Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
9.4.15 19:51

Prosím moc o radu

Ahoj holky, potřebovala bych radu, nechci se nikomu svěřovat, ale potřebuji něčí názor. Tak kdyby jste byly tak hodné. Mám zpoždění 5tým dnem, ovulaci jsem měla 21.3. v ten den i sex( nechráněný) MS jsem měla dostat 4.4 a do teď nic. Pár dní poté mě začaly šíleně bolet prsa a měla jsem citlivé bradavky. Poslední dny pocituju nafouklé břicho a takové jednorázové píchání v něm, časté čůrání, vyšší teplota, závratě. nezvracela jsem, ale mám pocit jakoby se mi chtělo, trošku změnu chuti i vnímám jinak čich. Dnes jsem si ve sprše všimla, že mám tvrdší prsa a na nich jemně vystouplou modrou žílu(nemívám). Myslíte, že bych mohla bytt těhotná? vím, že mi to líp řekně TT, ale bojím se zklamaní, co si myslíte vy? předem moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.4.15 19:59

@Borůvka12 to je divné :think:, jeste jsem včera přemýšlela a vím, že u mimodelozního tehu je vysoke HCG právě v záčátcich, což signalizuje mimodelozní. Boruvko a co ten hematom? Já jsem krvacela jak blazen, tez že je to MS a nakonec hematom. Tak uvidis zitra pokud krvaceni ustane, tak je nadeje a jinak je dobře, že se telo očistí samo a jak řikám, bude pohnojeno na příště. Držím palec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.4.15 20:01

@1sun a kolikátý den jsi cca DPO? Já testovala jen tak ze srandy ovu test, protože mi jeden zbyl a je tam čára a přitom mudr rikal dle ultrazvuku, že byla před týdnem a testy byly dalnice o vikendu :nevim: :nevim:, nerozumím tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.4.15 20:03

@LAnonym a máš pravidelnou MS? A cyklus máš jak dlouhý? Muj nazor je takový, že to vypadá slibne. Máš žížen? Bolí te podbřišek jako by jsi to měla dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
9.4.15 20:07

@LAnonym ahoj :) těhotná být určitě můžeš a podle těch příznaků bych řekla že i jsi :kytka: ale jistotu budeš mít až uděláš test a jelikož už máš 5dní zpoždění tak nevím proč by jsi ho nemohla zkusit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.15 20:08

@filome právě, že MS mám vždy na den přesně. Cyklus mám tak 6 dní. žízen mi příjde jak normálně jen víc chodím na wc a měnší chuť k jídlu což já jsem jedlík. Bolí a mám v něm takové tlaky a hlavně jednou za čas takové jednorázové jak bodnutí špendlíkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.4.15 20:09

Ahoj holky, jsem tady nová, poradíte mi? Jsem 10.den po embryotransferu a mamatest mi vyšel takto. Pondělí až dnešek na fotce. Je to pozitivní? Díky za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.15 20:10

@gabiqa bojím se negativního výsledku :,( ale děkuji, určitě ho zkusim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
9.4.15 20:22

@LAnonym já ví toho se bojím každý měsíc :hug: jenže to co ti tu napíšem my tak to být pravda nemusí…pravdu zjistíš jen když uděláš ten test…buď budeš zklamaná nebo budeš jásat :) já doufám že až ho uděláš tak tam najdeš dvě čárky :kytka: dej vědět jak test dopadl ;) a jsi dobrá že jsi to tak dlouho vydržela test neudělat…já testuju vždy ještě před datumen menses :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.15 20:25

@gabiqa..já vím, že jen TT :?..jen jsem chtěla něčí názor a taky si přeji 2 čárky, dekuji :kytka: dám, vědět..pokud to zitra nedostanu, ččeho se též bojím jdu na něho!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 20:26

@filome ja pravé vůbec nevim. Minuly cyklus jsem měla zamlkle tehu a vše odešlo s opozdenou ms. Ovu jsem nehlidala a bez testu ji na sobě nepoznám. Podle testu jsem hlídala jen v únoru takže ani neporovnam, jestli ji mam pravidelnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
9.4.15 20:26

@Fukaeri asi tě zklamu ale takéto dušíky mám na těchto testech vždy a těhotná jsem z nich nikdy nebyla :( jsou nejspíš falešní…i když bych ti moooc přála aby nebyly :hug: navíc pokud je děláš od pondělí tak by na tom posledním už měla být hezky vidět druhá čárka ale oni mě připadnou všechny stejné…ale nic není 100% třeba jsou falešní a ta opravdová čárka se ještě ukáže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
9.4.15 20:28

@LAnonym jasně chápu že jsi chtěla názor :kytka: a můj názor je že na 99% zítra dvě čárky na testu najdeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 20:30

@LAnonym tak dej vedet, jsem napnuta a přeji // :hug: :kytka: podle příznaků to vypadá slibně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
9.4.15 20:31

@Fukaeri no teď jsem na ty tvoje testíky mrkla ještě jednou a možná ten dnešní oproti tomu z pondělí je trošku líp vidt když si zatmavím monitor :think: tak testuj dál třeba bude zítra zase líp vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí