
@LAnonym já ví toho se bojím každý měsíc
jenže to co ti tu napíšem my tak to být pravda nemusí…pravdu zjistíš jen když uděláš ten test…buď budeš zklamaná nebo budeš jásat
já doufám že až ho uděláš tak tam najdeš dvě čárky
dej vědět jak test dopadl
a jsi dobrá že jsi to tak dlouho vydržela test neudělat…já testuju vždy ještě před datumen menses ![]()
@gabiqa..já vím, že jen TT
..jen jsem chtěla něčí názor a taky si přeji 2 čárky, dekuji
dám, vědět..pokud to zitra nedostanu, ččeho se též bojím jdu na něho!! ![]()
@filome ja pravé vůbec nevim. Minuly cyklus jsem měla zamlkle tehu a vše odešlo s opozdenou ms. Ovu jsem nehlidala a bez testu ji na sobě nepoznám. Podle testu jsem hlídala jen v únoru takže ani neporovnam, jestli ji mam pravidelnou.
@Fukaeri asi tě zklamu ale takéto dušíky mám na těchto testech vždy a těhotná jsem z nich nikdy nebyla
jsou nejspíš falešní…i když bych ti moooc přála aby nebyly
navíc pokud je děláš od pondělí tak by na tom posledním už měla být hezky vidět druhá čárka ale oni mě připadnou všechny stejné…ale nic není 100% třeba jsou falešní a ta opravdová čárka se ještě ukáže ![]()
@LAnonym jasně chápu že jsi chtěla názor
a můj názor je že na 99% zítra dvě čárky na testu najdeš ![]()
@LAnonym tak dej vedet, jsem napnuta a přeji //
podle příznaků to vypadá slibně ![]()
@Fukaeri no teď jsem na ty tvoje testíky mrkla ještě jednou a možná ten dnešní oproti tomu z pondělí je trošku líp vidt když si zatmavím monitor
tak testuj dál třeba bude zítra zase líp vidět ![]()