Je naděje?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
8.4.15 22:06

@Borůvka12 teda ta je opravdu krasně videt. A to je tedy týden před MS? :think: To je divné. A krev budeš vedet zitra? Sliznice je treba nízká a jak se zahnizdovalo vajicko, tak vic narusil cevy, proto ta krev? Ona jeste naroste do MS, ale ty dalnice takto viditelne, to teda koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
8.4.15 22:37
@filome píše:
@Borůvka12 teda ta je opravdu krasně videt. A to je tedy týden před MS? :think: To je divné. A krev budeš vedet zitra? Sliznice je treba nízká a jak se zahnizdovalo vajicko, tak vic narusil cevy, proto ta krev? Ona jeste naroste do MS, ale ty dalnice takto viditelne, to teda koukám

Jj.Dnes jsem 24den, ale menses mivam 30-32.Je fakt, ze drive jsem ji mela po 26dnech. Bojim se bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 08:29

@Borůvka12 testík krásný. Držím palce aby bylo vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 08:31

@gabiqa no uvidíme. Příznaky mám ale testu se bojím. Počítala jsem si délku cyklů, mám 23-27dní. Podle nejkratšího meškám 5 den a nejdelšího 2 den. Ráno jsem změřila jen ze zvědavosti poprvé bazální teplotu a 37,1. Nemám to s čím porovnat, nikdy jsem si ji neměřila.
Bylo by super, když by nám to oběma vyšlo. Je fakt, že termín okolo vánoc nic moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
9.4.15 08:31

@Borůvka12 držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.4.15 08:39

Dobre rano holky.Tak normalne menstrujuji.Budu volat potom na vysledky z krve a uvidime. Nicmene chci, abych nemusela na cisteni. Pristi tyden jdeme na genetiku a za mesic na imunologii. A kdyz bude vse v poradku tak v cervnu na KET. Nicmene si myslim, ze jsem potratila. Preci pozitivni trhotensky test nemuze ukazovat nejakou nemoc nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 08:49

@Borůvka12 já to měla stejné jako ty minulý cyklus. Poměrně hned mi vylezla druhá čárka a byla dost silná již 20DC (cykly mám 23-27). Potvzeno z krve 4dny po poz. testu, kontrolní hcg ale klesalo a vše odešlo s opožděnou ms, pro jistotu mi doktor zkontroloval zas hcg z krve po ms a bylo již negativní. Na čištění jsem naštěstí nemusela. Teď mám 29DC, ms nikde, test z odpoední moči 27DC negativní. Takže čekám, co z toho bude :nevim: Asi jsem tě moc neuklidnila, můžeš to mít jiné a být těhu. Znám holky co menstruovali a byly těhu. Zkoušela jsi testovat častěji jestli druhá čárka sílila? mě slábla tak jsem tušila, že je něco špatně. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.4.15 09:04
@1sun píše:
@Borůvka12 já to měla stejné jako ty minulý cyklus. Poměrně hned mi vylezla druhá čárka a byla dost silná již 20DC (cykly mám 23-27). Potvzeno z krve 4dny po poz. testu, kontrolní hcg ale klesalo a vše odešlo s opožděnou ms, pro jistotu mi doktor zkontroloval zas hcg z krve po ms a bylo již negativní. Na čištění jsem naštěstí nemusela. Teď mám 29DC, ms nikde, test z odpoední moči 27DC negativní. Takže čekám, co z toho bude :nevim: Asi jsem tě moc neuklidnila, můžeš to mít jiné a být těhu. Znám holky co menstruovali a byly těhu. Zkoušela jsi testovat častěji jestli druhá čárka sílila? mě slábla tak jsem tušila, že je něco špatně. Držím palce :hug:

Mam dost silnou menstruaco. Vcera jsem jen spinila a dnes se to rozjelo. Zkusim po obede udelat test.Ale nedavam tomu sanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 09:07

@Borůvka12 bohužel jsem to měla stejně :( jediné pozitivum na tom všem je to, že se to stalo brzy a není potřeba revize. Tím pádem se můžete začít snažit okamžitě. Vím, že sem tě moc nepotěšila ale zas se říká, že po těhle časných ztrátách je tělo jakoby „pohnojené“ a rychleji se těhotní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.4.15 09:34
@1sun píše:
@Borůvka12 bohužel jsem to měla stejně :( jediné pozitivum na tom všem je to, že se to stalo brzy a není potřeba revize. Tím pádem se můžete začít snažit okamžitě. Vím, že sem tě moc nepotěšila ale zas se říká, že po těhle časných ztrátách je tělo jakoby „pohnojené“ a rychleji se těhotní ;)

Ja jsem v pohode.Jen chci, aby vsechny vysledky dopadly dobre a mohli jsme jit na KET. Prijde mi prave divne, ze jsme meli problemy, dceru mame z IVF a ted na me vykoukly dve // na testu. A pritom ovulace mela byt minuly tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 10:00

Já ovulaci nehlídám, myslím, že to můžeš jen odhadnout kdy bude ale 100% to je podle mě jen když ti to řekne doktor podle UZ. Tak uvidíš, každopádně zajdi k doktorovi až bude po ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.4.15 14:01

02015 HCG 391.2 > U/l (0.0 - 10.0)
HCG-těhotné: 2-7 d:5-50

tyto výsledky mi nyní prisly..Nevyznam se v tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 14:04

No to ani já… bych z toho vyčetla 391,2 a to je jasné těhotenství, rozhodující by byl kontrolní odběr zda roste nebo klesá. Ale z tohohle fakt nejsem moudrá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
9.4.15 14:36

@Borůvka12 tak v tom se taky moc nevyznám ale řekla bych že 391,2 takže asi těhotná si… ale chtělo by to opravdu ještě kontrolní odběr jestli to stoupá :nevim: ale moc těm výsledkům taky nerozumím :think: a nechceš si tam zavolat a zeptat se ať ti to vysvětlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6605
9.4.15 15:06

Já dnes dělala těhu test a nic. Tak nevím, počkám co z toho bude přes víkend :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie